Дано поне новите дойдат навреме

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Жълто-черен Пловдив написа:Като ви казах, че Роси е бързо разкрит при загубата от Ботев, вие се сърдехте. Ами, на, сега виждам, че прогнозите ми за плюене по италианския спец вече се сбъдват с пълна сила.![]()
![]()
Сами си закопавате отбора. Но явно това ви е част от кубния манатлитет. Плюете наред - Вутов, Балтанов и т.н. А те с нас взеха Купата на България. Не помня вие от кога не сте вземали нещо като трофей.
Иначе, и аз мисля, че с вас повече от хикс като гости не можем да вземем. За нашия отбор влизането в 6-цата би било успех. Да се надиграваме с вас и розовите било пълна диретантщина, с оглед на ресурси, финанси и т.н. Все пак, колкото и да сме средничък отбор, от Европа спечелихме едни чисти 800 хиляди евро. А вие с големи торби и приказки, все в миманса си стоите. Тоест, ако случайно ви треснем, да не се чудите откъде ви е дошло
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Жълто-черен Пловдив написа:Като ви казах, че Роси е бързо разкрит при загубата от Ботев, вие се сърдехте. Ами, на, сега виждам, че прогнозите ми за плюене по италианския спец вече се сбъдват с пълна сила.![]()
![]()
Сами си закопавате отбора. Но явно това ви е част от кубния манатлитет. Плюете наред - Вутов, Балтанов и т.н. А те с нас взеха Купата на България. Не помня вие от кога не сте вземали нещо като трофей.
Иначе, и аз мисля, че с вас повече от хикс като гости не можем да вземем. За нашия отбор влизането в 6-цата би било успех. Да се надиграваме с вас и розовите било пълна диретантщина, с оглед на ресурси, финанси и т.н. Все пак, колкото и да сме средничък отбор, от Европа спечелихме едни чисти 800 хиляди евро. А вие с големи торби и приказки, все в миманса си стоите. Тоест, ако случайно ви треснем, да не се чудите откъде ви е дошло
W84me написа:metodito написа:Рошу вчера беше в групата за мача. Пак питам: Какъв беше смисъла от привличането им? Засега няма полза. Не си ли съгласен? На Запад трансфериран футболист започва да играе редовно най-много до два мача, ако става. Аз поне така съм чувал... Как да е, W84me. Стават, не стават, все тая. Имаме важни мачове за третото място с "Ботев" и Берое. Там ще стане ясно.
Аз пък мисля, че "на запад" им дават повече време за подготовка и адаптация. В последните 8 години, аз не съм видял нито един футболист, който да дойде и да кажем, че става. Явно проблема е в нас, а не във футболистите, които идват.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта