Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2022 16:18

damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:Ха ха ха, до сега не знаех, че ЦСКА са припознали и софийския гарнизон.
Вие сте за Гинес, беее!

Всичко припознаваме деде!В статията пише ,че Динамо стават шампион!А ти припозна ли ги за Лефски!

Вашите създатели се опитаха да припознаят Динамо за Левски, само че безуспешно и след няколко години му върнаха името, защото видяха че с Левскарите, от които много интелектуалци, не може да се излезе на глава.
Преди няколко месеца, когато някой зевзек пусна партенката, че КД се кани да ви взима, доста от вашите съфорумци си промениха отношението към него. Давайте смело, припознавайте де що ви падне, щото за разлика от Левски, ГГ не е Вечен!

Не знам бе,пиши че Динамо е шампион за 1953,във вашия сайт какво пише?Кой е шампион?
Рук за кирил домусчиев!

Щото отказа да ви вземе ли?

Кирил Домусчиев за да вземе ЦСКА трябваше да плати 3млн.лв на Титан защото ЦСКА е марка и за нея се плаща, но той е научен да не плаща и затова се отзова в Разград.Но още съжалява, че няма фенове като на ЦСКА и нали е нарцис каквото отпадне от ЦСКА го купува, върхът на трансферите му от ЦСКА беше Жоржиньо за когото плати близо милион евро и три години се чуди какво да го прави.И теб сигурно те е яд за Диксън, но такъв е животът.Едни акции се развяваха като лайняни вестници из София и никой ги искаше.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 ное 2022 16:24

Пели, защо Домусчиев да иска публика, която пише плакати 'Вън негрите от ЦСКА', земеря футболистите с банани, земеря легендите си, не уважава никой от хората, които уж безкрайно обичаше, често докарваше глоби и лишаваше публиката си от правото да наблюдава мачове на ''Армията'', тъй като отборът ви доста пъти беше наказван за мачове без фенове и т.н.?

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 08 ное 2022 16:30

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:Ха ха ха, до сега не знаех, че ЦСКА са припознали и софийския гарнизон.
Вие сте за Гинес, беее!

Всичко припознаваме деде!В статията пише ,че Динамо стават шампион!А ти припозна ли ги за Лефски!

Вашите създатели се опитаха да припознаят Динамо за Левски, само че безуспешно и след няколко години му върнаха името, защото видяха че с Левскарите, от които много интелектуалци, не може да се излезе на глава.
Преди няколко месеца, когато някой зевзек пусна партенката, че КД се кани да ви взима, доста от вашите съфорумци си промениха отношението към него. Давайте смело, припознавайте де що ви падне, щото за разлика от Левски, ГГ не е Вечен!

Не знам бе,пиши че Динамо е шампион за 1953,във вашия сайт какво пише?Кой е шампион?
Рук за кирил домусчиев!

Кирил Домусчиев за да вземе ЦСКА трябваше да плати 3млн.лв на Титан защото ЦСКА е марка и за нея се плаща, но той е научен да не плаща и затова се отзова в Разград.Но още съжалява, че няма фенове като на ЦСКА и нали е нарцис каквото отпадне от ЦСКА го купува, върхът на трансферите му от ЦСКА беше Жоржиньо за когото плати близо милион евро и три години се чуди какво да го прави.И теб сигурно те е яд за Диксън, но такъв е животът.Едни акции се развяваха като лайняни вестници из София и никой ги искаше.

Значи КД не иска да плати 3 млн. лв. за ЦСКА, но плаща в пъти повече за футболисти, които напускат Цска-София. Страхотна логика, направо пращиш от интелект. И за коя публика трябва да съжалява КД? За тези дето дори когато са на 1во място ходят по 500 на мач и режат гредите след всяка загуба от Левски ли?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2022 16:33

1914.1902 написа:Пели, защо Домусчиев да иска публика, която пише плакати 'Вън негрите от ЦСКА', земеря футболистите с банани, земеря легендите си, не уважава никой от хората, които уж безкрайно обичаше, често докарваше глоби и лишаваше публиката си от правото да наблюдава мачове на ''Армията'', тъй като отборът ви доста пъти беше наказван за мачове без фенове и т.н.?

За наказания лишаване от домакинство, за мерене на футболисти с банани ли ми говориш, забрави да споменеш и за събличане на треньори и футболисти, за полицейска охрана между феновете от един отбор за да не се сбият.И на Домусчиев и на Цеката им трябват фенове и са готови да си плащат за това, защото така гъделът е по-голям и егото също.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2022 16:40

Aronaks написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:Всичко припознаваме деде!В статията пише ,че Динамо стават шампион!А ти припозна ли ги за Лефски!

Рук за кирил домусчиев!

