Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот krumeto » 08 ное 2022 18:37

W84me написа:
krumeto написа:
TristaNNN написа:Същият смях като Тире-Менте-София срещу Арда, Хебър и Враца.
Домуса и микренския да си ги премерят пред Изпълкома и чийто е по-голям, да му се връчва тенекето.
Закривай тая пародия и по махалите!

Интересно, греши треньора на Локо, изтеглил отбора в нак. поле на Лудогорец, виновен Домусчиев!

Покажи ми един друг мач, където Локо Пд играе така.

Домусчиев се разбрал с тирееца Томаш!!!
Чудо!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2022 18:43

pomiqrat написа:Локото какво ще я правят тази трибуна, като без нея не могат да напълнят стадиона?

То по тая логика Тирето да си играе официалните мачове на Панчарево, където би трябвало да се поберат 200 припока, а?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2022 18:47

Много са ми интересни феновете на Локото, футболисти и треньори се подиграват с любовта им към отбора и те вместо малко да им скочат пеят като, че ли е 3-1 за Локомотив.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2022 18:51

krumeto написа:...
Домусчиев се разбрал с тирееца Томаш!!!
Чудо!

Тирейците са безпринципни и низки същества, и собствените си майки ще про(е)дадат ако имат някаква облага от това.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2022 18:53

peliforewer написа:Много са ми интересни феновете на Локото, футболисти и треньори се подиграват с любовта им към отбора и те вместо малко да им скочат пеят като, че ли е 3-1 за Локомотив.

Да, нормално е да са ти интересни, защото подкрепата и верността към любимия отбор са непонятна вселена за редовия диван-припок.
[offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 ное 2022 18:58

TristaNNN написа:
peliforewer написа:Много са ми интересни феновете на Локото, футболисти и треньори се подиграват с любовта им към отбора и те вместо малко да им скочат пеят като, че ли е 3-1 за Локомотив.

Да, нормално е да са ти интересни, защото подкрепата и верността към любимия отбор са непонятна вселена за редовия диван-припок.

Човек ще рече от последните ти коментари че някой тирец е нае* жена ти ... :/
Що тирейци, що припоци, що чудо ...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2022 19:00

Нищо лично, но да си знаете мястото, че нещо се бяхте поотпуснали напоследък. ;)
[offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 ное 2022 19:02

TristaNNN написа:Нищо лично, но да си знаете мястото, че нещо се бяхте поотпуснали напоследък. ;)

Ами така се държиш, не че нещо
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 ное 2022 19:02

3:2 краен.
Са ще има цък цък по средата на терена докрая на мача. :DD
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 ное 2022 19:10

"В даденото продължение на първата част Тисера и Текпетей излязоха едновременно сам срещу Хоркач, но не се разбраха добре и в крайна сметка вратарят успя да отнеме топката на ганаеца.

След спокойно начало на втората част в 58-ата минута Тисера отново излезе сам срещу вратаря, но вместо да подава на двама свободни съотборници реши да стреля и прати топката над вратата."

Всичко е точно.
Sofia.

Върни се в “Левски”