Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2012 22:02

МОЛЯ, ЛИЧНИТЕ НАПАДКИ СИ ГИ ПИШЕТЕ НА ЛС, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ КЪМ МЕН, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ИЗЛИШНОТО ОСПАМВАНЕ НА ТЕМАТА

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 09 яну 2012 22:05

milen.hristov написа:МОЛЯ, ЛИЧНИТЕ НАПАДКИ СИ ГИ ПИШЕТЕ НА ЛС, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ КЪМ МЕН, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ИЗЛИШНОТО ОСПАМВАНЕ НА ТЕМАТА

Този апел, към мен ли е, защото не си виждам последният коментар :?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2012 22:08

kufur написа:
milen.hristov написа:МОЛЯ, ЛИЧНИТЕ НАПАДКИ СИ ГИ ПИШЕТЕ НА ЛС, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ КЪМ МЕН, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ИЗЛИШНОТО ОСПАМВАНЕ НА ТЕМАТА

Този апел, към мен ли е, защото не си виждам последният коментар :?

В случая не.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 яну 2012 22:25

тук едно момченце тръгна да ми вади успехите на го*ньо като футболист ОК -така е , но има едно голямо НО .Трябва ли успехите му като футболист да са разменна монета за провалите му , като ръководител ? Трябва ли ние феновете да му прощаваме всичките абсурди , които сътвори и ако отговорът е -ДА , то докога ? Това нарцистично пловдивско наглярче не мина ли отдавна прага на търпимоста и уважението на феновете и , ако е НЕ , какво още трябва да съсипе в ЛЕВСКИ , че да имаме право да си отворим устите ? Със същия успех като неговия бих работил и аз непрофесионалиста , но за разлика от него , мен нямаше да ме траете и седмица .
Вижте , предполагам , че и други хора са претърпяли същата промяна в отношението си към инжИнера . В началото всички го уважавахме заради това , което е направил , като футболист . Мина малко време , понаправи няколко издънки , но ние пак си траехме защото е ГОНЗО , когато обаче издънките продължиха с пълна пара , а той не пое нито веднъж вината , нещата започнаха да се променят . В един момент чашата преля и всички ние разбрахме ,че "гладиатора" е просто един измислен герой същността на който е доста по различна от това което ни се представя по медиите (основно ) т.е. зад лицето Георги Иванов се крие един човечец без грам мъжко достойнство , човек с натрапчива мания за величие (за пред феновете) и в същото време слабодушие проявяващо се в раболепното му съществуване като изтривалка на адвоката . Истината , колкото и да ги боли някои хора за него е , че рано или късно този измислен герой ще си отиде по най-долния и унизителен за него начин , защото каквото човек сам си надроби , такова и ще си сърба . Не обвинявайте хората , които го намразиаха -ИМА ЗА КАКВО !Нито аз нито сантилиана , нито гонзи и т.н не сме му виновни , че не си тръгна когато трябваше . А "войната" я започна същия този измислен гладиатор , който без никаква свян раздели феновете на "разбирачи" и останали .

п.с Естествено аз аз съм друг случай , както има ултраси по фракциите , така и аз съм ултра-разбирач и не мога да дишам го*ньо от казангейт , когато излезе да лиже "таш......" на тара .В тази връзка искам да кажа , че когато един човек предаде някого веднъж , ще го предаде и втори път , така че прошка за предателите не трябва да има . Иначе доста често съм споменавал за интервюто , което естествено изчезна в дън земя . Ще продължа да го търся за да ви го покажа . Сигурен съм , че и на най- изявените "гонзовисти" ще им се доповръща от "гладиатора"след като го изгледат .Именно след казангейт и го*ньо реши да мине на страната на тара изоставяйки фенската любов .
Последна промяна от zlobul на 09 яну 2012 22:42, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 яну 2012 22:56

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pzYpHXCumII&feature=fvsr[/youtube]

една песничка за разчупване на атмосферата :)))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 яну 2012 22:57

както обикновено- болезнено точен. Скоро братче ще си дойде всичко на мястото...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 09 яну 2012 23:38

zlobul написа:тук едно момченце тръгна да ми вади успехите на го*ньо като футболист ОК -така е , но има едно голямо НО .Трябва ли успехите му като футболист да са разменна монета за провалите му , като ръководител ? Трябва ли ние феновете да му прощаваме всичките абсурди , които сътвори и ако отговорът е -ДА , то докога ? Това нарцистично пловдивско наглярче не мина ли отдавна прага на търпимоста и уважението на феновете и , ако е НЕ , какво още трябва да съсипе в ЛЕВСКИ , че да имаме право да си отворим устите ? Със същия успех като неговия бих работил и аз непрофесионалиста , но за разлика от него , мен нямаше да ме траете и седмица .
Вижте , предполагам , че и други хора са претърпяли същата промяна в отношението си към инжИнера . В началото всички го уважавахме заради това , което е направил , като футболист . Мина малко време , понаправи няколко издънки , но ние пак си траехме защото е ГОНЗО , когато обаче издънките продължиха с пълна пара , а той не пое нито веднъж вината , нещата започнаха да се променят . В един момент чашата преля и всички ние разбрахме ,че "гладиатора" е просто един измислен герой същността на който е доста по различна от това което ни се представя по медиите (основно ) т.е. зад лицето Георги Иванов се крие един човечец без грам мъжко достойнство , човек с натрапчива мания за величие (за пред феновете) и в същото време слабодушие проявяващо се в раболепното му съществуване като изтривалка на адвоката . Истината , колкото и да ги боли някои хора за него е , че рано или късно този измислен герой ще си отиде по най-долния и унизителен за него начин , защото каквото човек сам си надроби , такова и ще си сърба . Не обвинявайте хората , които го намразиаха -ИМА ЗА КАКВО !Нито аз нито сантилиана , нито гонзи и т.н не сме му виновни , че не си тръгна когато трябваше . А "войната" я започна същия този измислен гладиатор , който без никаква свян раздели феновете на "разбирачи" и останали .

