metodito написа:Дано не е Пандев. Мирко Вучинич играе ли още? Може той да е.
Ся видях, че е в Ал Джазира. На 34. Идеално.
"В момента е титуляр в Серия А" - на 99% е Пандев ... К'во му е

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Дано не е Пандев. Мирко Вучинич играе ли още? Може той да е.
Ся видях, че е в Ал Джазира. На 34. Идеално.
metodito написа:Тва не разбрах да не е Фотошоп.
sin4ec написа:Popokatepetal написа:Надявам се да си прав. Просто имам усещането. че Боримиров предпочита послушковци, тип Митов, пред характери като Роси. Малко ли сме си патили от "легенди", имам си едно на ум.
Иначе по отношение на тренировките, за последно нашите някой така да ги юрка си спомням, че беше по времето на Абрамчик. Помним какво му се случи на него. Сега и аз не виждам много подводни камъни вътре в клуба.
Боримиров може да предпочита някого, когато стане собственик.
Но в интерес на истината трябва да се каже, че той върши сериозна оперативна работа в клуба. Факт неоспорим, както би казал един съфорумник.
Колкото до изказването му за заарския мач и закъснелите смени-там се изказа като футболист и да, смените закъсняха! Всички сме на това мнение. Но от гледна точка търсене на победата.
Обаче има и друг начин на мислене и действие. Според Роси този тим в този момент
не е готов на щурм за победа. И много лесно щурмът можеше да се превърне в загуба.
onegavon написа:sin4ec написа:Popokatepetal написа:Надявам се да си прав. Просто имам усещането. че Боримиров предпочита послушковци, тип Митов, пред характери като Роси. Малко ли сме си патили от "легенди", имам си едно на ум.
Иначе по отношение на тренировките, за последно нашите някой така да ги юрка си спомням, че беше по времето на Абрамчик. Помним какво му се случи на него. Сега и аз не виждам много подводни камъни вътре в клуба.
Боримиров може да предпочита някого, когато стане собственик.
Но в интерес на истината трябва да се каже, че той върши сериозна оперативна работа в клуба. Факт неоспорим, както би казал един съфорумник.
Колкото до изказването му за заарския мач и закъснелите смени-там се изказа като футболист и да, смените закъсняха! Всички сме на това мнение. Но от гледна точка търсене на победата.
Обаче има и друг начин на мислене и действие. Според Роси този тим в този момент
не е готов на щурм за победа. И много лесно щурмът можеше да се превърне в загуба.
Да не би да се е отказал от акциите си Боримиров щом твърдиш,че не е собственик?
onegavon написа:
Да не би да се е отказал от акциите си Боримиров щом твърдиш,че не е собственик?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта