Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 05 окт 2017 11:35

metodito написа:Дано не е Пандев. Мирко Вучинич играе ли още? Може той да е. :lol:

Ся видях, че е в Ал Джазира. На 34. Идеално.

"В момента е титуляр в Серия А" - на 99% е Пандев ... К'во му е :?:

Изображение
:lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 окт 2017 11:54

Тва не разбрах да не е Фотошоп. :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 окт 2017 13:29

metodito написа:Тва не разбрах да не е Фотошоп. :lol:

Не е :lol: То стана ебаси хита по всички сайтове :mrgreen: :mrgreen: Ще разцепва по терените на ППЛ
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 окт 2017 14:15

Я да видим кой може да е? Сигурно е макето, но все пак...

Вучинич, Дестро, Икарди :lol: , Макси Лопез? - с две ръце съм за него, Черчи, Амаури, Джилардиньо?, Ляич :lol: Това са една част нападателите, които е тренирал бай Дельо в последните години...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 окт 2017 15:46

Макси Лопес(засича се с Роси в Самдория)
Джампаоло Пацини(засича се с Роси в Аталанта)
Горан Пандев(засича се в Лацио)
За да се стесни кръгът - в цитата пише, че играчът В МОМЕНТА играе в Серия А.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 окт 2017 15:50

Ми, който и да е, вероятно е прехвърлил 30-те... :roll: Макар че, като се замисля, най-силният сезон на Гонзо, когато ни направи шампиони беше на 31, нали? А един Ибра игра преди контузията, като младеж. Кой знае?!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 окт 2017 18:00

sin4ec написа:
Popokatepetal написа:Надявам се да си прав. Просто имам усещането. че Боримиров предпочита послушковци, тип Митов, пред характери като Роси. Малко ли сме си патили от "легенди", имам си едно на ум.
Иначе по отношение на тренировките, за последно нашите някой така да ги юрка си спомням, че беше по времето на Абрамчик. Помним какво му се случи на него. Сега и аз не виждам много подводни камъни вътре в клуба.

Боримиров може да предпочита някого, когато стане собственик.
Но в интерес на истината трябва да се каже, че той върши сериозна оперативна работа в клуба. Факт неоспорим, както би казал един съфорумник.
Колкото до изказването му за заарския мач и закъснелите смени-там се изказа като футболист и да, смените закъсняха! Всички сме на това мнение. Но от гледна точка търсене на победата.
Обаче има и друг начин на мислене и действие. Според Роси този тим в този момент
не е готов на щурм за победа. И много лесно щурмът можеше да се превърне в загуба.

Да не би да се е отказал от акциите си Боримиров щом твърдиш,че не е собственик?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 окт 2017 19:54

onegavon написа:
sin4ec написа:
Popokatepetal написа:Надявам се да си прав. Просто имам усещането. че Боримиров предпочита послушковци, тип Митов, пред характери като Роси. Малко ли сме си патили от "легенди", имам си едно на ум.
Иначе по отношение на тренировките, за последно нашите някой така да ги юрка си спомням, че беше по времето на Абрамчик. Помним какво му се случи на него. Сега и аз не виждам много подводни камъни вътре в клуба.

Боримиров може да предпочита някого, когато стане собственик.
Но в интерес на истината трябва да се каже, че той върши сериозна оперативна работа в клуба. Факт неоспорим, както би казал един съфорумник.
Колкото до изказването му за заарския мач и закъснелите смени-там се изказа като футболист и да, смените закъсняха! Всички сме на това мнение. Но от гледна точка търсене на победата.
Обаче има и друг начин на мислене и действие. Според Роси този тим в този момент
не е готов на щурм за победа. И много лесно щурмът можеше да се превърне в загуба.

Да не би да се е отказал от акциите си Боримиров щом твърдиш,че не е собственик?

Не е мажоритарен собственик. Така по-добре ли е?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 окт 2017 20:07

onegavon написа:

Аз също имам акции на Левски, но не се барам за собственик. Сложил съм си ги в рамка на стената, заедно с медала и плакета, които покойният ми баща получи от клуба за 100 годишния юбилей. Един вид приемственост и съпричастност към Левски. Нищо повече!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 05 окт 2017 22:16

Разминахте се с Божинов , кой ще почерпи ?
:lol:
Изображение

Върни се в “Левски”