Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 12 дек 2017 10:01

mikata написа:За да се борим с Лудогорец нашият бюджет трябва да е поне 25млн.

Аз съм на мнение, че ако не бяха гонили онзи отбор на Гонзо и Стойчо, и с треньор сеньор Роси, днес щяхме да сме на първо място. Не пари, правилна политика му трябва на този клуб: последователно вземани ПРАВИЛНИ решения и приемственост.
Представи си той да разполагаше с Мечката, Бурабия, Веско, Аниете, Джери, Габи, Гомес, ...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 дек 2017 10:10

metodito написа:

Аз съм на мнение, че ако не бяха гонили онзи отбор на Гонзо и Стойчо, и с треньор сеньор Роси, днес щяхме да сме на първо място. Не пари, правилна политика му трябва на този клуб.

Представи си той да разполагаше с Мечката, Бурабия, Веско, Аниете, Джери, Габи, Гомес, ...

Много пъти съм писал на Кр. Иванов за тази грешка която допусна ръководство,че позволиха на митов и Боримиров да разбият готов отбор,на отбора при Люпко му трябваше още 2-3 попълнения и добър треньор и можеше да стане нещо :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2017 10:11

Можеше.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 дек 2017 10:43

mikata написа:
metodito написа:

Аз съм на мнение, че ако не бяха гонили онзи отбор на Гонзо и Стойчо, и с треньор сеньор Роси, днес щяхме да сме на първо място. Не пари, правилна политика му трябва на този клуб.

Много пъти съм писал на Кр. Иванов за тази грешка която допусна ръководство,че позволиха на митов и Боримиров да разбият готов отбор,на отбора при Люпко му трябваше още 2-3 попълнения и добър треньор и можеше да стане нещо :idea:

Вижте Лудогорец, смениха доста треньори, но никой не зачеркна работата на предишния, не се подмени отбора, има последователност и резултатите са налице.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 дек 2017 10:51

mikata написа:Много пъти съм писал на Кр. Иванов за тази грешка която допусна ръководство,че позволиха на митов и Боримиров да разбият готов отбор,на отбора при Люпко му трябваше още 2-3 попълнения и добър треньор и можеше да стане нещо :idea:

И Кр. Иванов какво ти оговори, какви ги разправя? :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 дек 2017 11:03

Прочетохте ли този палячо Жадното какво казва днес?
"Исках различни футболисти от тези 14. Накрая каквото и да ми предложиха го взимах, защото имахме само 11 играча". Е как очаквате Роси да направи отбор със сбирщок от нежелани от Жадното играчи?

Методи - относно сравнението на Йовов, Обертан, Гомез и т.н.
Никой от сегашните ни играчи не може да стъпи на малкия пръст на Йовов..Да, Обертан има много талант, но няма желание - изгуби го. Гомез даже още по-малко. Далеч по-слаб от Рошу. Това ми е единствената забележка към Роси. То и Божинов игра в Ман Сити, ама... Какво като са били във ВЛ? Вече не са. Вече са в дивия изток. За мен само централните ни защитници са по-добри от тогава. Във всяка друга линия издъхваме. Иначе отново - Мъри направи нещо голямо, но и той получи доверие след отпадането 10те малки негърчета от Беверен.
110 години любов!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 дек 2017 11:41

groti написа:Прочетохте ли този палячо Жадното какво казва днес?
"Исках различни футболисти от тези 14. Накрая каквото и да ми предложиха го взимах, защото имахме само 11 играча". Е как очаквате Роси да направи отбор със сбирщок от нежелани от Жадното играчи?

Да, Жадното искаше една троица (Иван Тилев, Петър Генчев и още един тигАр) от Септември, с които се цанеше да атакува групите на ЛЕ и златните медали у нас, а те му доведоха Обертан, Гомез и Буш, деева и бездарното ръководство. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 дек 2017 11:42

Левски трябва да преодолее комплекса "Мъри". За да се случи това трябва един треньор с качества да си направи селекция по негов вкус, да си води подготовката и да остане два сезона на чело на отбора. Нали висчки това искахме? Да имаме треньор с качества и да си работи на спокойствие, а резултатите рано или късно ще дойдат. Не е гаранция, че този треньори ще направи Левски шампион за два сезона, заради десетилетие изгубени в лутане и работа на парче. И Роси в момента работи на парче, заради потенциала с който разполага (играчите). Нека си проведе подготовката и селекцията. На пролет ще го съдим.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2017 12:01

groti написа:
Методи - относно сравнението на Йовов, Обертан, Гомез и т.н.
Никой от сегашните ни играчи не може да стъпи на малкия пръст на Йовов..Да, Обертан има много талант, но няма желание - изгуби го. Гомез даже още по-малко. Далеч по-слаб от Рошу. Това ми е единствената забележка към Роси. То и Божинов игра в Ман Сити, ама... Какво като са били във ВЛ? Вече не са. Вече са в дивия изток. За мен само централните ни защитници са по-добри от тогава. Във всяка друга линия издъхваме. Иначе отново - Мъри направи нещо голямо, но и той получи доверие след отпадането 10те малки негърчета от Беверен.

Аз говоря за друго. Ако ме питаш кой е по-добър: Дарко или Жорди, 100 пъти ще ти кажа Дарко. И кой го е чувал Дарко? За съжаление във футбола има... не знам как да го кажа, снобизъм ли кво ли? И един Обертан и Гомес биват въприемани като по-добри и са по-скъпоплатени от такива, като Бурабия, Дарко и Жиката. Значи, привличането на хора, като Ойло, Гомес и Габи, тогава щеше да е все едно сме привлекли Диего Тристан (сетих се заради колегата със същия ник :)), Торе Андре Фло или Джон Карю, да речем. Така мисля. Батков никога нямаше да плаща такива заплати. Тоест, не става дума за "добър" играч просто, а за по-скоро "смятан за добър", което означава хубава заплата/бонуси, такива неща. Едва ли някой клуб от Чемпиъншип би се отказал да привлече Габи, ма той сигурно ще взема, колкото целия отбор.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 дек 2017 12:26

Eminem написа:А тоя пък овцо го видяхме що за треньор е, тръгнал анализи да прави.

[offtopic]Роси или смърт! Той е Светлината! Пътят! Спасението![/offtopic]

И как го видяхме? Колко мача води отборът? С това не му защитавам треньорските качества, ама значи него го видяхме за 2 мача, но Дельо за 4 месеца не го виждаме :lol:

Върни се в “Левски”