Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT
- Положението при Аниете и настъпването срещу същия - съдията "не го вижда". 

memnto написа:- Положението при Аниете и настъпването срещу същия - съдията "не го вижда".
Мисля да е отбелязано като грешка, както и още 2-3 в ущърб на Левски...това ви е проблема на ексграндовете, втората страна на монетата, не ви влиза в полезрението въобще

висша математика:31 ≠ 4 

- Der Schmarotzer
- Контакти:
Този същият съдия през 2013 г. на финала на детския турнир "Лъвчетата" изгони най-добрия футболист на единия финалист, без да има абсолютно никакво нарушение (децата бяха 6 годишни), за да се опита да помогне на другия отбор да стане шампион (за щастие шампиони станаха наистина най-добрите и не му се удаде да развали напълно мача). На тоя съдия трябва да му се забрани да приближава стадион или спортна площадка за футбол поне на 300 метра.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
veni__85 написа:
Левски е отбор с традиции няма как да си фен на този отбор и да си помислиш, че отбора ще извън тройката пък за 6 място да не говорим.
Няма как ли ?! Ми както виждаш, има как ! И по-добре приеми и се съобрази с моментните реалности, защото за момента те няма как да се променят...
И въобще не ми дреме на кое място е Левски, на което и да е, и във В окръжна да е, аз пак ще си го обичам, ще му се кефя и ще го гледам !
ЛЕВСКИ не е място в таблицата, не е голова разлика, не е една или две загуби, не е треньор, собственик или директор...Левске си е просто Левски, отбора със сини фанелки, какъвто и да е, наш си е !
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

ELFen написа:Не исках да коментирам претенциите за червени картони преди да гледам записа . Направих си труда да нахвърля някои спорни нещица....
11 мин. - жълт картон на Абди, спъване на Кайсара отзад /след 2 опита /?
14 мин. - Бедоя пуска втора топка за забавяне изпълнението на тъч...
30 мин. - Дяков настъпва Аниенте – неотсъден фаул за Левски!
39 мин. - пресилен жълт картон за Безяк при единоборство
58 мин. - пресилен жълт картон за Дяков /за натрупани нарушения ?!?!/
65 мин. - лакът на Белаид в главата на Безяк ?!?
79 мин. - Абди- опасна игра с бутоните напред /без картон / втори жълт?!?!....
Нататък претенциите са ясни....
https://www.youtube.com/watch?v=d8Oz7vSmgYk#t=4232
Получи се здрав мач, явно Стоев е разучил добре Лудогорец![]()
..все пак ми се щеше Левски да играе в първата 6ца ....при 2 Х на Ботевъ?!?
Хубаво си го копнал това,само дето си пропуснал че това,което си го нарекъл настъпване на Аниете от Дяков всъщност е влизане с бутоните напред в глезена. Влизане с бутоните напред е задължителен картон,ако е в зоната незащитена от корите картона е червен. Точно за същото влизане показаха директен червен картон на играч на Базел в мача ви срещу вас. Така че това е директен червен картон. Ако ти направи впечатление до края на полувремето Аниете беше фигурант на терена. От това ,което знам на полувремето са му поставили обезболяваща инжекция. Не знам дали някога си получавал такъв удар,аз съм получавал и ти казвал ,че 2-3 дни едвам ходех. Между другото фаула е на линията на пенала,секунди по-късно Н.Йорданов свири фаул близко на наказателното поле на Левски при несравнимо по безобидно съприкосновение.
Единия от ударите на Безяк срещу Белайд си беше за директен червен картон-той просто го свали в нокаут,не говорим за ситуация при борба за топка,а за умишлен удар с пълна сила в главата .
Тук няма да коментирам доста други ситуации-около десет пъти той позволяваше на играчи на Лудогорец да отнемат топката с нарушение в центъра. Това е един от най-старите номера на поръчковите съдии,беше патент на Ант.Генов-пуска единия отбор да отнеме топката с нарушение в центъра и да контраатакува преди другия отбор да се подредил в защита. Ст.Стоев го очакваше и затова Левски беше в много дефанзивна формация дори когато владееше топката.
