Нема се пуашите,след 9г. пак ще се пробвате на някой финал.

Няма друго какво да се каже за вас освен,че сте натурални и неподправени футболни идиоти и НЕКАДЪРНИЦИ !!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ELFen написа:peliforewer написа:А сега да те видим за Берое или за Левски си и какво правим ако ЦСКА помогне на Берое за Европа,ще се извиниш ли за тоновете помия която си излял срещу червените.
хах, по тая логика със същия успех и ние може да "легнем" на Левски, та файда - никаква
damyanov1963 написа:Не помня кой точно, още по времето на Гунди беше казал, че в България има 2 отбора - Левски и всички останали!
Сега, като гледам как за втория отбор най-големите успехи са загубите и изпуснатите купи на Левски, разбирам колко е бил прав човекът
bsz1916 написа:peliforewer написа:bsz1916 написа:Michael_Buble написа:ЛЕВСКИ Е ЛЮБОВ, А НЕ ОМРАЗА!!!
Прокобата е, че устройвахме фалшиви погребения с фалшив поп. Апропо, какво се случи с него, някой да си спомня???!
Другата прокоба е, че колкото и да е противен Венци, същите тези, които правиха погребения, се гавриха с паметта на сина му. Ето ви 2 прокоби.
Никога никъде омразата не е победила любовта!!!
От 9 години ние сме повече омраза, отколкото любов на всяко ниво в клуба и това е резултата.
Иначе, чисто спортно-технически аз не мога да искам повече. Можеше да победим и с 5:0!
Детайла беше дузпата в 13-тата минута. А третата прокоба е, че един такъв детайл щеше да тласне привържениците от Разпни го до Осанна(и обратно при първа възможност)
А това води до нова злоба. А тя води до първите 2 прокоби.
Аз твърдо нярвам и стоя зад този отбор!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Най точното и съдържателно мнение по темата . Браво , няма какво да добавя . Може би само това , че Делио Роси няма как да е виновен за 9 - те години без трофей и че израстването на Левски в игрово отношение при последните мачове е очевидно . А колкото и парадоксално да звучи , този мач беше един от най - добрите за Левски , но късметът снощи тотално им беше обърнал гръб .
А сега да те видим за Берое или за Левски си и какво правим ако ЦСКА помогне на Берое за Европа,ще се извиниш ли за тоновете помия която си излял срещу червените.
ЦСКА няма как да помогне на Берое , защото такъв отбор няма от близо 2 години . Колкото до Микре Юнайтед , така както бях срещу помощта оказана им от предателя Сашко Пътя ( Ал Бънди - Томаш ) , така и сега съм против всякаква помощ от когото и да е , а най вече от отбор играещ незаконно в елита . След като пропуснахме сами да си помогнем срещу Левски , сега изходът е - играем до края , пък каквото стане .
love_hurtz написа:Old but gold !
Да ви е честита !
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
pyrwaka написа:Къде е Синчеца да ни обясни нещата за най-важния ви мач на годината и подготовката ви цяла година за него?????![]()
k_oleto написа:pyrwaka написа:Къде е Синчеца да ни обясни нещата за най-важния ви мач на годината и подготовката ви цяла година за него?????![]()
Той купата само я мирише !
Потребители, разглеждащи този форум: ikar, Sstefanov и 29 госта