Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 30 окт 2017 12:42

THE G.A.M.E написа:Стига драми.
Знаехме, че не можем да се надбягваме с Лудогорец и пребоядисаните.
Факт, отстъпваме им и като единици, и като отбор.
Роси въведе желязна тактическа дисциплина, ако не друго, но явно на този етап само с това няма да стане.
На мен ще ми е интересен отборът, ако намерим две остри и технични крила ( от типа на Гари Родригес ) ... И на халф от типа на Дарко или Бурабия, които могат да задържат топката при преса.
Това за мен са най-важните постове за схемата и идеите на Роси.
Можеби и един бек на мястото на Горанов.
За сега не разполагаме с изпълнители, които да паснат на новият ни стил.

Човек, схемата ни не е с крила. Разберете го най-после. Имаме на теория крила, но те не са нападатели, а халфове. Ролята им е дефанзивна. Не са натоварени с функции тип Жо, Зе. Погледни някой мач от Серия А. Не знам там да играят с такива "крила-бегачки". С крила-бегачки играят отчасти в Англия, в Холандия във Франция, но в Италия е различно.
За сега не разполагаме с изпълнители, които да паснат на новият ни стил

А той е? Знаеш ли, и аз до вчера ги виждах нещата по различен начин, но... Явно съм си фантазирал за доста неща около Роси. И стига с тази мантра колко са невероятно, умопомрачително силни Лудогорец. Добри са. И като единици, и като отбор. Но, айде моля, не са малоумни силни.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2017 12:43

bilyaletdinov написа:Методи, знаеш ли кога марулите, Ботев и Верея ще ни бият в София? Точно никога, особено коматевци. Играем във Варна след паузата, т.е. на пролет. Аз виждам, че можем да не загубим точка до мача с припознавачите.

Не ме разбра. Не казвам загуба, а хикс. Смятам, че този отбор, това му беше загубата - вчера. Според мен няма да имаме загуба до плейофите.
Последна промяна от metodito на 30 окт 2017 12:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2017 12:44

modor написа:
metodito написа:
modor написа:Тук виждам само победи :mrgreen:

Бас хващаме ли, че в тези мачове ще има два хикса?

Става :)

Супер. :)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 окт 2017 12:49

Коматевци специално и хикс няма да вържат. Ще си ги бием как си трябва.
Дано зимата вземем два бека и поне едно по-остро крило, че да вдигнем нивото. Левски има изключително посредствени бекове от години. Последният, който остави някаква добра следа беше Живко Миланов. Само си спомнете как изглеждаше дясната ни зона с него на бека. Ако има начин бих го върнал на секундата при нас. Цветкович не е лош играч. Може да го пробват като крило, защото той няма защитни навици на бек. Но за бека не става просто. Иван Горанов също не е на нивото, на което трябва да бъде, за да играе в Левски. Това е положението. И разбира се остро крило, щото Кабрал, колкото и потенциал да има явно главата не го слуша.
В центъра имаме достатъчно добри играчи и е време Роси да почне да си ги подрежда малко по малко.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 окт 2017 13:10

modor написа:С кои отбори имаме мачове в следващите кръгове...

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 окт 2017 13:12

С Вутов и Орачев си започваме с 9 души на терена. Прохазка не става за лявото крило! Вутов е безидеен, не знае какво да прави с топката, честно няма и добър контрол, няма острота в атака... няма нищо полезно от неговото участие. :oops: Кабрал подскача покрай топката, има острота, но твърде рядко подава. Цветкович се включва много добре по крилото, Обертан търси пространства, а Кабрал е забил главата и изобщо не знае какво се случва около него. Това е от мача с ЧМ на Герена и продължава.... Малко по-отборно трябва да играе. Зимата е ясно, че ще се търси крило, защото тая няма да я бъде. Вчера Буш разочарова тотално, имаше две възможности първото полувреме и ги пропиля. При 1-1 мачът можеше да отиде в друга посока. :oops:

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 30 окт 2017 13:20

bilyaletdinov написа:Коматевци специално и хикс няма да вържат. Ще си ги бием как си трябва.
Дано зимата вземем два бека и поне едно по-остро крило, че да вдигнем нивото. Левски има изключително посредствени бекове от години. Последният, който остави някаква добра следа беше Живко Миланов. Само си спомнете как изглеждаше дясната ни зона с него на бека. Ако има начин бих го върнал на секундата при нас. Цветкович не е лош играч. Може да го пробват като крило, защото той няма защитни навици на бек. Но за бека не става просто. Иван Горанов също не е на нивото, на което трябва да бъде, за да играе в Левски. Това е положението. И разбира се остро крило, щото Кабрал, колкото и потенциал да има явно главата не го слуша.
В центъра имаме достатъчно добри играчи и е време Роси да почне да си ги подрежда малко по малко.

