Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Ако трябва цялото първенство ще отложим докато Сър Бок Мъри прогони прокобата.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
W84me написа:krumeto написа:W84me написа:k20dan4o написа:То тоя 19 кръг пише че е отложен целия, ама за кога?
Мисля че края на февруари почва първенството. По принцип трябваше да се играе сега, преди нова година.
Какъв край на Февруари?
Двадесети кръг е насрочен за 11 Февруари. Ако решат да започнат с деветнадесети кръг, значи да се играе на 04 Февруари, като фучи и вее зимния вятър.
Дано да го насрочат на 04 Февруари, че с нас да не е на празни трибуни.
Може и двата кръга да са на празни.
Насрочен е за 11 Февруари, преди да отложат последният есенен кръг за пролетта. Според мен ще ги изместят с по 1 седмица мачовете. Ако изобщо даде време на 11 Февруари да се играе футбол.
Нищо не се знае.
Според мен по-вероятно е цялата програма да си остане така, както е обявена. А отложеният кръг да се играе преди 11 Февруари или по време на някой промеждутък.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Martinez1948 написа:Аре стига сте циврили за славиститеЩе ни отрепат брадче, обаче и ние ще ги отрепаме брадче, знаеш как е по агитките брадче
Мое да ни убият братче, ма нема да избегам, да ни утрепат братче, ма нема да избегам. Това е положението, братче.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Това е добро:)))

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- delqnski47
- Контакти:
W84me написа:delqnski47 написа:Според Мъро шансът малко ви е бягал. :DDD
Според мен доста в последните 7 мача.
И аз тва се замислих, братче... :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:Според Мъро шансът малко ви е бягал. :DDD
Според мен доста в последните 7 мача.
И аз тва се замислих, братче... :D
Май някой от играчите бойкотират . Не всичките , но поне половината! Знаят също че няма как да бъдат сменени ,защото просто няма с кой.
Дали е заплати или нещо имат дърпания с Мъри времето ще покаже.
Другия вариант е тото , но не мога и да си го помисля даже. Айде един мач..два .... ама седем .
То даже са осем - С Ботев ако не беше ВАРА май пак ставаше хикс.
Мен друго ме озадачи.
Веднага след атаката на Левски към БФС Лечков намекна че му се струва че Левски и ЦСКА имат един и същ финансов благодетел.
Само след няколко дни и Лудогорец излезе с декларация в която Джуджи беше наречен заемодател .
Доста съвпадения за кратко време.
ВАР-а отново със страхотна намеса в Разград.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Няма засада! Защо не показаха линиите? За втори път се случва в Разград!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Успяха за 10мин. да наместят линиите :D
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.