Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 дек 2017 13:58

Ясно е, че почти никой тук не харесва тромавият и често безрезултатен футбол тази есен.
Тромав и безрезултатен ( често ) ... Но със сигурност - ПОДРЕДЕН футбол.
По-назад някой писа, че реално до тук през сезона ни надигра единствено Лудогорец. И то в Разград.
В София си ги изспуснахме, при това с човек по-малко.
Не съм съгласен с твърдението, че срещу разградчани и пребоядисаните, сме имали проблем в защита.
Да, вкараха ни общо 4-ри гола... Ботев също ни вкара 2, но се сетете, как станаха въпросните голове ?
И дали не бяха плод на индивидуални грешки, вместо на тактически такива ?

Ест. че италианецът има вина за това, че не спечелихме някои мачове.
Но който не работи, той не греши.
4-ри месеца са и много, и малко. В съвременният футбол по принцип са достатъчно, за да се преценят някои неща.
Аз за себе си съм преценил, че в повечето мачове играем правилно, но в някои срещи сме с неправилна нагласа.
Смятам, че с 2-3 класни попълнения ( ляв бек, разиграващ халф и крило ) със специфични качества "стилът" ни ( това което играем не е точно характерен стил, но ще стане дълго и широко ако навляза в подробности ) ... Ще е доста успешен. И дори привлекателен.
И много рядко ще губим точки.
За това предпочитам да изчакам зимата - трансферите и подготовката на Роси.
За да видя, дали съм преценил добре нещата.

Като цяло... Хубаво е когато се критикува, да не е на обща основа.
А да се вземат на предвид някои детайли и фактори, които са неделима част от всеки проблем.
Например... "Играем лошо", ОК, Роси има вина, но само той ли е причината ?
И тук вече мислещият човек ще се поразрови ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 дек 2017 14:19

То ще чакаме, друго не остава. Цитира три поста, дай примери като профил какви играчи би ти харесало да вземем на тези постове.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 13 дек 2017 14:24

THE G.A.M.E написа:Ясно е, че почти никой тук не харесва тромавият и често безрезултатен футбол тази есен.
Тромав и безрезултатен ( често ) ... Но със сигурност - ПОДРЕДЕН футбол.
По-назад някой писа, че реално до тук през сезона ни надигра единствено Лудогорец. И то в Разград.
В София си ги изспуснахме, при това с човек по-малко.
Не съм съгласен с твърдението, че срещу разградчани и пребоядисаните, сме имали проблем в защита.
Да, вкараха ни общо 4-ри гола... Ботев също ни вкара 2, но се сетете, как станаха въпросните голове ?
И дали не бяха плод на индивидуални грешки, вместо на тактически такива ?

Ест. че италианецът има вина за това, че не спечелихме някои мачове.
Но който не работи, той не греши.
4-ри месеца са и много, и малко. В съвременният футбол по принцип са достатъчно, за да се преценят някои неща.
Аз за себе си съм преценил, че в повечето мачове играем правилно, но в някои срещи сме с неправилна нагласа.
Смятам, че с 2-3 класни попълнения ( ляв бек, разиграващ халф и крило ) със специфични качества "стилът" ни ( това което играем не е точно характерен стил, но ще стане дълго и широко ако навляза в подробности ) ... Ще е доста успешен. И дори привлекателен.
И много рядко ще губим точки.
За това предпочитам да изчакам зимата - трансферите и подготовката на Роси.
За да видя, дали съм преценил добре нещата.

Като цяло... Хубаво е когато се критикува, да не е на обща основа.
А да се вземат на предвид някои детайли и фактори, които са неделима част от всеки проблем.
Например... "Играем лошо", ОК, Роси има вина, но само той ли е причината ?
И тук вече мислещият човек ще се поразрови ...

+1
Най после един премерен, разумен и отговарящ до голяма степен на реалностите коментар. Поздравления.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 дек 2017 14:59

Коментара на THE GAME е добър, но все пак имаме право да критикуваме, нали. И аз съм против крайностите от сорта - Роси е менте, махайте го веднага, но безкритично да гледаме как играе Левски няма да стане, не сме малоумни (или поне повечето във форума). Положителното което забелязвам в Роси , е че все пак си взима някои забележки. Като например да не пуска Прохазка от ляво. Лошото е, че си ги взима твърде бавно. Три мача пуска Мапуко последните 5 мин. Още колко мача трябва за да се усети че за 5 мин. нищо не може да направи. И кога ще започне да сменя Гомез и Обертан от време на време. Определено му липсва гъвкавост в идеите, твърде закостеняло действа и затова понякога губим точки по най-глупавия начин - напр. със Славия. Иначе стабилността в отбора я има, но липсва сигурност. Веки мач е Х1(2).Не използва докрай потенциала на отбора. Сякаш има хубава мощна кола, но го е страх да настъпи по магистралата и го задминават разни трошки. Дано зимата като се позапознае с футболистите и те един с друг и дойдат поне трима читави, да почне да действа по-смело и по-решително съответно да си решава мачовете първото полувреме, второто да си разцъкват в квадрати по игрището ако щат.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 дек 2017 15:34

Не е точно така.. За мен футболистите са по виновни за играта на отбора отклкото Роси... Повечето са меко казано не кой знае какво :)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 дек 2017 16:15

1982 написа:Само че вие, вместо да се вслушате в мъдрите слова на Мъри, решавате да го нападнете ...... наистина, докато не спрете това колосално текучество, не виждам как ще се оправите. Толкова години вече правите една и съща грешка.

