Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 20 ное 2017 14:52

koisa написа:Нищо не смятам. Казвам какво са ми казали. Дали е вярно само в отбора си знаят. Но имам право на леки съмнения!

Аз съм убеден, че не е това. Виж обаче, дали няма раздори в съблекалнята... Другото, което е, дали им се изплащат задълженията навреме.

Иначе, приказките със саботажи съм се наслушал достатъчно. Хората обичат да говорят врели-некипели. Спомням си как една част не само във форума, бяха нарочили Владо. Махна се, Владо. И? Йово също беше нарочен. Конкретно еле тук съм чувал за Костов как бил саботиран. Не беше това, че човека не знаеше на кои е в определени моменти и понякога оставяше Арш на пейката. Кариерата му преди и след "Левски" показаха "качествата" му.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 ное 2017 15:01

mikata написа:
ПФК Левски стартира нова инициатива и ново партньорство. Имаме удоволствието да Ви поканим на пресконференция, на която ще дадем тяхното начало и ще бъдат разкрити повече детайли.
Очакваме Ви в сряда, 22.11.2017г., в залата на ДЮШ от 12:30 часа

Финягата е подписал с Хуауей! Сега ще ни агитира да си купуваме флагмани :mrgreen: И по този начин ще съберем кинти за козирка на сектор А :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 ное 2017 15:09

modor написа:
mikata написа:
ПФК Левски стартира нова инициатива и ново партньорство. Имаме удоволствието да Ви поканим на пресконференция, на която ще дадем тяхното начало и ще бъдат разкрити повече детайли.
Очакваме Ви в сряда, 22.11.2017г., в залата на ДЮШ от 12:30 часа

Финягата е подписал с Хуауей! Сега ще ни агитира да си купуваме флагмани :mrgreen: И по този начин ще съберем кинти за козирка на сектор А :lol:

Май е това :roll:

Изображение

https://www.facebook.com/SiniIniciativi ... =3&theater
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 ное 2017 15:47

И двете инициативи са хубави и прилягат на европейското ниво на Левски. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 20 ное 2017 17:36

Добре де, на 16 юни излязоха Кр.Иванов, Митов и Боримиров в Правец и казаха че има 3 год. план, че са привлечени 6 нови футболисти и стратегията е да се привличат максимум 1-2ма на сезон, а не всяка година да се прави мащабна селекция. И после до септември са привлечени още Панайотов, Цветкович, Рошу, Гомес, Обертан, Холмар, Кабрал и Белмонт.
И другото...после излиза Спас Русев и казва че е избрал Роси, защото е тип Треньор, а не Мениджър какъвто е Авраам Грант, което било по-подходящо за Левски. А сега маха Боримиров и длъжността спортен директор и съсредоточава цялата власт в треньора.
Тоест, излиза и се приказва едно, а после се прави нещо коренно различно.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 ное 2017 17:39

То това е така в последните 6-7 години, не е "патент" на Русев.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 20 ное 2017 17:42

Както вчера веднага след мача написах Левски продължава да страда от дълбочина в състава,както и е зависим от представянето на Жорди и Обертан.Ако единият от двамата няма ден е страшно, ако и двамата нямат ден гледаме мачове като вчерашният.

Роси още след първата учебна контрола на "Герена" разбра,че с тези футболисти няма как да се практикува нападателен футбол и да се очаква да мачкаме отбори,които и без това практикуват анти-футбол и неслучайно като стар,хитър италианец реши да заложи на контра-атакуващ футбол.Левски от разграден двор с палави играчи в защита се превърна в непробиваем бетон! И отново тук, някак си неслучайно отбори тръгнали да се надиграват с нас бяха пребити с чисто футболни средства напук на съдии,лобита и корупция.

Някак си съвсем в реда на нещата обаче зациклихме.Отборите се затвориха и започнаха да рушат играта без да им пука за качеството.В Разград имат поне 3 флангови играча от европейска класа и поне още 2-ма на скамейката.При нас има един Кабрал,който общо взето не знае къде се намира и Прохазка,който само вратар не е играл още.С две думи, разгадаха плана на Роси за Левски.Разкриха го.Той е доста консервативен и се отказа директно от играчи,които не пасват на вижданията му.Добре е да се промени стратегията му и след края на полусезона да видим нов облик.Кредита на доверие се изчерпи,а някои футболисти в момента са просто незаменими с оглед липсата на конкуренция и това им дава огромно спокойствие да не се напрягат особено в такива посредствени мачове - Жорди,Обертан,Прохазка,ВУТОВ,дори един Цветкович...Някой от тях ако е контузен или наказан и мача е отишъл по дяволите.С оглед на потенциала който има, това е максимума на Делио Роси.ЗАСЕГА!

Ако не спре тази медийна кампания "анти-Роси" подета от Гонг,Тема спорт,подлогите на Пеевски и прочие, цялото това говорене ще рефлектира върху отбора,феновете и самият треньор.Галфоните му искат смяната,но не предлагат алтернатива,което си е изцяло в полза на Лудогорец и ФК Ловеч-Етрополе.Трябва да се примирим с фактите поне до Нова година.Единственият мач,който трябва да бъде изигран на живот и смърт е този срещу Дунав в Русе.Всичко останало е въпрос на мотивация и настройка на самите играчи.

Нищо фатално не се е случило вчера,но вината за безобразният мач е споделена.За съжаление в Левски няма лидер -
такъв какъвто едно време беше Гонзо,Борето,Гошо Петков,Гаджев по едно време дори.Футболистите не играха нищо,а Роси направи грешки.Глобите са наложителни.

Само Левски!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 20 ное 2017 19:17

Какво го мислите в клуба няма можещи хора. Селекцията всяка година е олеле. Най-доброто, което може да направим е да се нядаваме на чудо.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 ное 2017 19:24

ееlche, Лудогорец, Ботев и тиретата надиграваха ли се с нас или бяха в глуха защита и пребихме ли ги с "чисто футболни средства"?

Всъщност и трите отбора в А група, които не правят топката съвсем квадратна ни вкараха по 2 гола, толкова за страшната ни защита

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 ное 2017 19:34

balef написа:Роси има само един правилен ход - Оставка ! За да може новия старши треньор да си направи зимна подготовка и да не се излагаме повече ! От както Роси е старши треньор на Левски ние играем анти футбол но мача с Бистрица беше капак на всичко просто няма нужда от думи !!!

Роси в цялата си кариера е водил само слабаци и средняци, нормално и манталитетът му да е такъв, няма как да се надскочи. Да се очаква, че той ще изгради шампионски отбор е мега нелепо. Дъртият комунист го доведе най-вече, за да се подмаже на феновете и да си спечели спокойствие, защото тоя в миналото си е бил в любимия на много левскари Лацио ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”