ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT
Ако ще обръщаме мача, задължително трябва да вкараме ранен гол. При други обстоятелства, щях да имам повече вяра, но уви...
-
1 гол до полувремето напълно ни устройва. Вкараме ли го, шансовете ни остават.
Модоре, га́си я тая тема вече. То дойде време за реванша и съответно продължаването ни към 3-ти кръг. 

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Хукнат ли нашите за ранен гол може някоя контра да ги закопае.Трябва да влезе оня бързак по крилото и новият Аржентинец и яко симулации от тях..Да се търсят единоборства и търкаляне.Съдията не е с голям опит отвън и може да върже...Ако имаше и публика да ревне при всяка ситуация....
-
- Контакти:
При подобни обстоятелства няма как да не тръгнеш от първата минута да атакуваш, понеже имало риск да те накажат на контра. Ние изоставаме с 3 гола, а и допълнително не можем да се уповаваме на ключовия домакински фактор - публиката. Нужно е рационално поведение, след като евентуално отбележим ранен гол, вероятно такива ще са и указанията на Хубчев, просто за да не се подлъгваме по емоцията, но тия отрано да бъдат стреснати. Тяхното е и психология, използват типично иберийски приоми, за да заблуждават съдията, но ако той види, че нападаме, влизаме уверено в единоборствата, вкарваме евентуално гол, според мен няма да последва примера на палячото от първия мач, ще пусне по-свободна игра и ще отпадне техният номер с превиванията и писъците.
Като стана дума за психология, важен момент ще е нашите да не се влияят от липсата на Миланов и Мариани, защото вкараме ли си ние самите някакъв филм още преди началния сигнал, срещата ще е протоколна.
Успех на момчетата, нека играят за достойнството си и каквото е писано - такова.
Като стана дума за психология, важен момент ще е нашите да не се влияят от липсата на Миланов и Мариани, защото вкараме ли си ние самите някакъв филм още преди началния сигнал, срещата ще е протоколна.
Успех на момчетата, нека играят за достойнството си и каквото е писано - такова.
- makedonski
- Контакти:
Довечера като стане 2:0 и всички тръгваме към Герена!
- Странджата
- Контакти:
Успех, успех, ама от сутринта ме сърби носът
Да знам, че ще помогне за довечера, да взема да го отрежа 

Грозно.
Райнов кога и да го върнем на Берое, все е късно.
С тая защита ще берем ядове и в първенството, въпреки че в него няма отбор на нивото на АЕК.
Хубчев го чака много работа, има някои добри неща, но все още сме много, много далеч от реалността.
Райнов кога и да го върнем на Берое, все е късно.
С тая защита ще берем ядове и в първенството, въпреки че в него няма отбор на нивото на АЕК.
Хубчев го чака много работа, има някои добри неща, но все още сме много, много далеч от реалността.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:
Аз пък мисля, че не сме видели още всичко от Хубчев.

metodito написа:rhaegar написа:
Аз пък мисля, че не сме видели още всичко от Хубчев.
Бе дано, че ако това е тавана.........
Виж ги бе, Горанов им се кара да дадат фланелките на децата, те си тръгват.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага