ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Анкетата завърши на 25 юли 2019 18:51

1
75
24%
Х
91
29%
2
151
48%

Общо гласове: 317

Потребителски аватар
сини шампиони

Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30

Мнениеот сини шампиони » 27 юли 2019 20:08

W84me написа:Абсолютно съм съгласен с това мнение. Червеният картон е абсолютно резонен и факта, че цялата "футболна" общественост се опитва да ни убеди в обратното е само док-во, че сме абсолютно несъстоятелни във футболно отношение. Другият пример е позицията на бг отборите за ВАР. Когато целият Свят е обединен около нещо толкова полезно, а ти си против, значи нещо не е наред.

Това болднатото трябва да се види от всички. Докато отборите оцеляват благодарение на черното тото, в Бг футбол няма да има.
И само Левски оле

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 юли 2019 20:20

сини шампиони написа:
W84me написа:Абсолютно съм съгласен с това мнение. Червеният картон е абсолютно резонен и факта, че цялата "футболна" общественост се опитва да ни убеди в обратното е само док-во, че сме абсолютно несъстоятелни във футболно отношение. Другият пример е позицията на бг отборите за ВАР. Когато целият Свят е обединен около нещо толкова полезно, а ти си против, значи нещо не е наред.

Това болднатото трябва да се види от всички. Докато отборите оцеляват благодарение на черното тото, в Бг футбол няма да има.

Е чичо Венци сложи лампи сега и камери ли ще трябва ?

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 27 юли 2019 20:23

ЕМИЛ написа:
сини шампиони написа:

Е чичо Венци сложи лампи сега и камери ли ще трябва ?

[offtopic]Тц ще прати един със скицник и молив да скицира ситуациите за по-голяма достоверност и да му излезе по-евтино. :oops:[/offtopic]
И само Левски оле

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 27 юли 2019 21:44

G_I_G написа:
meteorit написа:
G_I_G написа:
meteorit написа:Византийците ще бъдат разгромени с четири гола или няма да си тръгнат живи. Всички простаци, педали и малоумници вън от форума и държавата. Казах.

Поредното филмарче интернет-гангстер, nigga!
И леко да не застреляш някой през монитора, Nigga.
Поздрави, bitch ass nigga!
https://youtu.be/aoQAEyFOvC0

Простак, педерастче, малоумник, негропоклонник, сбъркал си мястото да се правиш на велик. Страната ще се очисти от плявата. Казах.

Хубаво псуваш като селяндур, какъвто си, но това е положението-просто класата си е класа.
Твърде далеч от тях сте.
И затова паднахте, а сега пак ще падате.
То се видя,че вие топка не пипнахте.
И какво очакваш не знам.
Пак ви казвам-ако успеете дори един гол да вкарате, това ще е МЕГАУСПЕХ за отбор като вашия.
Но нямате шанс, 4-5 парцала ще ви нанижат на празния герен.
Това е съдбата, приеми я.

С 4 пада само Боруй, приеми го. Това е положението.

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 28 юли 2019 21:49

metodito написа:
MarianDimitrov написа:Абе не ви размазаха, но ми направи впечатление, че имат нещо, което нито един български отбор няма. Предложихте им сгъстена защита и те с лекота с 2 паса ви минават целия отбор и вкарват. През цялото време ви правеха постепенни атаки, вие се прибирахте отзад и това не ги сбърка изобщо. Българските отбори имат голям проблем пред сгъстена защита а тези, Ларнака с два паса правят пробиви и то през центъра. Това ми направи впечатление. Мислех, че Хубчев ще ви прибере отзад и ще удържите 0:0, или най-много 1:0, обаче тези...

Нищо общо с реалността. До картона на Живко имахме повече точни удари във вратата. Всеки техне опит за разцъкване беше осуетяван. Живко (и Хубчев) таковаха мамата на мача. Хубси беше излязъл на 0-0/0-1 и можеше да го получи, но стана белята, а той нямаше готов бекъп план. Реши да импровизира и сбърка. Това е.

Абе реалността е начина по който ви вкараха първите 2 гола. С два паса ви минаха целия отбор.
Велик ЦСКА !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2019 22:11

MarianDimitrov написа:
metodito написа:
MarianDimitrov написа:Абе не ви размазаха, но ми направи впечатление, че имат нещо, което нито един български отбор няма. Предложихте им сгъстена защита и те с лекота с 2 паса ви минават целия отбор и вкарват. През цялото време ви правеха постепенни атаки, вие се прибирахте отзад и това не ги сбърка изобщо. Българските отбори имат голям проблем пред сгъстена защита а тези, Ларнака с два паса правят пробиви и то през центъра. Това ми направи впечатление. Мислех, че Хубчев ще ви прибере отзад и ще удържите 0:0, или най-много 1:0, обаче тези...

Нищо общо с реалността. До картона на Живко имахме повече точни удари във вратата. Всеки техне опит за разцъкване беше осуетяван. Живко (и Хубчев) таковаха мамата на мача. Хубси беше излязъл на 0-0/0-1 и можеше да го получи, но стана белята, а той нямаше готов бекъп план. Реши да импровизира и сбърка. Това е.

Абе реалността е начина по който ви вкараха първите 2 гола. С два паса ви минаха целия отбор.

OK, така да е, но това стана след злополучните промени, които таковаха мамата на целия мач. Пич, ние останахме с един дефанзивен футболист в средата на терена.
П.С. Но с трима офанзивни играчи напред. lol

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юли 2019 10:14

Dust написа:
TristaNNN написа:Нищо не боли, това са реалностите. Без лакомията на тия двамата можеше и да не стигнем изобщо до тук, това са голите факти, а не твоите дрънканици.

Голите факти са 0:0 с малко грамотен отбор и 3:0 с по-грамотен от предходния.

Най-голите факти са, че без тия двамата нямаше да минем през Ружомхужом и нямаше да имаше невероятната възможност да дрънкаш тука. Останалото са голи помашки алабалистики да минава времето, това е.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 юли 2019 13:14

TristaNNN написа:....
Останалото са голи помашки алабалистики да минава времето, това е.

[offtopic]Оскотяването не прощава! Записвай един anger management курс, че някой ден ще ти се пукне жлъчката от стискане на зъби ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

ikar
Контакти:

Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT

Мнениеот ikar » 29 юли 2019 13:31

Преди години, когато имаше родна казарма имах един ротен старшина който казваше - "понякога ми се иска да помълча, но все се намира някой да ме прекъсне! "
Приказката ми е за всички онези фенове, които още при първата загуба извадиха дебелият фулмастер и зачеркнаха и треньор и ръководство и футболисти. При доказана липса на хладен разум започнаха не само с глупави квалификации, но и с присъди...
Ей богу, ако това са истинските верни фенове, аз не искам да съм един от тях.Няма глупост на света, която да бъде спряна.Да се надяваме че тяхната бройка е пренебрежимо малка и тяхното влияние е като при кибиците в таблата - имат право на две обаждания и три местения.
Нека си даваме сметка, къде бяхме преди три месеца, къде сме сега и къде искаме да бъдем в края на сезона. Щастието е умение, което се постига трудно!Нека дадем достатъчен кредит на доверие на треньорското ръководство и отбора и успехите ще дойдат .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юли 2019 13:33

Red_Neck написа:
TristaNNN написа:....
Останалото са голи помашки алабалистики да минава времето, това е.

[offtopic]Оскотяването не прощава! Записвай един anger management курс, че някой ден ще ти се пукне жлъчката от стискане на зъби ;)[/offtopic]

[offtopic]Ок, благодаря за непоисканата загриженост. А да имаш познати лектори за такива курсове? А резервни жлъчки да знаеш къде могат да се намерят? Ченета на прилична цена? :?[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”