groti написа:
Методи - относно сравнението на Йовов, Обертан, Гомез и т.н.
Никой от сегашните ни играчи не може да стъпи на малкия пръст на Йовов..Да, Обертан има много талант, но няма желание - изгуби го. Гомез даже още по-малко. Далеч по-слаб от Рошу. Това ми е единствената забележка към Роси. То и Божинов игра в Ман Сити, ама... Какво като са били във ВЛ? Вече не са. Вече са в дивия изток. За мен само централните ни защитници са по-добри от тогава. Във всяка друга линия издъхваме. Иначе отново - Мъри направи нещо голямо, но и той получи доверие след отпадането 10те малки негърчета от Беверен.
Аз говоря за друго. Ако ме питаш кой е по-добър: Дарко или Жорди, 100 пъти ще ти кажа Дарко. И кой го е чувал Дарко? За съжаление във футбола има... не знам как да го кажа, снобизъм ли кво ли? И един Обертан и Гомес биват въприемани като по-добри и са по-скъпоплатени от такива, като Бурабия, Дарко и Жиката. Значи, привличането на хора, като Ойло, Гомес и Габи, тогава щеше да е все едно сме привлекли Диего Тристан (сетих се заради колегата със същия ник

), Торе Андре Фло или Джон Карю, да речем. Така мисля. Батков никога нямаше да плаща такива заплати. Тоест, не става дума за "добър" играч просто, а за по-скоро "смятан за добър", което означава хубава заплата/бонуси, такива неща. Едва ли някой клуб от Чемпиъншип би се отказал да привлече Габи, ма той сигурно ще взема, колкото целия отбор.