Мнениеот eelche » 30 окт 2017 15:32
Колеги, стига драми!
Не можем да се мерим с Лудогорец на този етап. Има множество предпоставки за този факт - като се почне от късата резервна скамейка, мине се през постоянното текучество на футболисти,треньори и се стигне до огромният медиен и фенски натиск.Левски и Литекс (Етрополе) са отбори,които са следени ежедневно под лупа и всяко едно изказване на футболист, треньор или легенда има бива подето на секундата.Всичко това го няма при Лудогорец и като изключим медийният,съдийски и организационен комфорт от страна на медии и БФС, то дори чисто спортно-технически сме 2-3 обиколки зад тях.Неслучайно Гришата след някоя и друга година ще се хване и той за главата,защото си хвана "на баир лозе".Домусчиев е изключително хитър и лукав и тоя проект подхванат "за каузата" и "между другото" вече е повече от успешен.
И на мен ми стана болно и ми е една идея по-криво днес след вчерашната загуба,но това са фактите.Ако бяхме останали по-дълго в борбата за титлата щеше да е по-добре и за самият отбор да играе под напрежение.От друга страна така ще се концентрираме изцяло в борбата за Купата и отбора ще се обиграе по-добре.
Спортно-техническата тема няма да я подхващам въобще.Митов съсипа и изгони най-добрата халфова линия на Левски в последните 5 години,а 3 месеца Обертан,Прохазка и Гомез носят целият отбор на гърба си, с тук-таме някоя епизодична изява на Вутов,Мапуку и Буш.Ако някой от триото горе няма ден,то Левски изпада в зависимост и страда.Лудогорец вчера игра с доста от резервите,а там чакат шанс изключително талантливи футболисти.И тук говорим за играчи с относително повече мачове в А група,а имат играчи и за трети отбор.Херо може да спекулира както си пожелае със състава, докато ние от 9 месеца не можем да намерим място на Адениджи, Нар и Сандберг.Няма база за сравнение!Жерсон Кабрал и Белмонте засега разочарование.Абсолютно равен и праволинеен отбор, предвидим.По същият начин по който разгадаха отбора на Стамен Белчев,по такъв начин разгадаха нас.И как при нас винаги се получава така,че да има чужденци,които при нас са използваеми,а при Лудогорец и Литекс (Етрополе) Каранга,Лукоки,Тиаго и компания са твърди титуляри?
И тук някъде,някой спомена нещо за Петрович. С какъв състав бяхме тогава и как мачкахме всички помним.Но Роси го няма онзи балкански манталитет и трябва да получи още време.Нека разни майкъли,савовци,га-та,никодимовци, вуцовци си лаят.Скоро сезона приключва и е време да мислим за зимна селекция и подоготвка.Сигурен съм и съм убеден,че най-доброто предстои,а напролет ще изглежда всичко по друг начин.
САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"