Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Васко Панайотов щял да ходи в Италия, по стъпките на Вутов.
Да почва да учи талиански от него, Роси, Лимоне и др.

Serafim написа:Васко Панайотов щял да ходи в Италия, по стъпките на Вутов.Да почва да учи талиански от него, Роси, Лимоне и др.
Освен това, според днешната статията във вестника, Делио Роси бил препоръчал Панайотов на разни свои колеги, вярно - в Серия Б, ама все пак препоръка от треньора ни ми звучи като своеобразен сертификат за качество.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
На мен също не ми звучи сериозно. Вярно, че разговори по оста Серия Б - Левски не е като Реал - Манчестър, ама не вярвам отбор от там да се обади на Роси да го пита става ли тоя играч за нещо, че мислят да го купят.
- metodito
- Контакти:
Панайот ми прилича много на "ранния" Владо Гаджев - работлив, нахъсан, само де не пробва шутове отдалеч. Щяха да направят страхотна двойка с Мечката, смятам. Направиха добра двойка с Гомес. Който и аз като вас почнах да се чудя, дали не играе малко по-напред. Но, както споменах, работата му в дефанзивен план е безценна и не виждам кой ще партнира на Васко, ако бъде изтеглен напред. Може би Роман? Прохи обаче няма мекия пас и погледа над играта на испанеца.
-
- Контакти:
Много пъти сме повдигали въпроса. В днешно време от вътрешните халфове се очаква да играят умело и в двете фази на играта. Позицията на типичен плеймейкър, "10-ка" се поизгуби, но тази на дефанзивния халф си остана. Примерно Каземиро в Реал. Модрич и Кроос в по-ранните си години играеха зад нападателя, но с времето се дръпнаха назад, защото и напдателите станаха по-подвижни и по-често се връщат назад за да получават топката и да разиграват. С оглед на модерните тенденции е оправдано Гомес да играе като вътрешен халф.
Сега само да не дойде Лавината да ми каже, че него не го бъркат модните тенденции във футбола, а това, което е печелившо.
Защото Роси многократно заяви, че иска да направи от Левски качествен отбор, а не просто селекция, която ще спечели титлата или купата и после ще е със смъкнати гащи в Европа. Гомес като 10ка в ППЛ може да навърше 15 асистенции и 10 гола, ама при по-сериозен съперник, още в предварителните кръгове на ЕКТ ефективността му ще е съвсем по-различна.
Сега само да не дойде Лавината да ми каже, че него не го бъркат модните тенденции във футбола, а това, което е печелившо.

- metodito
- Контакти:
За съжаление, точно десетка и деветка нямаме. В последните десетина години сме имали две десетки - Дарко и Бедоя. Ама Бедоя като дефанзивен халф не го виждам с неговите 60 кила. Двойките Дарко-Гара и Бедоя-Аниете вкараха супер много голове. Така че все още има подобни футболисти. Според мен идеята на сеньор Роси е да ги накара всеки да може да изпълнява различни роли и да се движат пакетно (това, което каза за линиите, че не се движат близко една до друга), но не знам колко го разбират. А и страдаме от липса на подобни футболисти. Антонио на крилото е пълна щета, както и Габи зад нападателя. Роман все още не може да свикне на позицията си, Буш и Мапуку - за тях или добро или нищо. Общо взето само Ейолфсон и Давид сякаш разбират какво се иска от тях...
- bilyaletdinov
- Контакти:
Рошу още ли е контузен или просто Роси не го харесва 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- JackPackage
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Рошу още ли е контузен или просто Роси не го харесва
Контузен е още, края на ноември може и да поцъка

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:bilyaletdinov написа:Рошу още ли е контузен или просто Роси не го харесва
Рошу уж тренира пълноценно с отбора. Почти всички сайтове го гласят за титуляр днес. По-скоро за Белмонт може да се каже, че е контузен...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- JackPackage
- Контакти:
koisa написа:JackPackage написа:bilyaletdinov написа:Рошу още ли е контузен или просто Роси не го харесва
Рошу уж тренира пълноценно с отбора. Почти всички сайтове го гласят за титуляр днес. По-скоро за Белмонт може да се каже, че е контузен...
Хм...аз мислех че началото на ноември ще почне да тренира, но явно е готов по-рано - не би трябвало да го пусне титуляр - след контузия на тежък терен...добре ще е да влезе второто и да порита 30-40 мин, отколкото да го претовари и да стана някой сакатлък

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]