Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот шивача » 13 ное 2022 19:36

Чудесен кръг се извъртя по родните терени! Благодарско на замесените!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 ное 2022 19:42

шивача написа:Чудесен кръг се извъртя по родните терени! Благодарско на замесените!

Готвиш ли се за поредна калъфка?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 13 ное 2022 19:45

Евала на Числото. Играят си супер грамотно, комбинативно, не накъсват играта, не бавят времето, не чистят на посоки. Абе евала, излъгаха ни!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 ное 2022 19:47

Още една опорка си замина. Как Домуса наливал пари при 1948. Ей го взеха ни 4 точки.
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 ное 2022 19:53

Перфектен кръг се изигра, татин Ники направи каквото можа, но не успя да добута Каузата до трите точки.Гледам, че тоталният наблюдател най-много скърби за това, че Лудогорец загуби точки.Нали сте наясно, че ако ситуацията за първия гол на Лудогорец беше в полето на Разград щеше да бъде отсъдено нарушение на нападателя.Да не говорим за вторият жълт картон на Джонатан, целта беше една, вместо тъч Каузата да изпълни наказателен удар, а след него на два пъти имаше фаул срещу вратаря на числото, но Смешник Попов не ги забеляза.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 ное 2022 20:00

miro_rz написа:Още една опорка си замина. Как Домуса наливал пари при 1948. Ей го взеха ни 4 точки.

Къде ги видя тези опорки, защото аз следя червените форуми, но не съм видял подобни писания.Домусчиев беше в основата на това да се създаде числото, да ти припомням ли, синчето на счетоводителката на Домусчиев, адвокатите му, да не продължавам.Сега Цеката е поел издръжката и мечтата му е да е преди ЦСКА в класирането.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 ное 2022 20:03

peliforewer написа:
miro_rz написа:Още една опорка си замина. Как Домуса наливал пари при 1948. Ей го взеха ни 4 точки.

Къде ги видя тези опорки, защото аз следя червените форуми, но не съм видял подобни писания.Домусчиев беше в основата на това да се създаде числото, да ти припомням ли, синчето на счетоводителката на Домусчиев, адвокатите му, да не продължавам.Сега Цеката е поел издръжката и мечтата му е да е преди ЦСКА в класирането.

Следиш, но не можеш да помниш. Деменцията те гони тебе, жалко!
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 ное 2022 20:08

W84me написа:
шивача написа:Чудесен кръг се извъртя по родните терени! Благодарско на замесените!

Само не се прави, че не режиш вени.
W84me ( Блатер) ..

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 13 ное 2022 20:13

peliforewer написа:

Още като създадоха ЦСКА 1948, всички припознавачи ревнахте, че Домусчиев го е създал, за да дразни Тирето и разединява "великата" червена публика.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 ное 2022 20:14

peliforewer написа:
W84me написа:

Само не се прави, че не режиш вени.

Мърко ви я връчва официално през април.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”