Значи КД не иска да плати 3 млн. лв. за ЦСКА, но плаща в пъти повече за футболисти, които напускат Цска-София. Страхотна логика, направо пращиш от интелект. И за коя публика трябва да съжалява КД? За тези дето дори когато са на 1во място ходят по 500 на мач и режат гредите след всяка загуба от Левски ли?

С теб по интелект нямам въобще намерение да се меря, но ми позволи някой неща от кухнята на ЦСКА да ги знам по-добре от теб, Манолов и Хондата.Освен като интелект се явяваш и малко лъжец.
W84me ( Блатер) ..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2022 16:46

Само да спомена, че в стартовия състав на Лудогорец за днешния мач няма нито един българин.Това го пиша не като укор към някого, а като тъжна действителност.
W84me ( Блатер) ..

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 ное 2022 16:51

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:Хонда, направо изби рибата.От задълбоченият ти анализ разбрах, че Гриша Ганчев е наредил на Кирил Домусчиев да заповяда на Боби Михайлов да накажат петима съдии защото ЦСКА трябва да стане шампион.В същото това време феновете на ЦСКА знаят за коварният заговор на ГГ и нарочно мълчат.Също разбрах, че Левски е на седмо място защото много плаши ЦСКА ако се класира в плейофната шестица.Някои анализатори във форума имат големи проблеми, дано се хванат нещата навреме.

Това ,че не си особено умен не е нещо ново.
Толкова ли е трудно да проумееш ,че въпросните съдии са "отсреляни" по нареждане на КД ,заради връзки с ГГ.
Естествено, че "припошките " медии си мълчат . Защото ако тръгнат да защитават отстранените съдии на всеки ще стане ясно ,че е работено с тях.
Дали случайно въпросните съдии не са били викани на "килимчето" и дали не им било предложено след като твърдят ,че нямат "нерегламентирани контакти" с ГГ да минат полиграф (това е стар трик на Домусчиеви) и въпросните съдии са отказали ,което за мен си е чисто признание за виновност.
Нали ако слугите на ГГ вдигнат шум ,ще им лъсне голия задник.

Аз, не много умният разбрах от прекалено умния Хонда, че Иво Андреев е наказан от Домусчиев защото се заигравал с ЦСКА и отменил кристално чист гол на Ботев Пловдив в Разград, който разбрал, разбрал. Също, че са викани на килимчето и са пращани на полиграф, но съдиите са отказали и това показва, че са виновни. Гуляшки и Авакум Захов пасти да ядат.След като преди обяд Манолов ни доказа, че всички отбори лягат на ЦСКА, само Левски не и затова са на седмо място, след обяд Хондата ни закова с разкритията за съдиите и техните наказания.Това нормални хора няма как да го напишат.

Не те карам да ми вярваш. Сигурен съм ,че знаеш колко % от това, което пиша се оказва истина.
Да ти напомням ли ,че точно преди 1 година писах нещо за бюджета на любимия ти отбор - тогава пак се правеше на много компетентен , но какво се оказа,че бате ти хонда се оказа прав. Или примерно по същото време писах и че е имало люто конско на Стойчо Младенов от Ганчеви и че не са доволни от него. Тогава си упражняваше чувството за хумор по мой адрес ,а то какво се оказа.
За Иво Андреев - случайно да призна "кристално чистия " гол ?-май да, само дето от ВАР му се обадиха. Същия този хубавец не се намеси в 89-та минута на мача ви с Черно море при 100% нарушение в наказателното поле на любимия ти отбор.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2022 16:52

Добре поне, че капитанът им не е негър като този на ЦСКА-София (София), че действителността щеше съвсем да ни отчае.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 ное 2022 17:01

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
Вие сте за Гинес, беее!

Рук за кирил домусчиев!

Няма нищо вярно в това дето си го написал, че Домусчиев е трябвало да плати 3 млн лв на Титан. Трябва ли да ти напомням кой първи спомена името Кирил Домусчиев в този форум?
Между другото двамата с ГГ много си приличат - използват едни и същи методи , само дето КД(ГД) е много по-успешен като бизнесмен и има много по-големи възможности от ГГ.
Като си толкова близко до кухнята на любимия си отбор поне да знаеше размерите на стадиона му:), да ти напомням ли какви глупости беше написал за размерите на Армията. Аз за разлика от теб съм бил безброй пъти на него.
Явно си доста далеч от кухнята на българския футбол, ако беше по-близо щеше да знаеш ,че от доста време с Лудогорец реално се занимава Георги Домусчиев.
Знам че много те яд ,но Левски съществува и в момента , а ЦСКА - НЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 ное 2022 17:36

Късметлийското Тире от 10 положения на Локото не получи нито 1 гол, сега гледам още първата атака срещу Лудогорец голова.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”