Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 27 окт 2017 10:18

koisa написа: Но вдигнем ли глава за нещо повече, атаките към клуба и треньора ще се задействат с пълна сила!

И то отвътре. А ти сигурен ли си, че Пелето е действал на своя глава? :roll:

If it ain't broken, don't fix it. Основен принцип във футбола. Новата власт назначи Пелето, новата власт махна Стоев...
Между другото: https://topsport.bg/levski/lyupko-petro ... evski.html

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 окт 2017 10:22

metodito написа: А ти сигурен ли си, че Пелето е действал на своя глава? :roll

На това може да получим отговор, ако Пелето отговори на вчерашните думи на Люпко. А пък и Пелето в този момент би изкарал всякакви кирливи ризи на показ след като е атакуван от ръководството и бивш треньор.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 окт 2017 10:23

Кой бивш тренер, че аз съм изпуснал нещо явно...

Аз се надявам да оставят Роси, но според мен ще му направят пуч и после ще слушаме Срас пак да говори тъпотии. Отдавна не сме се представяли толкова стабилно и в гостуване и в домакинство. Има накъде да растем, но това е плюс, хора, не е минус. Защото с предишни треньори, в най-добрия случай тъпчихме на едно място. Няма кой да позволи силен "Левски".

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 окт 2017 10:29

metodito написа:Кой бивш тренер, че аз съм изпуснал нещо явно...

Вчера Люпко заяви, че причините за неговото напускане са свързани с Пелето, който е работил против него!
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... eto-455678
R.I.P.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 окт 2017 10:33

Да, това ясно, но аз за треньор питах. Това, "щях да направя "Левски" шампион, нещо не ми хареса"...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 окт 2017 10:38

metodito написа:Да, това ясно, но аз за треньор питах. Това, "щях да направя "Левски" шампион, нещо не ми хареса"...

Нали точно Люпко е бивш треньор на отбора! :lol:
R.I.P.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 27 окт 2017 12:42

Спас към онзи момент нямаше никакво желание да се занимава с Левски. Все още не знам какво го накара да обърне курса на 180 градуса това лято. Мисля си, че тази незаинтересованост на Спас Пелето я прие като кардбланш да прави каквото си иска. Петрович на няколко пъти каза, че е искал определени играчи. Първоначално конкретни имена, след като не стана пък играчи с определен профил. Накрая му носеха каквото решат (Мицански и Галин Иванов). Излезе скандала за премиите, Диана Иванова се намеси и тя неадекватно. У мен остана впечатлението, че никоя страна нямаше подкрепата на по-висшата инстанция (собственика) и съответно всички го приеха на лична основа и като нападки.
Истината е, че Петрович скалъпи нелош отбор, с играчи, като двамата Александрови, Огнянов, Нар, Тунде. Само тези са половин отбор. Но по-важното бе, че атмосферата бе отвратителна. Половината от феновете също бяха против него. Тогава нямаше "играем правилно в защита. Той си знае, че играчите му си могат толкова и играе умно. По 1:0, но това са възможностите ни в момента". Тогава, като печелехме с автогол всичко бе плод на късмет и това му спасяваше кожата. Отделно, че през седмица го сменяха с Мъри или Херо, въпреки, че в един момент отбора бе на 1во място.
Спас според мен изтърва златна възможност със сърбина. Не че Петрович щеше да векува в Левски. Той не е такъв. Но 2 години начело на отбора, с пари за селекция и вече щеше да е изградил гръбак и колектив от научени играчи, играещи като отбор.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 окт 2017 12:48

Жребият за четвъртфиналната фаза в турнира за Купата на България ще бъде теглен от 11:00 часа на 1 ноември, сряда, в Парк-хотел “Витоша”. Класиралите се осем отбора чрез пълен жребий ще определят четирите двойки. Победителите ще се излъчат по системата на отстраняване в една футболна среща съгласно условията на член 19, ал. 1, 3, 4 и 5. Домакин на футболната среща ще бъде отборът, изтеглен първи при жребия. Мачовете ще се играят на 13, 14 и 15 декември.

Възможни съперници на Левски (София) :

Ботев (Пловдив) , Литекс (Ловеч) , Цска-София , Дунав Русе , Славия (София) , Етър , Лудогорец

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 27 окт 2017 13:04

1914.1902 написа:
Жребият за четвъртфиналната фаза в турнира за Купата на България ще бъде теглен от 11:00 часа на 1 ноември, сряда, в Парк-хотел “Витоша”. Класиралите се осем отбора чрез пълен жребий ще определят четирите двойки. Победителите ще се излъчат по системата на отстраняване в една футболна среща съгласно условията на член 19, ал. 1, 3, 4 и 5. Домакин на футболната среща ще бъде отборът, изтеглен първи при жребия. Мачовете ще се играят на 13, 14 и 15 декември.

Възможни съперници на Левски (София) :

Ботев (Пловдив) , Литекс (Ловеч) , Цска-София , Дунав Русе , Славия (София) , Етър , Лудогорец

Дирижираме жребия, за да може Левски и отбора на ГГ да се паднат на финал. Лудогорец-Ботев, Левски-Етър, ЦСКА-Литекс, Дунав-Славия.
Лудогорец отпада от Ботев, но впоследствие става шампион. Все пак Боби Михайлов може да е човек на Домусчиев, но той милее и за другите отбори и правото им и те да бъдат подпирани. Левски и ЦСКА си организират як бой по топката и бойко 1:1 в редовното и продълженията. На дузпите ЦСКА печели (за да запази честта си), след нещастно изтървана дузпа от Левскар. УЕФА обаче не ги допуска до участие в ЕКТ, заради правилото за новосформиран отбор. Там се започва с директиви, БФС, УЕФА, ФИФА, ФУФА. Стойкас е във свой води. Ботев също получават "субсидия". Играят бараж за ЛЕ и го печелят.

:mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 окт 2017 13:33

Интересен анализ с поучителни изводи: https://topsport.bg/ludogoretz/4-za-lud ... tsska.html
То ако беше останал Николай Митов, разликата със сигурност отиваше към двуцифрено число и Левски щеше да се мотае между 4-о и 6-о място. Но Делио Роси стегна каруцата и много показателно за неговото положително влияние е, че Левски направи две равенства с Лудогорец и ЦСКА. И чичо Делио показа, че футболът му е много ясен и може да направи равен винаги, където и срещу който си поиска. И за разлика от Лудогорец и ЦСКА, които вече имат ясен игрови почерк, Левски може да се развива в правилната посока. И най-важното - да се подобрява кадрово, защото е ясно, че Делио наследи една сбирщина и няма никакво участие в селекцията. Точно зимната селекция ще покаже какъв треньор е.

Срасе, чети!!!

Върни се в “Левски”