Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот gzagorov » 01 сеп 2019 21:27

koisa написа:
gzagorov написа:
koisa написа:Досега гледах да не критикувам Хубчев и да видя първо какви ще ги свърши, но след този позорно страхлив мач, който проведе ме изгуби тотално! Колкото и да обяснява пред медиите след мача, че не бил казвал на играчите да играят отзад. Опитва се, но не може да избяга от определенията, които са му лепнали на защитен и страхлив треньор. Дори дрисливите медии знаеха два-три дни преди мача, че Левски ще се защитава, а Литекса ще напада... Така и стана за съжаление. Загубените две точки и изпуснатата победа над оранжевите са лично по негова вина!

То защото в последните години "Левски" мачка в това (дори да не е вечно) дерби, нали? Както преди време Люпко направи равен след измислена дузпа за противника и 'айде да го гоним, щот' нали сме много по-силни и трябваше да ги разпердушиним "червените". Обаче на мястото на Майстор Парцуцко пристигнаха един след друг т.нар. "истински левскари" и видяхме какво стана с отбора. И аз не харесвам какво се случи през второто полувреме днес, но не бих винил само и единствено Хубчев за това. Сега, ако някой вече е уговорил Гуардиола или Клоп (в краен случай Сър-а, че вече е на годинки) ще съм първи, който ще метне камъка по Петьо. Дотогава - подкрепа!

Въобще не ме интересуват последните години, коментирам този мач. Случайно в моя пост да виждаш някъде да гоня Хубчев или да искам смяна с Гуардиола и Клоп? Ти като искаш не го вини, не ме интересува. За мен вината да загубим спечелен мач + две точки и да играем така насрано е изцяло негова.

Извинявам се, че не съм конкретизирал. Мнението ми е насочено срещу евентуални специалисти, които ще тръгнат да гонят Хубчев още отсега.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 сеп 2019 21:47

Вън от Левски! Насраният футбол в Берое!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 01 сеп 2019 22:29

Eminem написа:Вън от Левски! Насраният футбол в Берое!

Ами да, най-добре някой "истински левскар", който знае какво представлява "Левски". Да идва Топчо! :lol:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 сеп 2019 22:57

Не искам истински левскари тип Топчо и Митов. Искам адекватен треньор.
Хайде кажи ми каква е логиката да накараш отбора ти да играе по начин, по който играха през второто полувреме ?

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 02 сеп 2019 07:48

Мача с Литекс доказа, че Хубчев е много страхлив и не особено кадърен треньор. Вместо да им ликвидираме на оранжевите всякакви надежди за нещо в първенството тоя сезон, сега им вирнахме ушите.
Единственото положително нещо - сръбския алкохолик остава треньор на Литекса най-малко до нова година.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 сеп 2019 09:40

На напълно неадекватните тирета им подарихме мача второто. Не съм за смяна на Хубси, но вината си е негова.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 02 сеп 2019 10:07

ChuckNorris написа:Мача с Литекс доказа, че Хубчев е много страхлив и не особено кадърен треньор. Вместо да им ликвидираме на оранжевите всякакви надежди за нещо в първенството тоя сезон, сега им вирнахме ушите.
Единственото положително нещо - сръбския алкохолик остава треньор на Литекса най-малко до нова година.

Страх те е, да не би ЦСКА-то, ако изгонят Люпко, да вземат Гуардиола или Клоп и да намалят опциите за Левски? :)
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 сеп 2019 10:10

Ако измъкнем нещо от "Лудите", може да му простим мача вчера. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 сеп 2019 10:12

Ся сериозно ...

Някой виждаше ли тези как ще вкарат, до преди глупавото неразбиране между Каргас и Милан ? :roll:
Аз лично не виждах... Даже онези изглеждаха жалки.
Тоест, тактиката е била правилна, но изпълнението от нЕкои единици - не съвсем.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 сеп 2019 10:21

THE G.A.M.E написа:Ся сериозно ...

Някой виждаше ли тези как ще вкарат, до преди глупавото неразбиране между Каргас и Милан ? :roll:
Аз лично не виждах... Даже онези изглеждаха жалки.
Тоест, тактиката е била правилна, но изпълнението от нЕкои единици - не съвсем.

Напротив! Точно това доказва, че тактиката не е била правилна. Когато оставяш противника да играе почти цял мач на твоята врата е ясно, че от толкова много центрирания при 1-2 все ще се допусне грешка. И точно така стана... Няма как да очакваме, че Каргас, или който и да било друг ще е безгрешен 90 минути. когато е под постоянен натиск. Смея да твърдя, че тези с нищо не са по-силни от Локо Пд и просто трябваше да направим това, което направихме предния мач. А, там дори ги нямаше Тиам и Нашименто.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”