Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
То и аз искам да видя Марго Роби по разкрач на мойта спалня, като се прибера, ама нема. Със същия успех можем да обсъждаме това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Единствения що-годе свестен български център-нападател в момента е Косъма, ама той далече не е левскар ...
Леевски, оле
boabbb написа:Единствения що-годе свестен български център-нападател в момента е Косъма, ама той далече не е левскар ...
Кой?

rhaegar написа:boabbb написа:Единствения що-годе свестен български център-нападател в момента е Косъма, ама той далече не е левскар ...
Кой?
Ивайло Димитров

Леевски, оле
metodito написа:JackPackage написа:metodito написа:rhaegar написа:Кой пък е този български нападател, дето толкова добре се представя, а никой не се е сетил за него? Че да замени Буш и Мапуку?
Ми, не знам. Без да се пробва, как ще разберем? Според мен един Божинов ще вкарва повече от Буш. На мен ми се нрави също и Димо Бакалов.
С Димо Бакалов ще сме във втората 8-ца ли 7-ца ли кво е там на Дриша лигата![]()
Божи....той в Лозана(ова) се разпори от голове, та при нас да го върнем на 31 ли колко ще стане вече![]()
Не бе, човек, не знам. Просто казвам, че ние така и не пробваме бг футболисти в атака. На Косъма какво му има примерно? Да не би Китимбала, Диаби, Слори, Мапуку, Буш и сие да са класа?
Викаш, че не пробваме БГ футболисти в атака...
Айде малко се напъни и спомни:
1. Божинов - беше тук и падаше по корем в Стара Загора на един мач.. Да, момчето има сърце за Левски, но е с класи под Мапуко и Буш (смятай колко е зле)...
2. Макриев - тичаше седнал и освен голям брой фалове в нападение не се запомни с нищо...
3. Цветан Генков - взимаше заплата от 25 000 евро, УЖ плащана лично от бизнес партньора му Иво перчема, а като качество беше ужасен...
Хем искаш да се инвестират пари в качествен съзтезател, хем да се пробва някой БГ (което почти сигурно означава провал)...
Мъри Стоилов: Има няколко причини, поради които не мога да се върна в Левски (видео)
https://www.sportal.bg/news.php?news=698118
https://www.sportal.bg/news.php?news=698118
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Стига с тоя Мъри, евала за титлите в Казахстан, евала за евро-пробива с Астана! Ама тепърва да сменяме треньор,чийто резултати започват да се виждат с треньор,който на този етап не само,че няма намерение да се завръща в България, ами още по-малко да поеме отбора ни. Хубаво е да се спомене,че Стоилов не беше много последователен след уволнението си и отиде в Ловеч,после пое национала,където му го подложиха жестоко, беше в Кипър, после надуши парите на Василев в Пловдив...през всичките тези години Левски имаше нужда от треньор,а за съжаление нито той,нито Сираков бяха склонни на компромис в името на Левски.Не виждам кому е нужно да се коментират такива небивалици.
От все сърце успех и евала на всичко което прави в Казахстан!Но баста, стига сами сме си разбивали дворчето с интриги и спекулации.
Относно трансферите: Колко от вас очакваха лятото да се появят Обертан и Жорди Гомез, Рошу, Буш и Мапуку(доказани голмайстори не само у нас)?! Колко? Русев може да не е последователен в решенията си,но има контакти и владее езици, обигран, стар хитрец е, от старата школа.Батковци,Тоневци,Гърнета и Лупита могат да му носят куфарите. Все си мисля,че относно трансферите няма да има повече от 2 до 3-ма нови + юношите,които се обиграват.Поне един от тия 3-ма нови ще бъде от класата на Обертан или Жорди.Толкоз по темата.
Само Левски!
От все сърце успех и евала на всичко което прави в Казахстан!Но баста, стига сами сме си разбивали дворчето с интриги и спекулации.
Относно трансферите: Колко от вас очакваха лятото да се появят Обертан и Жорди Гомез, Рошу, Буш и Мапуку(доказани голмайстори не само у нас)?! Колко? Русев може да не е последователен в решенията си,но има контакти и владее езици, обигран, стар хитрец е, от старата школа.Батковци,Тоневци,Гърнета и Лупита могат да му носят куфарите. Все си мисля,че относно трансферите няма да има повече от 2 до 3-ма нови + юношите,които се обиграват.Поне един от тия 3-ма нови ще бъде от класата на Обертан или Жорди.Толкоз по темата.
Само Левски!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
boabbb написа:rhaegar написа:boabbb написа:Единствения що-годе свестен български център-нападател в момента е Косъма, ама той далече не е левскар ...
Кой?
Ивайло Димитров
Тоя не е ли халф?
Как да е, говорим за човек, който няма сезон с 10+ гола. За 3 сезона има около 20 в над 80 мача. Ебем ти център нападателя, такива си имаме.

ПРЕПОРЪЧВАМ: https://www.sportal.bg/sportal_tv.php?c ... deo=107287
Желателно е да се види. Без услужливи "журналистчета" да преиначават думите му в статиите си.
Желателно е да се види. Без услужливи "журналистчета" да преиначават думите му в статиите си.
Ами всъщност Левски играе с 4 собствени юноши: Горанов, Панайотов, Митрев и Вутов. В групата са Станислав и Иво Найденов. Във Враца са ни Ники Кръстев, Дидо и Наско Кабов. В Струмска слава ни е Георги Янев. В Локо Сф - Илия Димитров. Общо 11 човека-не е малко, като се замисли човек. 7 от тях са в диапазона 18-22 години и определено са талантливи момчета. Доколкото разбирам, именно зарад Дидо Роси е отказал да се взима друг ЦЗ. Роси определено харесва Илия Димитров и вероятно лятото ще си го вземем.
С това раполагаме в момента.
С това раполагаме в момента.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]