Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Без цензура!
Ако един мач наш на Тича ви беше съмнителен, то тоя тук трябва да е за полиграф, прокуратура, МОСАД, ФБР и ЦРУ
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
TristaNNN написа:Нищо лично, но да си знаете мястото, че нещо се бяхте поотпуснали напоследък. ;)
Няма как карикатури да ни окажат някакво влияние.Делянски, май него са уважили, иначе такава злоба и омраза няма как да има.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
delqnski47 написа:Ако един мач наш на Тича ви беше съмнителен, то тоя тук трябва да е за полиграф, прокуратура, МОСАД, ФБР и ЦРУ
Ми викай ги, к'во чакаш?!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

- damyanov1963
Абе, биареф, кога сте били 12 пъти подред шампиони, че даже искаше да ги искараш и 13, кво ми припизнаваш националния
отбор, нали ви видех кви боклуци сте, когато партията ви набута девет прасета за титуляри с/у геферето и после ви изрина от кочината, която направихте!
отбор, нали ви видех кви боклуци сте, когато партията ви набута девет прасета за титуляри с/у геферето и после ви изрина от кочината, която направихте!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
Съдията Давидов също е на високо ниво.
W84me ( Блатер) ..
delqnski47 написа:TristaNNN написа:peliforewer написа:Много са ми интересни феновете на Локото, футболисти и треньори се подиграват с любовта им към отбора и те вместо малко да им скочат пеят като, че ли е 3-1 за Локомотив.
Да, нормално е да са ти интересни, защото подкрепата и верността към любимия отбор са непонятна вселена за редовия диван-припок.
Човек ще рече от последните ти коментари че някой тирец е нае* жена ти ... :/
Що тирейци, що припоци, що чудо ...
Мисля че жена му има поне двама любовника и те са от ЦСКА :)
delqnski47 написа:Ако един мач наш на Тича ви беше съмнителен, то тоя тук трябва да е за полиграф, прокуратура, МОСАД, ФБР и ЦРУ
Нещо нервен си, конспирации виждаш във всичко, представям си напролет. Няма да има наш мач който да е съмнителен или пък ваш - всеки подплатен от Караманджуков.
peliforewer написа:Съдията Давидов също е на високо ниво.
Напротив, втория гол на Локото си е нередовен.
-
- Контакти:
k20dan4o написа:peliforewer написа:Съдията Давидов също е на високо ниво.
Напротив, втория гол на Локото си е нередовен.
Може да подадете констатация да се преиграе срещата.
W84me ( Блатер) ..
Сега и аз почвам с конспирациите.
Има една камара треньори минали по оста София-Ловеч.
- Любо Пенев, Томаш, Загорчич, Тунчев, Св.Петров, Мораеш, Манчев, всичките които ще искат да се подмажат на бившия си благодетел.
Има една камара треньори минали по оста София-Ловеч.
- Любо Пенев, Томаш, Загорчич, Тунчев, Св.Петров, Мораеш, Манчев, всичките които ще искат да се подмажат на бившия си благодетел.