[/quote]THE G.A.M.E написа:...
Познавам отлично схемите с "обърнати" крила и повярвай ми,
Ми... не мога. Особено, когато говориш за крила тип Зе, Гари. Просто не е това смисъла. И "обърнати крила" е фраза, измислена от коментаторите. В първия мач с Лудогорец, това проработи. Във втория - не. А, ти нищо, че "познаваш отлично" този начин на водене на игра, загледай се в четвъртък в мача на Аталанта. Друг отбор, на който можеш да обърнеш внимание е този на Самп. Примерно. Как да ти обясня, че в Италия не играят с "крила-бегачки". Това е вехта схема - ако ще и да се практикува от много отбори с успех. С добри бекове и организация, спираш крилата на един такъв отбор и са дотам. Точно това успя сеньор Роси да направи, като Роман и Габи не позволяваха на бековете да изнасят бързо топката. Нито един Нар, нито един Зе работиха в защита. Чакат на тъча топката, за да търчат напред и я хвърлят в наказателното. Общо взето това е тактиката с две крила и колче между тях. Но в тази схема се лишаваш все едно от двама души в дефанзивен план. И да подкрепя думите си за това, че става дума за халфове, а не за нападатели, с цитат на човек, който разбира играта:
Крайните нападатели на Левски са типични халфове за мен.
https://topsport.bg/levski/nikolay-todo ... upata.html
И една вметка, още веднъж. Той ги нарича "крайни нападатели", но това НЕ СА нападатели и не е такава идеята на сеньор Роси.
Иначе относно това за "драми, трагедии", няма такива. Това, което е нужно да направи Срас е да извади една добра сума и да вземе истински голаджия. Футболист, който в момента вкарва за отбора си, а не свободен агент. За да е свободен, много вероятно е нещо да има. Може и да е свободен не заради липсата си на качества. Справка: Бурабия го лапнаха турците като свободен агент, нали? Зимата обаче много трудно ще намерим нещо,което е наистина класа.