Дано Спас зимата вземе още двама от класата на Обертан и Гомеш

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Serafim написа:... или по време на мач изразходва енергията си неправилно в безсмислени...
Кабрал си има един финт
Serafim написа:Кабрал започва добре да се разбира с Цветкович и е по-деен от Вутов, определено. Не се страхува да играе един на един. Имам чувството обаче, че Антонио е любимец на Роси. Сега ще видите с Лудогорец, че Вутов нищо няма да направи срещу Натанаел. Нито скорост, нито дрибъл, нито физика, за да преодолее бразилеца.
Kris_men2000 написа:Кои непослушник каза на ЛЕВСКИ ,че са гости.За малко щеше да осерем мача.А на пролет ще сме още по зле отколкото сега.Ще сме пълна скръб и Роси няма да направи абсолютно нищо и ще бъде сменен.ПОМНЕТЕ ми думите.Ще говорим пак напролет.
metodito написа:Kris_men2000 написа:Кои непослушник каза на ЛЕВСКИ ,че са гости.За малко щеше да осерем мача.А на пролет ще сме още по зле отколкото сега.Ще сме пълна скръб и Роси няма да направи абсолютно нищо и ще бъде сменен.ПОМНЕТЕ ми думите.Ще говорим пак напролет.
Засичал съм те да познаваш на няколко пъти. Дано не си прав. Намерим ли следващия Гонзо, няма да се случи. Но зимата да
намерим качество, малко вероятно...
Следващ Гонзо няма да има.Спас е твърде умен за де подлъже с някакъв си Гонзо.Ще проумее ,че без Мъри и Сираков няма да стане абсолютно нищо в ЛЕВСКИ.За сега не ги иска защото мразел повторенията и нямало никаква гаранция ,че двамата щели да са пак печеливша двойка но ,ще стигне до извода,че без тях ЛЕВСКИ няма абсолютно никакво бъдеще.Това е истината.И който собственик за напред го проумее и ги вземе в ЛЕВСКИ ще спечели много пари ,слава ,международен авторитет, спокойствие и власт.Роси няма да направи абсолютно нищо
Роси вече направи достатъчно! Дотам, че нямам притеснение, че ще загубим, да не говоря да се страхувам с колко ще паднем, както беше при Сухия, Жадния, Топчо, мопчо и сие.
metodito написа:Това с повторенията беше верно тъпо. Баси кви са тъпи Байерн да повторят с Юп, ами любимия му Челси и Моуриньо?
Ако още с идването си беше направил най-логичното - да върне Мъри, сега с теб щяхме да си говорим за предстоящия ни евромач другата седмица, най-вероятно в ШЛ. Срас не е случайно в "Левски".![]()
![]()
![]()
![]()
sin4ec написа:Може да се каже, че част първа от плана-защитата, върви към успешна реализация.
sin4ec написа:Отборът седи перфектно в дефанзивен план, тези 4 гола са плод на груби индивидуални грешки( такива правят и най-великите играчи в този спорт), а не на лошо подреждане или тактическа неграмотност.
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, Bet_Expert, bubka, Cooler, Halo, jusi, kubik, obi4am_pirin, ugly bug, Ventsi1999, Vesko85, W84me и 32 госта