Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Никаква засада, пълен смях е този ВАР.
Интересно защо десетината директори все бивши легенди на ЦСКА бяха само на мача с нас :) С Левски бяха само 2-3 а днес аз не виждам никой.

Както се казва, чакаме да пуснат и кадри с линиите.

Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
[center][/center]
Вече няма да се търсят нападатели с големи крака, покрай тоя ВАР
Dust написа:Както се казва, чакаме да пуснат и кадри с линиите.
Вече няма да се търсят нападатели с големи крака, покрай тоя ВАР
- delqnski47
- Контакти:
gihuelo написа:delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:Според Мъро шансът малко ви е бягал. :DDD
Според мен доста в последните 7 мача.
И аз тва се замислих, братче... :D
Май някой от играчите бойкотират . Не всичките , но поне половината! Знаят също че няма как да бъдат сменени ,защото просто няма с кой.
Дали е заплати или нещо имат дърпания с Мъри времето ще покаже.
Другия вариант е тото , но не мога и да си го помисля даже. Айде един мач..два .... ама седем .
То даже са осем - С Ботев ако не беше ВАРА май пак ставаше хикс.
Мен друго ме озадачи.
Веднага след атаката на Левски към БФС Лечков намекна че му се струва че Левски и ЦСКА имат един и същ финансов благодетел.
Само след няколко дни и Лудогорец излезе с декларация в която Джуджи беше наречен заемодател .
Доста съвпадения за кратко време.
Мен ме озадачава как изобщо се издържат... :D
Тея глупости с даренията са за пред феновете им. Да плащаш на негри и по 20 хилки средно на ден за заплати от ароматизатори и на бай Иван левскаря живеещ в панелка даренията, дрън дрън....Друго ми е интересно.
Насо се е вързал с някъв тъмен ъндърграунд в момента..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Dust написа:Както се казва, чакаме да пуснат и кадри с линиите.
И двамата бели са зад Тисера!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Текпетей първо туш, после гол. Обаче ВАР-а е с жълт картон и мълчи!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Чист гол си беше, няма никакви спорове.
И Лудогорец стъпи накриво, но пък ме забавляват коментарите от типа, почва кръвосмешението, сега числото ще легне на рязаните и подобни.
Както е казал народа, "голям залък лапни, голяма дума не казвай."
Както е казал народа, "голям залък лапни, голяма дума не казвай."
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.