Левски играе смея да твърдя не грозен, а достатъчен футбол.Достатъчен за да побеждава и да се намира там,където му е мястото - в подножието на върха.Не мога да разбера всички форумни и телевизионни фенове какво искат - един мач да бием с по 5-6 гола и после загуба след равенство след загуба като по времето на Ники Келнера,Топчо,Сухия, Виторио Павлов
Мисля и че разбирам,защо всички са против Роси. В България сме вечно свикнали да критикуваме, плюем и сипем омраза.Ако нещата не се получават както искаме, започваме да търсим причините навсякъде другаде,но не и у себе си.Съдията ни е виновен,терена,имаше един абдал дето Директиви виждаше навсякъде,слънцето,снега, неравният терен...и така нататъка и така нататъка и така нататъка!Роси направи 2-3 учебни игри и видя,че не сме подготвени нито физически нито тактически и реши да почне от А-то и Б-то на футбола.Докъде сме стигнали не знам...поне стигнахме до някъде! Роси реши да работи без извинения и упорито и както един колега каза този човек е единствената ни надежда да превърне отбора ни в западно-европейски клуб,а не в умрял футболен мастодонт от миналото на социалистическият Изток.Ако това беше Вуцов или Митов щяха след всеки неуспешен мач да валят оправдания безброй.Това няма да го чуете от Роси,защото е пич,тарикат и разбира играта,философията и психологията на футбола.За него Левски е авантюра,но той е италианец и както неведнъж съм прогнозирал е стар,турнирен боец и визионер.Ще отнеме време и усилия, нека хейтърите сега хейтят,но когато започнем да газим,да не стъпват на "Герена" и да не пишат в този форум!
Някои хора са много далече от играта и от отбора и освен да плюят нямат друга работа.Вместо да плюят обаче могат да се завърнат на стадиона и да подкрепят отбора.Аз не съм изпуснал домакинство откакто Роси пое отбора,а за гостуването на Дунав даже мисля и да пътувам с отбора.
Четейки коментари на разни дърводелци си мисля,че и ние като общност си носим вината да сме на това ниво.За някои няма спасение.
Лека вечер!