За тактиката на Ст.Стоев- за мен това беше най-правилната тактика ,но просто съдията не позволи тактиката да сработи. На Ст.Стоев е ясно че на този етап Левски не може да се надиграва с Лудогорец и единствения шанс да победи ,ако играе с числено превъзходство,а най-големия недостатък на Лудогорец че половината им играчи -Безяк, Моци, Кейсара,Дяков,Ешпиньо,Минев(когато е на терена) са доста рискови и се подават на провокации и всеки мач поне един от тях е за гонене. Тактикта щеше да сработи още в средата на първото полувреме,но съдията си затвори очите.
- Син до гроб_
- Контакти:
Че Левски беше слаб,слаб беше. Но че Безяк и Дяков най-вече бяха за червени картони и онзи най-нагло ги спести, хем става пред очите му, мисля че никой не може да го отрече.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- DrAvalanche
- Контакти:
ELFen написа:Не исках да коментирам претенциите за червени картони преди да гледам записа . Направих си труда да нахвърля някои спорни нещица....
11 мин. - жълт картон на Абди, спъване на Кайсара отзад /след 2 опита /?
14 мин. - Бедоя пуска втора топка за забавяне изпълнението на тъч...
30 мин. - Дяков настъпва Аниенте – неотсъден фаул за Левски!
39 мин. - пресилен жълт картон за Безяк при единоборство
58 мин. - пресилен жълт картон за Дяков /за натрупани нарушения ?!?!/
65 мин. - лакът на Белаид в главата на Безяк ?!?
79 мин. - Абди- опасна игра с бутоните напред /без картон / втори жълт?!?!....
Нататък претенциите са ясни....
https://www.youtube.com/watch?v=d8Oz7vSmgYk#t=4232
Получи се здрав мач, явно Стоев е разучил добре Лудогорец![]()
..все пак ми се щеше Левски да играе в първата 6ца ....при 2 Х на Ботевъ?!?
К'ви субстанции ви слагат в кренвиршите, то постоянно халюцинирате? Лекето /както сам се определя/ Йорданофф беше толкова ******, че на два пъти не посмя да извади втори жълт на Абди. Дори на него му стана неудобно. Единствено Георги Йорданов ви оправя вас. Браво на момчето, един от малкото свестни съдии.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- metodito
- Контакти:
terata написа:metodito написа:Някои хора спешно трябва да се лекуват!
Смяташ, че няма нищо подозрително в отправянето на един (1) удар в очертанията на вратата, така ли?
Само едно ще кажа: да не вземат да им излезат криви сметките накрая.
Че Лудогорец нещо повече ли създадоха, като положения, че не помня? Мач с мач не си прилича, за да правиш съпоставки с онова 3:2 на Герена.Все пак, Лудогорец не е Хасково, нали? През този сезон, особено под ръководството на Гонзо в доста мачове, не успявахме да създадем положения пред вратата на противника. А глупостта, че ако бием ЦСКА значи на 100% сме легнали вчера е върха на тъпотията! Значи за теб, най-нормалното нещо е да продължаваме да губим от тях, така ли? Бяхме прекалено предпазливи този мач, прекалено! А и според мен вината за това, да не създадем нищо смислено отпред е изцяло на треньора. За мен беше грешка забиването на Аниете на крилото, пускането на Гаджев титуляр, който очевидно не е във форма. На практика нямахме никакви крила - Аниете се изгуби отдясно, а Абди беше покъртително слаб. Като сложим към това и изключително слабия мач на Бедоя е логично, че нищо не направихме в предни позиции. Просто карето отпред Домо/Гикиевич, Аниете зад него и Краев и Абди по крилата не трябваше да се разбива, а зад тях да играят Бедоя и Велев. А защо Стоев точно в този мач реши да го направи... незнам.