Вие обаче още живеете във въображаем свят. По постове Левси е по-силен от Ботев в ЦЗ, Обертан и Гомез, в другите 6 Ботев е с по-добрите футболисти. Все пак превъзходството в най-ключовите постове/ЦЗ/ прави силите равностойни и мача става въпрос на мотивация и на кой ще му тръгне играта..

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 30 окт 2017 14:42

kubrat написа:
bilyaletdinov написа:Коматевци специално и хикс няма да вържат. Ще си ги бием как си трябва.

Вие обаче още живеете във въображаем свят. По постове Левси е по-силен от Ботев в ЦЗ, Обертан и Гомез, в другите 6 Ботев е с по-добрите футболисти. Все пак превъзходството в най-ключовите постове/ЦЗ/ прави силите равностойни и мача става въпрос на мотивация и на кой ще му тръгне играта..

Митрев и Прохазка са поне една идея по-добри от бившата трета резерва в Левски на вратарите и Лъчко Балтанов. :) Имате един Тодор Неделев и Виана и това е.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 окт 2017 14:56

Хайде стига драми. До вчера ги величаехме (айде, домакинския мач с Лудогорец) днес не стават. Явно има накъде да правим селекция - трябват ни бекове задължително. Трябват ни и крила. Нито Прохазка, нито Вутов показват добра игра. Голяма драма, че паднахме от Лудогорец. Ами по-добри са, ясно е. Футбол се прави с пари, а там имат много повече. Нека не забравяме, че селекцията на Левски е 50/50.. 50% играчи, чието най-голямо достойнство е, че са юноши на Левски и 50% играчи, за които знаем, че идват от качествени първенства, но са в България от 3 месеца. Помните ли колко време им трябваше на цитираните Тасевски, Бедоя, Бурабия? За мен Левски има потенциал, просто трябва време и още 3-4 нови
110 години любов!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 30 окт 2017 15:32

Колеги, стига драми!

Не можем да се мерим с Лудогорец на този етап. Има множество предпоставки за този факт - като се почне от късата резервна скамейка, мине се през постоянното текучество на футболисти,треньори и се стигне до огромният медиен и фенски натиск.Левски и Литекс (Етрополе) са отбори,които са следени ежедневно под лупа и всяко едно изказване на футболист, треньор или легенда има бива подето на секундата.Всичко това го няма при Лудогорец и като изключим медийният,съдийски и организационен комфорт от страна на медии и БФС, то дори чисто спортно-технически сме 2-3 обиколки зад тях.Неслучайно Гришата след някоя и друга година ще се хване и той за главата,защото си хвана "на баир лозе".Домусчиев е изключително хитър и лукав и тоя проект подхванат "за каузата" и "между другото" вече е повече от успешен.

И на мен ми стана болно и ми е една идея по-криво днес след вчерашната загуба,но това са фактите.Ако бяхме останали по-дълго в борбата за титлата щеше да е по-добре и за самият отбор да играе под напрежение.От друга страна така ще се концентрираме изцяло в борбата за Купата и отбора ще се обиграе по-добре.

Спортно-техническата тема няма да я подхващам въобще.Митов съсипа и изгони най-добрата халфова линия на Левски в последните 5 години,а 3 месеца Обертан,Прохазка и Гомез носят целият отбор на гърба си, с тук-таме някоя епизодична изява на Вутов,Мапуку и Буш.Ако някой от триото горе няма ден,то Левски изпада в зависимост и страда.Лудогорец вчера игра с доста от резервите,а там чакат шанс изключително талантливи футболисти.И тук говорим за играчи с относително повече мачове в А група,а имат играчи и за трети отбор.Херо може да спекулира както си пожелае със състава, докато ние от 9 месеца не можем да намерим място на Адениджи, Нар и Сандберг.Няма база за сравнение!Жерсон Кабрал и Белмонте засега разочарование.Абсолютно равен и праволинеен отбор, предвидим.По същият начин по който разгадаха отбора на Стамен Белчев,по такъв начин разгадаха нас.И как при нас винаги се получава така,че да има чужденци,които при нас са използваеми,а при Лудогорец и Литекс (Етрополе) Каранга,Лукоки,Тиаго и компания са твърди титуляри?

И тук някъде,някой спомена нещо за Петрович. С какъв състав бяхме тогава и как мачкахме всички помним.Но Роси го няма онзи балкански манталитет и трябва да получи още време.Нека разни майкъли,савовци,га-та,никодимовци, вуцовци си лаят.Скоро сезона приключва и е време да мислим за зимна селекция и подоготвка.Сигурен съм и съм убеден,че най-доброто предстои,а напролет ще изглежда всичко по друг начин.

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Левски”