п.с Естествено аз аз съм друг случай , както има ултраси по фракциите , така и аз съм ултра-разбирач и не мога да дишам го*ньо от казангейт , когато излезе да лиже "таш......" на тара .В тази връзка искам да кажа , че когато един човек предаде някого веднъж , ще го предаде и втори път , така че прошка за предателите не трябва да има . Иначе доста често съм споменавал за интервюто , което естествено изчезна в дън земя . Ще продължа да го търся за да ви го покажа . Сигурен съм , че и на най- изявените "гонзовисти" ще им се доповръща от "гладиатора"след като го изгледат .Именно след казангейт и го*ньо реши да мине на страната на тара изоставяйки фенската любов .

Чак сега ли го оценихте Гонзо,сега ли разбрахте,че е медийна звезда, ми вие си го направихте такъв.Най-големият успех на Гонзо в неговата футболна кариера е, че е вкарал 15 гола на ЦСКА. Да оставим настрана как ги е вкарал, да оставим настрана и думите, че ЦСКА е абонат, гола вода,чорбата още като види Гонзо и резултата е 2-0..Ми нали ЦСКА не ги броите за живи, пък все головете му срещу нас са му ЕДИНСТВЕНИЯТ успех като футболист..Вие заради тези голове го направихте "велик" и го накарахте да си повярва,че е някой и нещо,..А ,сега му сърбайте звездната попара

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2012 23:40

zlobul написа:тук едно момченце тръгна да ми вади успехите на го*ньо като футболист ОК -така е , но има едно голямо НО .Трябва ли успехите му като футболист да са разменна монета за провалите му , като ръководител ? Трябва ли ние феновете да му прощаваме всичките абсурди , които сътвори и ако отговорът е -ДА , то докога ?

Ами,в Аржентина търпяха всички абсурди на треньора Марадона... :o

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 яну 2012 00:02

Чак сега ли го оценихте Гонзо,сега ли разбрахте,че е медийна звезда, ми вие си го направихте такъв.Най-големият успех на Гонзо в неговата футболна кариера е, че е вкарал 15 гола на ЦСКА. Да оставим настрана как ги е вкарал, да оставим настрана и думите, че ЦСКА е абонат, гола вода,чорбата още като види Гонзо и резултата е 2-0..Ми нали ЦСКА не ги броите за живи, пък все головете му срещу нас са му ЕДИНСТВЕНИЯТ успех като футболист..Вие заради тези голове го направихте "велик" и го накарахте да си повярва,че е някой и нещо,..А ,сега му сърбайте звездната попара
============================================================================================================
Аз го знам отдавна това нещо бе братле . Че сирака има 14 гола във вратата на цска , 14 класи е над го*ньо като футболист и поне 114 като ръководител . Както сирака е мачкал цска , никой друг не го е правил да не говорим , че само с гола си срещу италия на световното в мексико обезмисля цялата кариера на го*ньо . [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5_Je1ZjZzg4[/youtube]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 яну 2012 00:17

zlobul написа:Чак сега ли го оценихте Гонзо,сега ли разбрахте,че е медийна звезда, ми вие си го направихте такъв.Най-големият успех на Гонзо в неговата футболна кариера е, че е вкарал 15 гола на ЦСКА. Да оставим настрана как ги е вкарал, да оставим настрана и думите, че ЦСКА е абонат, гола вода,чорбата още като види Гонзо и резултата е 2-0..Ми нали ЦСКА не ги броите за живи, пък все головете му срещу нас са му ЕДИНСТВЕНИЯТ успех като футболист..Вие заради тези голове го направихте "велик" и го накарахте да си повярва,че е някой и нещо,..А ,сега му сърбайте звездната попара
============================================================================================================
Аз го знам отдавна това нещо бе братле . Че сирака има 14 гола във вратата на цска , 14 класи е над го*ньо като футболист и поне 114 като ръководител . Както сирака е мачкал цска , никой друг не го е правил да не говорим , че само с гола си срещу италия на световното в мексико обезмисля цялата кариера на го*ньо . [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5_Je1ZjZzg4[/youtube]

Tъпо е да сравняваш двама от най заслужилите ни футболисти и да ги съревноваваш

Върни се в “Левски”