Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 26 окт 2017 10:29

Вчера Обертан беше бесен,че няма с кой да играе напред,Mакуку нещо го играе разсърден никакво желание от него,Кабрал си има един финт и това е,Белмонт за сега не става за титуляр :idea:
Дано Спас зимата вземе още двама от класата на Обертан и Гомеш :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 окт 2017 12:29

Според мен ще се разделим с доста играчи назима. Вероятно дори без пари, ако те самите си намерят отбори - разтрогване по взаимно съгласие или пък ако трябва обезщетение, то ще се плаща от бъдещия клуб на футболистите. Един вид символична трансферна сума. Предполагаеми пътници са Пиргов, Роман, Мапуку, Ангелов и Митрев. Реално не показаха особено израстване или гъвкавост, за да свикнат на непривичните зони (Роман). Роси сам каза за него, че го държи в тази зона, защото тича много и върши много работа, но пък реално е безполезен в градивен план.
Със сигурност ще има и входящи трансфери, но е притеснително бавното темпо, с което Роси интегрира новите играчи в отбора... Обертан е видимо изморен, а той предпочете да замени Кабрал, който с напредването на времето сигурно щеше да има повече пространства. За мен остава загадка защо Мапуку не може да издържи цял мач физически, вече в края на Октомври... Или е на 40 години, или нищо не тренира и само се скатава, или по време на мач изразходва енергията си неправилно в безсмислени преследвания и пресирания, което го прави неефективен в последните 20 минути, защото не може да мърда.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 окт 2017 13:51

Serafim написа:... или по време на мач изразходва енергията си неправилно в безсмислени...

Почваме да си сближаваме мненията. За мен това е ниска тактическа култура (другата възможност е, че си е некадърен, но той не е). Пичът изразходва много енергия да ходи назад, напуска си позицията отпред и не помага с нищо и назад. Той не знае къде да застава, тика се в защитниците, вместо да бяга от тях. Въобще, тактически, според мен това е Тунде номер 2. Някой ще ми припомни ли колко удара има към, не в, към вратата, вчера? Някои казват не му създавали положения. Е, какво да му създават, като той си играе някаква негова си игра. Като се центрира топка, той обикновено не е в наказателното, вчера пак се тика в защитниците, като теле в майка си. Просто, като с Тунде, някой трябва да седне и много да се занимава с него. Физика, линейна скорост, шут, почти всичко си има, но позициониране, движение без топка, комуникация с другите, игра на тясно пространство (ако има широки празни пространства, никой не може го спре) никакъв го няма. А ако се поработи сериозно с него, може и да се окаже, че за години няма да търсим деветка. Знам ли? Може и да бъркам и това да са му истинските възможности.

Друга вероятност е да се муси нещо. Още преди да дойде знаехме що за характер е. От тези, дето хич не е добре да са в съблекалнята.
Кабрал си има един финт

хахаха, и на мен това ми направи впечатление. Ама... той и Робен има точно един финт, нали?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 окт 2017 14:24

Кабрал започва добре да се разбира с Цветкович и е по-деен от Вутов, определено. Не се страхува да играе един на един. Имам чувството обаче, че Антонио е любимец на Роси. Сега ще видите с Лудогорец, че Вутов нищо няма да направи срещу Натанаел. Нито скорост, нито дрибъл, нито физика, за да преодолее бразилеца.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 окт 2017 18:09

Serafim написа:Кабрал започва добре да се разбира с Цветкович и е по-деен от Вутов, определено. Не се страхува да играе един на един. Имам чувството обаче, че Антонио е любимец на Роси. Сега ще видите с Лудогорец, че Вутов нищо няма да направи срещу Натанаел. Нито скорост, нито дрибъл, нито физика, за да преодолее бразилеца.

Вутов е толкова крило, колкото позицията на Роман е в ляво и това на Габи зад нападателя... Видя ли, когато за момент Габриел заигра за малко на дясното крило (сори, ако обърквам посоките :) ) веднага създаде положение - онова, което Роман провали. Апропо, топката я посрещна Роман, а не Мапуку. Не е ли работата на централния нападател да има присъствие в наказателното?
Иначе за позициите, според мен Роси иска от всеки един да може да изпълнява функциите на дефанзивен полузащитник и на подавач, да играе здраво в дефанзивен план, ако е нужно по крилото... и въобще да е нормален модерен футболист. А не еднопрофилен ритнитопковец.

Вутов тепърва се оформя като футболист. Според мен до пет години ще цъкаме с език по това, което прави, само де няма да е у нас. За мен проблемът му е сходен с този на Краев - все още не си знае позицията. И на крилото вкарваше голове, но когато го преместиха зад нападателя, направи най-добрия си сезон в "Левски". Макар че... аз смятам, че той даже е за по-напред - за Краев говоря. Антонио има още доста да похапва, а като видях Краев в национала... божке, това дете не стъпва във фитнеса. Ако си мисли, че така ще пробие в първия отбор на Мидтиланд, много се лъже.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2017 20:07

Kris_men2000 написа:Кои непослушник каза на ЛЕВСКИ ,че са гости.За малко щеше да осерем мача.А на пролет ще сме още по зле отколкото сега.Ще сме пълна скръб и Роси няма да направи абсолютно нищо и ще бъде сменен.ПОМНЕТЕ ми думите.Ще говорим пак напролет.

