Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 30 окт 2017 15:40

Първите кръгове през пролетта са към 10.02 така,че няма много време за подготовка и селекция :roll:
Дано поне новите дойдат навреме :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 30 окт 2017 15:56

Като ви казах, че Роси е бързо разкрит при загубата от Ботев, вие се сърдехте. Ами, на, сега виждам, че прогнозите ми за плюене по италианския спец вече се сбъдват с пълна сила. :) ;)

Сами си закопавате отбора. Но явно това ви е част от кубния манатлитет. Плюете наред - Вутов, Балтанов и т.н. А те с нас взеха Купата на България. Не помня вие от кога не сте вземали нещо като трофей.

Иначе, и аз мисля, че с вас повече от хикс като гости не можем да вземем. За нашия отбор влизането в 6-цата би било успех. Да се надиграваме с вас и розовите било пълна диретантщина, с оглед на ресурси, финанси и т.н. Все пак, колкото и да сме средничък отбор, от Европа спечелихме едни чисти 800 хиляди евро. А вие с големи торби и приказки, все в миманса си стоите. Тоест, ако случайно ви треснем, да не се чудите откъде ви е дошло :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 окт 2017 16:21

Жълто-черен Пловдив написа:Като ви казах, че Роси е бързо разкрит при загубата от Ботев, вие се сърдехте. Ами, на, сега виждам, че прогнозите ми за плюене по италианския спец вече се сбъдват с пълна сила. :) ;)

Сами си закопавате отбора. Но явно това ви е част от кубния манатлитет. Плюете наред - Вутов, Балтанов и т.н. А те с нас взеха Купата на България. Не помня вие от кога не сте вземали нещо като трофей.

Иначе, и аз мисля, че с вас повече от хикс като гости не можем да вземем. За нашия отбор влизането в 6-цата би било успех. Да се надиграваме с вас и розовите било пълна диретантщина, с оглед на ресурси, финанси и т.н. Все пак, колкото и да сме средничък отбор, от Европа спечелихме едни чисти 800 хиляди евро. А вие с големи торби и приказки, все в миманса си стоите. Тоест, ако случайно ви треснем, да не се чудите откъде ви е дошло :)

Оглеждайте се, ако освободим Рошу, Мапуку и тн. да ги вземте. При вас явно играят без напрежение и им се получава. Не са слаби играчи , със сигурност. А и на Вутов наема му ако не се лъжа е една година. Може пак да стане канарче. :)
Като цяло аз симпатизирам на пловдивските отбори. Не съм им фен, но мисля, че града заслужава двата си отбора, а феновете заслужават тези отбори да просперират и да надграждат. Силно се надявам тези 800хил. евра + парите от продажбата на Косоко да се използват правилно и отбора отново да стигне минимум 3-ти предварителен кръг на ЛЕ, а защо не и бараж.
Освен това трябва да си оправите стадиона, за да домакинствате на него, защото ще е различно пред едни 15хиляди, вместо 3500 в Бургас. А и като приходи ще е друго...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 окт 2017 17:00

Загубата не е най големия проблем. Последните 5 мача на Левски( без тоя с ЦСКА-София) са тотал щета. Бием с малко, играчите сякаш отказват да тичат, първите седмици след като Роси пое отбора, излеждаха по добре. И явно пак ще се чака зимата. Друго не ни остава :)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 окт 2017 17:23

Левски играе слабо . Левски играе не атрактивно .Не можем да се надиграваме със силните .Поведат ли ни нямаме отговор почти никога.

Просто сме си слаби .Това е някаква безумна агония .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2017 17:23

За поредна (четвърта?) отпадаме октомври-ноември от борбата за титлата. Рано-рано. Съжалявам, но ми е много странно, мантрите на т.нар. "шефове" да се преповтарят и от феновете. Помните ли, когато отпаднаме във втората седмица. Ма как имаше хора, убедени, че това ще е някакъв вид катарзис за нас, видиш ли. Имаше даже мнения, че ние ТРЯБВА да изпаднем. "Обиграваме", "на пролет ще видим/видите друг "Левски", "градим изцяло нов проект, изчакайте" и подобни дивотии, на които и малко дете не вярва, а големи мъже вярват. WTF?!, дами и господа? Що за врели-некипели. Вчера "Левски" отправи ЕДИН от удар във вратата, в мач с ключово значение за сезона! Не за първото място, колкото за отдалечаване от приближаващите и стигане на ЦСКА-София (София). Тук не говорим за титла. Ако бяхме били щеше да е хубаво, но нямаше да означава нищо, освен, че стигаме това де играе на Армията. ЕДИН точен удар и нямало проблем. Ама наистина ли? Поне сме последователни: октомври-ноември става ясно, какво ще става. Да имам оптимизма на някои хора. "Левски" е на 104. Ще съществува, дано, поне още толкова. И това сега ще мине, убеден съм. И какво от това?! Не ставайте наивници, че нещо съшествено ще се промени.

Това, което се надявам да стане на пролет: Роси да остане! Не защото вярвам в него вече, а защото така трябва. Искам да остане до клатификациите за ЛЕ, за което не се съмнявам, че ще се класираме. Просто не се сменят треньори на три месеца. Надявам се да вземем истински голаджия, а не тези ментета - онова леке де стъпва по топката и другото леке де си разхожда перчема и само ръкомаха насам-натам. С истински голаджия, нещата ще са различни. Надявам се също на Роси да му светне, че подредбата на футболистите е погрешна. Надявам се да сме втори.

