Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 01 ное 2017 13:31

Цецо Чука написа:
Ако ги подцените, ше страдате.
Дунав са отлично приспособени за игра на тамошната картофена нива, там се играе някво подобие на джитбол, при което топката се ряпка към облаците и след това се организира меле където падне обратно.
И така-цял мач.

Ако продължим така да играем, ще се надяваме те да ни подценят. :lol: Наистина. :|

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 ное 2017 13:39

Цецо Чука написа:Ако ги подцените, ше страдате.
Дунав са отлично приспособени за игра на тамошната картофена нива, там се играе някво подобие на джитбол, при което топката се ряпка към облаците и след това се организира меле където падне обратно.
И така-цял мач.

Бат Цеци, голям си! Страшен коментар :lol: 8-)

Левски не подценява никого. Разгром с 1:0, гол от корнер и после бетонец. Игра на макс :mrgreen:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 ное 2017 14:11

Закупени фланелки от онлайн магазина за 5 месеца

Официална фланелка синя сезон 2017/2018 178бр.
Официална фланелка светло сива сезон 2017/2018 35бр.
Официална фланелка жълта сезон 2017/2018 5бр.

https://fanshop.levski.bg/index.php?rou ... path=59_92
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 ное 2017 15:19

Методито, ти за толкова години не се ли нагледа, първо, на фенове, дето след като Левски не мачка и гази, и след като загуби един мач, да правят драми и да теглят чертата. И второ - не ти ли писна от това? Ако ти е писнало, за чий ги пишеш тия апокалиптични неща, сякаш Левски е свършил.

По-грамотен и опитен треньор Левски не е имал от много години. С изключение на Петрович, който съчетава най-доброто от опита си, балканския манталитет и подобно на Роси, тактическата дисциплина, особено отзад.

Не се ли нагледа на Сухи и Жадни. На Митов Краев трябваше да му бие шамарчета, преди дузпите с Верея и беше готов да си влезе в съблекалнята. Гледаше като отровен. По време на мач викаше постоянно "Божкааааааааа". А СС? Няма да забравя на финала срещу Черно Море, като в един момент каза: "Е за тва няма да играете в Европа". Па една година си начело на тоя отбор, научи ги. Евентуално.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 01 ное 2017 15:46

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Вчера гледах завалиите от Русе. Та те хората си нямат тренировъчно игрище. Тренирали на университетското. Пффф... Ако ще се плашим от тях, нежели отпаднем, за какво говорим???? Иначе ръководството на русенци постъпи нечестно спряо Великов. Човекът ги качи в А, не само не изпадна, ми и ги закара в Европа. И те какво? Даже излъгаха, че си бил подал оставката. Циганска работа!

А, да бе, дай сега пък и тях да ги жалим в темата. :lol: Те и през миналата кампания нямаха читаво тренировъчно игрище ама мачкаха в ППЛ и след това логично ритаха в Европа след опозоряването на България в жребието от страна на тирейците.

Ми с такъв терен... Помниш ли Артмедия? Интер, Порто, няма, братче. Те такова нещо не бяха виждали...

А помня ги, точно тогава бях служебно по Словакия и ги гледах. Играеха доста приличен, бърз и комбинативен футбол + отлична физи1ческа подготовка, което им помагаше на картофената нива тип Млад комбайнер от ГДР. Когато ни се паднаха се успокоих, че са си рапродадоха отбора, иначе нищо добро не ни чакаше.

С Дунав няма да са лесни мачовете. Мачкаме с бетон 1-0 и двата мача, този за купата след продължения.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 ное 2017 15:54

Serafim написа:Методито, ти за толкова години не се ли нагледа, първо, на фенове, дето след като Левски не мачка и гази, и след като загуби един мач, да правят драми и да теглят чертата. И второ - не ти ли писна от това? Ако ти е писнало, за чий ги пишеш тия апокалиптични неща, сякаш Левски е свършил.

По-грамотен и опитен треньор Левски не е имал от много години. С изключение на Петрович, който съчетава най-доброто от опита си, балканския манталитет и подобно на Роси, тактическата дисциплина, особено отзад.

Не се ли нагледа на Сухи и Жадни. На Митов Краев трябваше да му бие шамарчета, преди дузпите с Верея и беше готов да си влезе в съблекалнята. Гледаше като отровен. По време на мач викаше постоянно "Божкааааааааа". А СС? Няма да забравя на финала срещу Черно Море, като в един момент каза: "Е за тва няма да играете в Европа". Па една година си начело на тоя отбор, научи ги. Евентуално.

Ама... защо апокалиптични неща. Това в темата за Локото ли? Шегичка. Или по-преди? Докато се вземат по 7 нови и се махат по 8 на всеки полусезон, така ще е. Вече споменах това с Шалке. Примерно. Ма какво Шалке??? Лудогорец играят с едни и същи футболисти колко години. Разбиването на отбора на Стойчо и Гонзо беше престъпление срещу клуба! И да, беше ясно, че това ще има дълго време последици. Това беше... екип - отбора, тийм, сформиран в последните три години. Само трябваше да се добави нещо малко. Писна ми и от назначаването на тренери непрокопсаници, но как да е. Между другото, вчера имаше изключение от правилото - за постепенното развитие на отбора и алабала. Олимпиакос. Отбор, сформиран тази година, с не знам, 6-7 нови и треньор от това лято. ;) Така че всъщност невинаги важи това за постепенното надграждане, всъщност. Може би.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 ное 2017 16:07

Ето я "другата истина" - опровержение на мантрата "ма те са нов отбор, дайте им време! То не са магьосници".

Новите в Олимпиакос: Прото, Вукович, Бьорн Енгелс, Саша Ждйелар, Папе Сисе, Одиджа-Офо, Гийом Жиле, Карсела-Гонзалес, Кутрис, Урос Джурджевич, Еменике, Мохамед Бен,

Треньор: Такис Лемонис, назначен септември, 2017.

:!:
Във футбола наистина няма готови сценарии. Виж колко много футболисти и треньор. Запознали се оня ден, вчера направиха хикс на Барселона. Но това са изключения си мисля.. :roll:

ПС. http://int.soccerway.com/teams/greece/o ... -cfp/1040/
има падащо меню по сезони. Така може да видите състава от миналата година.
Последна промяна от metodito на 01 ное 2017 16:20, променено общо 2 пъти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 ное 2017 16:13

metodito написа:Цепиш мрака за пореден път, човек. Фразата "офанзивни вътрешни халфове" много ме радва. :lol: Кажи нещо за дефанзивните център-нападатели и ме печелиш на 100%.
Офанзивни вътрешни халфове ( CAM на енглиш ) са хора като Иско, Мата, Пероти, ако искаш по-адекватен пример свързан с Левски - Бардон.
В днешният футбол модерните крила действат на практика като Ляв и Десен нападател ( LF/RF ) отстоящи на средно 5-6 метра в страни от Централният нападател.
А бековете изпълняват ролята на външни халфове, опериращи по тъча, отваряйки ширина на атаката.
Гари е "крило" именно от типа, който трябва на Роси - което често да се превръща в Ляв Нападател.

metodito написа:П.С. Нещо си пропуснал, защото Аниете действаше именно там при Люпко, Митов и Топчо. И го видяхме добре как "се справи". Стойчо го слагаше на върха на атаката и вкара една торба голове. Сърбина му промени позицията и дотам беше с Аниете.
Аниете при Люпко си играеше баш на тъча, където често си пречеха с Минев. ;)
Позицията на Роман не е съвсем на тъча, нарочно играе по-навътре, за да отваря фланга за Горанов, ама Горанов е... Е, това е друга тема. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 ное 2017 16:16

Аниете вкара головете си, когато играеше като нападател, ще ме извиняваш.

А и Прохазка не се дърпа навътре, за да прави място на Горанов. Дърпа се, защото усеща, че не му е там мястото и се мъчи да получи топката в по-удобна за него зона, съответно оголва своята. Уви не е тактика, а инстинкт.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 ное 2017 16:16

[quote="THE G.A.M.E"]

Преместиха го отляво, нали? Тук чух мнения, че вече не ставал. Не, че не става. Просто не можеше да действа от тази позиция. Кавани го преместиха на крилото и пак си вкарваше, ама... това е Кавани...

[offtopic]Сори, ако нещо в предния ми пост... разбираш, де...[/offtopic]

Върни се в “Левски”