А, чакай сега, човек, какво прекалено предпазливи, те направо не биеха нарочно пред вратата. Да, поне четири техни удара помня в очертанията на вратата, като два от тях съвсем спокойно можеха да са голове. Не може да го изпуснеш този малкия и той да ти вкара с глава просто така! Да, знам, статичните положения са ни слабост не от вчера, ок, ама, айде моля ти се. И защо Краев не влезе въобще при положение, че не е контузен и си го ползвал титуляр в контролите и в официални мачове досега? Защо? ОК, приемам и твоята версия - всичко беше плод на грешка, но как ще ми обясниш поведението на нашите след 60-та минута, когато откровено се дръпнаха, а Лудогорец натискаха все едно резултатът беше 0-1? Не, съжалявам, но не вярвам, че "толкова си можем", и че е грешка на Стоев. Пускането на Велев, поставянето на титулярна двойка Стойчев - Белаид макар в контролите и срещу Хасково да си играл с Нину и Борко, непускането на Краев... айде, айде.
Не, може и да греша, така е, но аз си държа на мнението. Така ги виждам нещата и това е. Относно ЦСКА ли? Ще видиш каква ще е постройката не само в мача с ЦСКА (когато и да е той) и другия с Лудогорец, когато вече ще има смисъл да гоним три точки. Целта в този мач може би беше да не паднем, което ни гарантираше попадане в шестицата с оглед, че другия мач сме домакини на Герена срещу Марек. Но срещу Лудогорец досега винаги сме излизали за победа. Какво срещу Лудогорец, срещу всеки бг отбор!
Това как, ако съдията не ни беше порязал и такива неща са несериозни за играта, която показахме. Значи, ако беше завършил мача 1-1 и не беше изгонил Дяков (директен червен картон за нарушението срещу Аниете) и Безяк (директен червен картон за нарушението срещу Белаид), то да, ама... Иначе в Англия на Безяк и Дяков не само червени картони щяха да им вдигнат ми и да ги накажат с по три мача и глоба!
Yoda_ написа:veni__85 написа:
Левски е отбор с традиции няма как да си фен на този отбор и да си помислиш, че отбора ще извън тройката пък за 6 място да не говорим.
Няма как ли ?! Ми както виждаш, има как ! И по-добре приеми и се съобрази с моментните реалности, защото за момента те няма как да се променят...
И въобще не ми дреме на кое място е Левски, на което и да е, и във В окръжна да е, аз пак ще си го обичам, ще му се кефя и ще го гледам !
ЛЕВСКИ не е място в таблицата, не е голова разлика, не е една или две загуби, не е треньор, собственик или директор...Левске си е просто Левски, отбора със сини фанелки, какъвто и да е, наш си е !
Браво! Много силни думи и е хубаво всеки който се смята за левскар да се замисли над това, какво е за него Левски.
mercy написа:Това селско момче вратарчето до кога ще дъни отбора. Не си за тук момче, марш в окръжна!
Проблемът не е толкова във вратарчето, а в този дето го доведе на Герена. Не може да имаш претенции за голям отбор и да нямаш правилна трансферна политика. Вратар с ръст 179 см автоматично не става за А група. Не ми се мисли колко по- качествени вратари изгонихме заради това недоразумение. През целия си управленски стаж в Левски "инжинерина" от Столипиново има само една вярна констатация: с този вратар който уцели вратата ни вкарва гол. Замислете се честно, с ръка на сърцето, и помислете- не е ли много странно развитието на мача в Делиормана. Като започнем от липсата на реакция при назначаването на този престъпен съдия, после интересния стартов състав, експерименталната постройка, примиренческото поведение на играчите, щастливата усмивка на треньора след 60- тата минута и т. н. Сигурно за определени хора азиатските залози са по- важни от участието на отбора ни в първата шестица, знам ли! Но ние сме Левски, от София. С още един отбор винаги се борим за призови места. Другото не ми се коментира.