Това, от което се страхувам, че ще стане. Вече се появиха медийни спекулации за скандали в съблекалнята. Митрев го каза, не някой от форума: "Не може само да се защитаваме". Но се страхувам, че така ще продължим. На зима ще се вземе някой, който ще се "аклиматизира" пет месеца, ако въобще става за нещо. Роси ще го пусне април-май. Щото няма да е готов. "Левски" ще излиза без българи в състава си. На Роси ще му писне, защото фенове, директор, медии очакват от него с "лаJna дъга да нарисува". Съблекалнята ще се разбие. Ще завършим в най-добрия случай на трето място. В най-добрия. С тези футболисти, под трето място е смешно направо. Ще цъфнат далавери на Срас. Или на Боримиров. Дългове. Отиваме на майната си! Това е, от което се страхувам. Какво ще е, бъдещето ще покаже. И шампиони може да станем на теория. :lol: Кво, не може ли?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 окт 2017 18:46

край! смърт! спек! давайте да закриваме отбора! да влизат бригадите на сектор б и да събличат футболистите! дайте малко по-сериозно.. Левски е в пъти по-силен от миналата година, въпреки че беше разбит отбора. Изгубихме 1(едно) дерби и едно гостуване на Ботев (Верея не я броя, тогава всичко беше различно) .. Трагедия невиждана!! Определено има спад в играта, но това е нещо, с което Роси ще се справи. Не забравяйте кой ни води подготовката лятото. Не забравяйте мачовете с тирето тази година, мачовете с Лудогорец, отпадането за купата на Герена и т. н. Който е очаквал, че с идването на Роси отборът за 3 месеца ще стане водещ в дриша лигата е слабоумен. Очаквам още загуби и кофти мачове и все пак прогрес.. Такъв, какъвто има.
110 години любов!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 30 окт 2017 19:36

Не върви и не върви, това е.Незнам колко тренери и колко футболисти се изредиха, ако съберем всички футболисти от края на 2007-та до сега, сигурно ще съберем един среден квартал на среден по големина град.Собственик даже сменихме.
Феновете намалят драстично (ако тоя мач с оранжевите беше преди шест години, щяхме да имаме още един сектор пред стадиона.
Българските футболисти са пълна трагедия, не случайно Лудогорец вече разчитат само на чужденци, когато Дяков прекъсне и той няма да е в състава им.Все пак човека вече е на сериозна футболна възраст, аз след него не виждам кой българин би дошъл в Лудогорец.
Всички добри български футболисти са над 30-тяка.Много е тъжно всичко, Левски просто следва процесите в държатава, нищо повече.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 30 окт 2017 19:46

Жълто-черен Пловдив написа:Като ви казах, че Роси е бързо разкрит при загубата от Ботев, вие се сърдехте. Ами, на, сега виждам, че прогнозите ми за плюене по италианския спец вече се сбъдват с пълна сила. :) ;)

Знаеш ли каква е разликата ? Че вие винаги сте били просто Ботев Пловдив, а от Левски винаги се очакват първите места, дори и след над 10 години разочарования и неуспехи.В Левски винаги напрежението е на 100%.Няма как да си човек и да не знаеш, че когато носиш голяма отговорност за нещо или някой, винаги си притеснен и скован, сравни го с работа или с каквото и да е било.А когато от теб не се очаква нищо, тогава си способен да разкриеш почти максимума на който си способен.Примерно все едно, един човек който 20 години е бил просяк, нещастник и алкохолик утре да си наеме квартира да има нормална работа и да ходи избръснат.

Същото е и с Левски и Ботев, ако си ме разбрал.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 окт 2017 19:49

W84me написа:
metodito написа:Рошу вчера беше в групата за мача. Пак питам: Какъв беше смисъла от привличането им? Засега няма полза. Не си ли съгласен? На Запад трансфериран футболист започва да играе редовно най-много до два мача, ако става. Аз поне така съм чувал... Как да е, W84me. Стават, не стават, все тая. Имаме важни мачове за третото място с "Ботев" и Берое. Там ще стане ясно.

Аз пък мисля, че "на запад" им дават повече време за подготовка и адаптация. В последните 8 години, аз не съм видял нито един футболист, който да дойде и да кажем, че става. Явно проблема е в нас, а не във футболистите, които идват.

Колкото и да е дразнещо, трябва когато става дума за чужденци да погледнем към Лудогорец: те купуват чужденци, които в началото само тренират с отбора, после започват да влизат в игра но предимно като резерви, а после когато започнат да влизат като титуляри известно време дори да играят слабо им се дава шанс да коригират играта си и въобще дава им се един период на адаптация. И след това който се адаптира - играе, който не се адаптира разтрогва с отбора.

С други думи.. преди да "гоним играчи" е редно да се замислим колко е реално да искаме за месец, месец и малко един чужденец, дошъл в непозната страна, нов отбор и странна за него обстановка (каквато е както Левски, така и БГ футбола като цяло) да влезе в час, да се сработи с отбора, да свикне с обстановката и да заиграе спокойно на върха на възможностите си. Да, ментета бол, нагледали сме се през годините. Но и читави като за ситуацията чужденци са минали не един и двама през отбора, отписани тук като нули и доказали после, че това са страшни глупости.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”