Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 14 ное 2022 16:45

Martinez1948 написа:
peliforewer написа:Ако са играли преди 1965г. значи не съм ги гледал на живо, от полуфинала ЦСКА -Интер са ми спомените.Имаше на създаването Ви и един вратар с три мача в ЦСКА дето се прави на легенда.Разбирам, че си от Офанзива, много симпатична фракция, имам близък който беше по върховете на организацията, но тарторът им май беше Мартин ако не бъркам прие да работи при Цеката в Ефбет.Така бе създадена разделителна линия между феновете на ЦСКА, но след месец-два 90% от Офанзива се върнаха в Г сектор, а част от тях създадоха Офендърс.На всички ни се искаше Ганчев да направи погасителен план и да избегнем последващите събития, но всеки е свободен да си харчи парите както намери за добре.Реално за другите отбори в България които фалираха преди ЦСКА нямаше проблеми как ще създадат ново дружество, как ще се наричат, в коя група ще играят, но когато опря до ЦСКА изведнъж всички станаха много принципни, много спазващи законите, много морални, въобще от всичко по много.

Мисля си, че Ганчев ако предполагаше колко десетки милиони лева ще налее заради дълговете на старото дружество, едва ли щеше да тръгне по този път,

Ами то беше логично, че ще се наложи д плаща. Нали иска да е наследник. Или той иска активите, но без пасивите !? Накрая между двата стола виж какво стана, загуби инерцията на феновете от финала и В група, черно петно върху историята , и този клуб не се знае дали има бъдеще след като той си замине. Това означава само и единствено, че не припозналите този план за “спасение” сме прави в позицията си

Иван Зафиров ако не ме лъжат познанията в този диапазон играе за нас. 64/5г -74/5г.
Аз не съм от 1948 ! Но определено начинът по който започнаха от А окръжна , с ново дружество, по ми допада от колкото, юридическите еквилибристика на Гг. Спорът, къде имало повече легенди, колко изиграни мача имали за мен са несъстоятелни. Не за друго, а поради факта, че всички си промениха мнението на 180 за пътя по който трябваше да поеме клуба.
- За другите клубове и реакцията след техните фалити и/или смяната на дружествата им , не ме интересува, в най-добрият смисъл го казвам.
Пък до колкото се сещам , при Ботев и Локото нямаше изявления от феновете години на ред, че не биха припознали като при нас и в последствие да са си обърнали мнението.
- да бях от Офанзива и съм свидетел на много интересни разговори от страна на хора, които сега са на Армията….
- Емо е името на момчето за което говориш. Лоша дума за него не мога да кажа, завършил два магистъра, ерудирано момче. След събитията 2016а започна работа в ефбет след като видя, че онези от Анималс са на директна хранилка, защо пък той да си спира професионалното развитие заради принципи, наложени от Анималс , които пък от своя страна са се доказали като безпринципни хора.

Аз се надявам ГГ да построй стадион. Даже ако отвори някаква банкова сметка с която феновете да се включат с удоволствие бих изпращал месечна сума като абонамент.

Да, сетих се , че беше Емил, Мегафона ли му викаха.Знам, че Иван Зафиров беше там, но явно заради сина си който беше първи треньор в числото, но бързо се отказа.Иван Зафиров беше може би най-бързият български футболист по онова време играеше десен защитник с номер 2.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 ное 2022 17:28

Донорската кампания на домуса към 1948 да не ме излезе през гъза накрая
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 ное 2022 17:50

Red_Neck написа:
W84me написа:Явно Тирето играе ролята на лека жена с Левски, че в последно време няма вкаран гол.

От роли не разбирам, ... кой "активен", кой "пасивен" ти изглеждаш компетентен, ти ще кажеш.....
Вземи сметни на колко точки ви опънахме ластика на полусезона със сакатите негра на Стойкас. ;)))

Ти не свикна ли да гледаш ластика не във временното, а в крайното класиране? Като ви опънахме Ластика за Купата, ходи ли да броиш точките зад Лудогорец, дето бяха рекорд в историята?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 14 ное 2022 17:52

pomiqrat написа:Донорската кампания на домуса към 1948 да не ме излезе през гъза накрая

Не зная дали ще му излезе, но ако излезе ще влезе на гнома в г..а!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 ное 2022 18:13

Някой припок да ме подсети, но има ли Тирето някакви претенции към съдийството срещу себе си през есента? Всеки друг отбор по някакъв начин е имал моменти на ощетяване. Има ли Тирето някакви конкретни претенции за дадена ситуация, като изключим дузпата, която трябваше да им бъде дадена срещу Локо Сф в последната минута на мача, където един припок блъсна друг?

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 14 ное 2022 18:23

Неска вестниците Кой? Първи!!!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 ное 2022 19:13

4x4 написа:Неска вестниците Кой? Първи!!!

Генк и Бенфика

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 14 ное 2022 19:16

BRF написа:Сори ,че се намесвам ама не може за всичко да се обвинява Анималс!Всеки си има глава на раменете за да си прецени какво да прави и никой не може да ти сложи пистолет на главата за да ходиш по мачове!Има хора които спряха и аз лично уважавам решението им без да съдя никой за нищо!Колкото до Емо,разпяваше страхотно Сектора,но лично мнение е че не трябваше да ходи в ефбет!Не знам дали още е там или просто го използваха за раздор!

Щом темата е ЦСКА и си цесекар спокойно може да влезеш в разговора.
И си прав, че не трябва да се обвинява Анималс, но в същото време и не си. Да всеки има глава на раменете, но никой няма право да облъчва или насажда омраза между феновете. А те от периода 2016 до ден днешен това правят. Примери бол !!!
Емо не е в бета от 3 г. вече, в момента е маркетинг мениджър ... или беше до преди 1г. в компания занимаваща се с графичен дизайн.
Не го използваха от ефбет, те го поканиха и той прие.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 ное 2022 19:45

W84me написа:Някой припок да ме подсети, но има ли Тирето някакви претенции към съдийството срещу себе си през есента? Всеки друг отбор по някакъв начин е имал моменти на ощетяване. Има ли Тирето някакви конкретни претенции за дадена ситуация, като изключим дузпата, която трябваше да им бъде дадена срещу Локо Сф в последната минута на мача, където един припок блъсна друг?

Айде бе, сигурен съм че можете, вярвам във вас, припоци.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 ное 2022 19:53

W84me написа:
W84me написа:Някой припок да ме подсети, но има ли Тирето някакви претенции към съдийството срещу себе си през есента? Всеки друг отбор по някакъв начин е имал моменти на ощетяване. Има ли Тирето някакви конкретни претенции за дадена ситуация, като изключим дузпата, която трябваше да им бъде дадена срещу Локо Сф в последната минута на мача, където един припок блъсна друг?

Айде бе, сигурен съм че можете, вярвам във вас, припоци.

аз имам претенции в съдийството на мача ни с ментака на Лафчис, където не ни дадоха дузпа и признаха гол на фалшивия клуб, при който имаше извършено нарушение в атака.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”