Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот k20dan4o » 13 ное 2022 09:29

W84me написа:
k20dan4o написа:Лошо, вероятно Левски ще ги накажат с домакинство, а пък следващото домакинство им е 2023 г.срещу........Лудогорец. Жалко, стадиона щеше да е пълен, дерби и след дълга пауза.

Мисля че е с Черно Море.

То тоя 19 кръг пише че е отложен целия, ама за кога?

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 13 ное 2022 10:00

delqnski47 написа:Мисля че е време за Вили Вуцов..

Легенда - ерудиран с модерно мислене и атрактивна глава.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 ное 2022 10:18

k20dan4o написа:То тоя 19 кръг пише че е отложен целия, ама за кога?

Мисля че края на февруари почва първенството. По принцип трябваше да се играе сега, преди нова година.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 ное 2022 10:37

Последните 6-7 мача отборът на Левски започва да прилича все повече на себе си. Респект за Мъри!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 13 ное 2022 10:47

W84me написа:
k20dan4o написа:То тоя 19 кръг пише че е отложен целия, ама за кога?

Мисля че края на февруари почва първенството. По принцип трябваше да се играе сега, преди нова година.

Какъв край на Февруари?
Двадесети кръг е насрочен за 11 Февруари. Ако решат да започнат с деветнадесети кръг, значи да се играе на 04 Февруари, като фучи и вее зимния вятър.
Дано да го насрочат на 04 Февруари, че с нас да не е на празни трибуни.
Може и двата кръга да са на празни.
Последна промяна от krumeto на 13 ное 2022 10:49, променено общо 1 път.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 ное 2022 10:47

bubka написа:Последните 6-7 мача отборът на Левски започва да прилича все повече на себе си. Респект за Мъри!

"Психология", както казва Станимир :) Мърката е прост на куче, ама за сега само един колега го е разбрал :) Там състав на изречение е свръхамбиция.
Do Something Different!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 ное 2022 11:04

peliforewer написа:Пак ще пишете декларации защо Ви наказват без публика.

Сега ще затворят сектора за гости.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 ное 2022 11:06

bubka написа:Последните 6-7 мача отборът на Левски започва да прилича все повече на себе си. Респект за Мъри!

А преди тях на кой приличаше?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 13 ное 2022 11:20

Днес в титаничен сблъсък на върха ще се исправят два отбора наказани без публика по рождение. Делиорманци с рекорден бюджет и съдийско лоби все пак ще разчитат на петимата си верни кремвирш ултраси и родата. Числото с рекордни премии за успех е мобилизирало всичките си 4 фена от околията и си води още с автобуса.
Мачът влиза в графа рисков, за това ще бъде охраняван от месната полиция и доволно количество стюарди, които ще вземат участие и в хореографиите на двата гранда! Очертава се футболен празник по трибуните и пред екраните на цяла България, Румъния, Сърбия, Македония, Гърция и турция.
Аз съм за числото, но и един Х също би бил подходящ завършек на тази невероятна футболна драма.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 ное 2022 11:31

DoSomethingDifferent написа:
1914.1902 написа:
1914.1902 написа:
1914.1902 написа:
Точно тук какъв отговор търсиш? Тези фенове имат няколко страници, попитай ги там.

Мислих си, че тук има някакво ителектуално ниво. Какво да ги питам, ти за мен си глупав траш, защо го направи? :)

Търсиш отговор от хора, които не са част от тези организации. Аз не мога да отговарям за действията на някакви малоумници, които първо хвърлят бомба и получихме частично наказание, а сега започнаха да се бият и най-вероятно ще ни накажат за 2/3 мача.

Пич, проблема не е колко ще ви накажат, а че някой може да умре!

Ами един човек вече умря, а за 22 години не се взеха никакви мерки, както се вижда.

Така е и тук не говорим за ЦСКА и Левски....Държавна дистопия. И все пак, скоро не бях гледал такава бруталия. Това със Стюардите които отвориха да влезнат феновете на Левски и Полицията която биеше чекии, беше мн грозно и демотивиращо за мен самият :(

Когато строяха трибуната за гости в Разград беше по забавно. В него мач Десподов вкара от фаул и изгониха някой черен от нашите. А сектор беше червен. Бяха пуснали и във В сектор червени. Един разградски по време на първото полувреме във В се правеше на много здрав и на полувремето си глътна граматиката. Извън стадиона останаха още цска-ри и по едно време започнаха да влизат в строящия се сектор и последва картина все едно гледаш тъпите полицаи с Луи дьо Фюнес. Онея искат да влязат в сектора през пистата, но не могат и обикалят от край до край и търсиха вход поне 15 минути. Накрая се изнесоха и минаха отзад откъдето бяха минали и нелегалните и просто застанаха в другия край на сектора, а нашите кротко се бяха настанили откъм В сектор до остаталите.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Левски”