Да де, ние това си го знаем. Както виждаш, тъкмо и затова мнозинството от сини привърженици стои зад Роси и играчите, независимо от резултатите и представянията на отбора, които най-меко казано са незадоволителни. Постоянство и търпение му е майката като трябва час по скоро да се спре порочната практика с текучеството. И не ни е нужен Мъри, за да прозрем, че именно този проблем е в основата на всички наши нерадости.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 дек 2017 16:58

Altarf написа:...Съгласен съм. Това е така, защото Левски няма проблеми отвън (безплатни бази, административно спокойствие), а отвътре (спортно-техническа немощ и финансови проблеми). Докато ЦСКА няма проблеми вътре (опитен екип и ръководство), но има отвън (застрашава схемата на Гела и Боби, от което следват един куп събития - спорталската анти ЦСКА кампания, провокациите на авиаторите, сценария в Пловдив, доносите в УЕФА и т.н.).

Можете да бъдете сигурни, че ако не ЦСКА, а Левски беше пръчката в колелото на Делиормана, щяхте да бъдете подложени на същите интензивни атаки. В ущърб на Левски не са изпращани доноси, не са задавани въпроси от БФС към УЕФА, не са финансирани фалшиви клубове по долните дивизии, не са правени провокации като на Лаута, не са правени опити чрез свързани лица да се наддава по търгове и така нататък....

Тиреец, хич не ни касаят "проблемите" на Литекс, защото както знаем, вие винаги намирате виновниците, които ви "сер*т" в гащите, царе сте в този похват! Лудогорец, Боби, доноси, дрън-дрън. На каузата сте им абонати, за какво им е да ви изхвърлят? Боби ви вкара по престъпен начин в Дриша лигата и направи пътека до Нион, за да бутне недоразумението в ЛЕ, неблагодарници такива! А пък УЕФА все пак не е толкова нагла, лицемерна и безочлива като БФС, че да си погази всички правила заради вресливата харизма. Спорталската кампания е най-вероятно новата ви опорна точка, понеже не ви галят ушенцата с пропаганда като ГОНГ. А така не може и не бива, следователно и те са враг с кампания против Литекс! В Пловдив пък някой бил провокирал озверелите им наркомани, миличките те, да ги ожалиш направо ... все някой им слага прът в колелото на прогреса, гнусот направо!
Колкото до нас, ами да ти е*ем и "обективния" анализ. Изгледай няколко мача на Левски по Диема-та (другия стожер на припознаването и бастион на ловешката наглост!) и виж колко ни е комфортно само. Пфу, комфорт ти казвам, направо да си откършиш от него!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 дек 2017 17:13

Левски гласува пълно доверие на Делио Роси
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... osi-462815
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 13 дек 2017 17:42

THE G.A.M.E написа:...Аз за себе си съм преценил, че в повечето мачове играем правилно, но в някои срещи сме с неправилна нагласа...

Това е основната критика,която аз имам към Делио Роси,откакто в началото на август пое отбора.За всичко друго нито има вина,нито може да му се търси сметка.Но в някои мачове и то най-вече пред полу-празни трибуни като тези срещу Славия,Витоша,Ботев Гълъбово изпитвахме трудности.Нормално е когато Обертан,Жорди и ко. виждат че са класи над останалите играчи в България,а в Левски са просто без конкуренция да нямат нужната мотивация и игрова настройка в мачове срещу посредствените отбори.Но тук си спомням една максима за мачовете срещу малките отбори и за дербитата.Мястото ни в класирането е справедливо.Роси не се оправдава и знае къде са проблемите в отбора.Няма смисъл да дъвчем едни и същи неща за спортно-технически въпроси, недостиг на футболисти и къса скамейка.

Просто продължавам да се учудвам,как и кой даде думата на Стоилов,за който години наред бяхме "мъртви".Алкохолика Курдов и оня посредствен келеш сина му,който го изгониха от Леверкузен до Разград, та включително и от Локо София не искам да коментирам.Овчеглавата го знаем, тройкаджия - физкултурник от ВИФ-а, с акъл на пале, дължащ кариерата си на баща си.

Евала за декларацията вчера - и на феновете и на ръководството.

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 дек 2017 17:43

Пу! Развалиха на Томича вечерта!

Върни се в “Левски”