Нито в един момент този мач не е бил пред осиране. Дори и да бяхме пуснали гол. Защо обаче Роси ги кара да играят бавно и да повтарят едно и също до втръсване-няма представа. Явно има нещо впредвид.
При Роси Ботев и Литекс ни вкараха по 2 гола. И десетина сухи мрежи. Това не е слуайно, а резултат от работа. Отборът седи перфектно в дефанзивен план, тези 4 гола са плод на груби индивидуални грешки( такива правят и най-великите играчи в този спорт), а не на лошо подреждане или тактическа неграмотност.
Може да се каже, че част първа от плана-защитата, върви към успешна реализация.
Колкото до следващата част-там ще е по-трудно и продължително като работа. И няма да се получи преди март месец. Ще обясня и защо: нямаме качество в крайните защитници. Модерните такива владеят перфектно техниката, финтове ек на ек, центрирането и дублират фланга, играейки като крила в даден етап от атаката. Нашите на този етап са далеч от това.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 26 окт 2017 20:14

metodito написа:
Kris_men2000 написа:Кои непослушник каза на ЛЕВСКИ ,че са гости.За малко щеше да осерем мача.А на пролет ще сме още по зле отколкото сега.Ще сме пълна скръб и Роси няма да направи абсолютно нищо и ще бъде сменен.ПОМНЕТЕ ми думите.Ще говорим пак напролет.

Засичал съм те да познаваш на няколко пъти. Дано не си прав. Намерим ли следващия Гонзо, няма да се случи. Но зимата да
намерим качество, малко вероятно...

Следващ Гонзо няма да има.Спас е твърде умен за де подлъже с някакъв си Гонзо.Ще проумее ,че без Мъри и Сираков няма да стане абсолютно нищо в ЛЕВСКИ.За сега не ги иска защото мразел повторенията и нямало никаква гаранция ,че двамата щели да са пак печеливша двойка но ,ще стигне до извода,че без тях ЛЕВСКИ няма абсолютно никакво бъдеще.Това е истината.И който собственик за напред го проумее и ги вземе в ЛЕВСКИ ще спечели много пари ,слава ,международен авторитет, спокойствие и власт.
Роси няма да направи абсолютно нищо

Роси вече направи достатъчно! Дотам, че нямам притеснение, че ще загубим, да не говоря да се страхувам с колко ще паднем, както беше при Сухия, Жадния, Топчо, мопчо и сие.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 окт 2017 20:30

Това с повторенията беше верно тъпо. Баси кви са тъпи Байерн да повторят с Юп, ами любимия му Челси и Моуриньо?

Ако още с идването си беше направил най-логичното - да върне Мъри, сега с теб щяхме да си говорим за предстоящия ни евромач другата седмица, най-вероятно в ШЛ. Срас не е случайно в "Левски". :!: :!: :!: :!: :!:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 окт 2017 22:15

metodito написа:Това с повторенията беше верно тъпо. Баси кви са тъпи Байерн да повторят с Юп, ами любимия му Челси и Моуриньо?

Ако още с идването си беше направил най-логичното - да върне Мъри, сега с теб щяхме да си говорим за предстоящия ни евромач другата седмица, най-вероятно в ШЛ. Срас не е случайно в "Левски". :!: :!: :!: :!: :!:

Ако искаш да кажеш че Спас е сложил Роси за да закопае Левски мноого си се объркал или си влязъл яко в конспирация.
Спас не върна Стоилов, защото някой завъртя интрига около него, най-вероятно някой директор(бивш?), който искаше треньор-послушко и Спас явно се хвана. Не случайно стана това и с дължимите суми, които Стоилов си иска. Не съм вътре в нещата, но според мен, хем на Стоилов много не му се връща в България, хем някой не го иска в Левски.
И той, между другото, не е някакъв месия, както много фенове го възприемат. И на него му трябва време. И едва ли щеше да има по-добри резултати до момента , ако беше на мястото на Роси.
Да изчакаме до пролетта преди да хвърляме дърва на кладата :idea:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 окт 2017 23:05

sin4ec написа:Може да се каже, че част първа от плана-защитата, върви към успешна реализация.

Да, ама само върви, пък кога и ще стигне?

sin4ec написа:Отборът седи перфектно в дефанзивен план, тези 4 гола са плод на груби индивидуални грешки( такива правят и най-великите играчи в този спорт), а не на лошо подреждане или тактическа неграмотност.

Докато го има този елемент каквато и да е подредба и тактика ще вършат работа само срещу отбори от нашата черга или по-слаби. Кел файда, ако има тактическа гениалност на тренера и перфектното подреждане, ако някой при 0:0 подари топката на Кешеру или Каранга където не трябва? Ами че то отбора от Армията ни вкара 2 гола, при които трябваше да записват нашите като асистенти. Комай единствения мач със силен отбор, в който защитата игра перфектно беше срещу Лудогорец за 0:0.

Тактиката си е тактика, подредбата подредба, ама само те не стигат. Ако някой не е достатъчно приспособим, та да реагира правилно в ситуации, познати и на децата.. Роси да му разписва отпусното.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”