Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 26 сеп 2017 12:37

THE G.A.M.E написа:Жребий, като жребий.
Мисля, че ще имаме проблеми, но смятам, че добутаме ли до полуфиналите, ще вземем Купата.
Със стила на игра на отбора, Лудогорец и пребоядисаните ще видят доста зор. Абе направо ми се струва, че италианецът ще ги изклати здраво. :lol:

Да не говорим, че Л-ц трябва да минат първо през Берое. ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 сеп 2017 12:50

W84me написа:
ralka_levskarka написа:Като изтеглен съперник - доволна съм макар че са ни създавали проблеми
Иначе - с Литекс играем на 22, а за КБ 25 или 26 най вероятно, едните домакини, а ние гости и пътуваме, еми не е честно :!:

Голям път - 200 километра :mrgreen:

Ми на мен лично не са ми малко. Аз пътувам през 2-3 седмици по 250 километра и си ми е изморително, не всеки обича да пътува. Друго е да си цъкаш в София.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 сеп 2017 13:02

Има цял месец, ако Кабрал и Белмонт не са влезли във форма - не знам.... Отделно и Рошу трябва да е готов за игра.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 сеп 2017 13:04

Moжеше по-добре, можеше и по-зле.
Средна хубост жребий.
Аз исках да сме домакини, но и гостуване на Монтана не е като гостуване в Зарата или Пловдив.
Феро е голяма лисица и ще направи труден мача за нас, но ако искаме Купата, трябва да минем през още по-силни отбори.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 сеп 2017 13:09

koisa написа:
mikata написа:Нямам комплекси,но както виждаш за повечето неща съм прав ;)

Не е много трудно човек да сгреши в преценката си за отбора след като види в какво положение беше оставен от Боримиров и Митов, закъснялата смяна на треньор, закъснялата и недовършена селекция. Трябва човек да е адски заблуден и наивен за да вярва, че с 14 нови ще мачкаме само месец-два след назначаването на Роси.
Още в началото писах, че целите трябва да са класиране в ЕКТ и обиграване на отбор (този път наистина). И ако се борим за трофей, това трябва да е купата.

Ние, ако сваляме гащите още сега, да вземем да се отказваме от първенството. :roll:
Нали за Купата ще трябва да минем през Разград или през орАнджавите. Ако тях не можем да бием, каква купа? И защо се реши, че няма да ги бием? Лудогорец ги надиграхме в София, барабар със съдията им. Ако не беше той, сега ние щяхме да сме втори.

Задължително трябва съдии от Европа!!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 сеп 2017 13:12

На вниманието на привържениците: Правила за посещение на домакински срещи на „ПФК Левски“ АД

Правила за посещение на домакински срещи

на „ПФК Левски“ АД

Чл. 1. Право на посещение на организирани спортни мероприятия провеждани на „Виваком Арена Георги Аспарухов“ имат само лицата, които притежават валидни билети, карти или покани издадени от клуба.

Чл. 2. Лица под 7 годишна възраст се допускат без билети, като е необходимо наличие на придружител и попълнена декларация в два екземпляра, като не ползват самостоятелно място, а това на придружителя си.

Чл. 3. Посетителите са длъжни да изпълняват разпорежданията на охранителите, стюардите и органите на МВР на територията на стадиона.

Чл. 4. Лицата може да се проверяват с помощта на технически средства за носенето на забранените предмети.

Чл. 5. Посетителят е длъжен да заеме определеното в билета, картата или поканата място.

Чл. 6. При провеждането на спортни мероприятия всеки посетител е длъжен да не застрашава или вреди на околните посетители.

Чл. 7. На посетителите на спортни мероприятия на „Виваком Арена Георги Аспарухов“ се забранява внасянето на:

Оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие;
Спрейове със защитен газ, с разяждащи или с оцветяващи вещества;
Всякакъв вид течности и храни закупени извън стадиона.
Обемисти предмети като стълби, сандъци, куфари, столове и други;
Сигнални ракети, светещи тела или пиротехнически изделия;
Знамена и плакати с дръжки по-дълги от 1 м. и с диаметър по-голям от 1 см., с изключение на олекотени (кухи) ПВЦ-тръби с размер до 2,5 см;
Механично задвижвани предмети и съоръжения, които предизвикват шум;
Алкохолни напитки, наркотични или други упойващи вещества;
Животни.
Чадъри. При лоши метеорологични условия се препоръчва ползването на дъждобрани.
Чл. 8. На посетителите се забранява:

Преодоляването на конструкции, съоръжения или преградни приспособления, намиращи се в спортния обект или в спортната зона;
Влизането в места, забранени за посетители;
Паленето на огън, запалването и изстрелването на сигнални ракети;
Записване, излъчване и публикуване на видео материали от спортната среща.
Писането, облепянето или рисуването по спортните обекти и конструкции или по сградите и пътищата, които водят към тях;
Употребата на алкохолни напитки, наркотични или други упойващи вещества;
Замърсяването на стадиона и околните площи;
Маскиране, което затруднява тяхното разпознаване.
Чл. 9. При установяване на нарушения лицата се отстраняват от територията на стадиона.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 сеп 2017 13:17

С Лудогорец миналата година домакинстваха в Разград,защо сега да не играем в София с Монтана :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 сеп 2017 13:24

metodito написа:Ние, ако сваляме гащите още сега, да вземем да се отказваме от първенството. :roll:
Нали за Купата ще трябва да минем през Разград или през орАнджавите. Ако тях не можем да бием, каква купа? И защо се реши, че няма да ги бием? Лудогорец ги надиграхме в София, барабар със съдията им. Ако не беше той, сега ние щяхме да сме втори.

Задължително трябва съдии от Европа!!!

Реалната преценка на възможностите на този отбор към момента не е сваляне на гащи. Какъв е смисъла да говорим, че се борим за титлата щом преди началото на сезона беше ясно, че е почти невъзможно? Ако заради поставената цел - титла изгоним Роси през зимата, защото изоставаме на 10-12 точки от другите, какво ще спечелим? За мен е сто пъти по-добре да се оставят треньор и отбор да работят на спокойствие през този сезон и чак другия да се борим за титла. Явно някои хора си внушихте, че след идването на Роси и 14 нови ще заиграем минимум като Барселона само за месец... Ами няма да стане! Резултати чакайте чак през пролетта... Ако някой си мисли, че може да оправи отбора с магическа пръчка, нека заповяда!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 26 сеп 2017 13:50

miro_rz написа:
mikata написа:С Монтана за купата ще гостуваме в Чипровци :idea:
Изображение

Хубава козирка !
Тези Чипровци в коя дивизия са ?

В А окръжна мисля.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 сеп 2017 14:25

miro_rz написа:
mikata написа:С Монтана за купата ще гостуваме в Чипровци :idea:
Изображение

Хубава козирка !
Тези Чипровци в коя дивизия са ?

И мен ме впечатли. А дали е преносима?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”