Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Петър Хубчев

Мнениеот damyanov1963 » 23 авг 2019 16:21

Testa_di_Legno написа:
damyanov1963 написа:
Testa_di_Legno написа:
damyanov1963 написа:В момента има интерес на Левски към Фабрини.

Хахаха, сетих се, че навремето по подобен начин (и след големи скандали, перипетии, клетви и псувни) привлякохме един португалец - Фелипе Да Коща, от тогавашния "ЦСКА"... Беше еднакво слаб и нерезултатен и в двата отбора. :lol: Но, разбира се (и слава Богу!), сега сме далеч от подобна развръзка.

Я, един ми се върза, аз имах предвид интереса във форума ни :lol:
Нищо лично братле, просто малко майтап да стане ;)

Никакъв проблем. :) Ще ми се да кажа, че съм схванал иронията още от пърия път, обаче дотолкова съм свикнал с глупостите в нашите медии, че на този етап заглавие от рода на "Фабрини отново вариант за "Левски"" хич не би ме изненадало. :lol:

Сега се сетих за тоя Да Коща, не беше ли един рус, или изрусен, ако е той си го спомням, като голям техничар, на който все малко не му достигаше да отбележи.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 23 авг 2019 18:56

damyanov1963 написа:
Testa_di_Legno написа:
damyanov1963 написа:
Testa_di_Legno написа:
damyanov1963 написа:В момента има интерес на Левски към Фабрини.

Хахаха, сетих се, че навремето по подобен начин (и след големи скандали, перипетии, клетви и псувни) привлякохме един португалец - Фелипе Да Коща, от тогавашния "ЦСКА"... Беше еднакво слаб и нерезултатен и в двата отбора. :lol: Но, разбира се (и слава Богу!), сега сме далеч от подобна развръзка.

Я, един ми се върза, аз имах предвид интереса във форума ни :lol:
Нищо лично братле, просто малко майтап да стане ;)

Никакъв проблем. :) Ще ми се да кажа, че съм схванал иронията още от пърия път, обаче дотолкова съм свикнал с глупостите в нашите медии, че на този етап заглавие от рода на "Фабрини отново вариант за "Левски"" хич не би ме изненадало. :lol:

Сега се сетих за тоя Да Коща, не беше ли един рус, или изрусен, ако е той си го спомням, като голям техничар, на който все малко не му достигаше да отбележи.
Обикновен слабак беше Да Коща. Всичко с което съм го запомнил беше една ударена греда и дотам.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 авг 2019 11:20

Срещу Локо София удари греда с много силен удар от дистанция. Тогава паднахме с 0:3, а головете бяха дело на... Мартин Камбуров. В състава ни тогава бяха Петков, Йовов, Тасевски, Гонзо, Вагнер, Зе Соареш, Рабех и тн...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 авг 2019 09:08

Задължително трябва да бие Тиретата иначе е пътник

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 25 авг 2019 09:15

ЕМИЛ написа:Задължително трябва да бие Тиретата иначе е пътник

.................
Върна ви на победния път, оставете го да усъвършенства зашитните схеми. Ще взема мачовете с 1/2:0 и ще трупа победи.
От мненнията ви тук се изказва задоволство от физическото състояние на футболистите.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 25 авг 2019 09:37

Този път тактиката на Хубчев бе доста добра. Добре ги бе наредил,търпелива игра първото полувреме, второто понапънахме, добрата физическа подготовка наклони везните. Така трябваше да играем и срещу Берое, а не да си прави експерименти.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 авг 2019 17:50

ЕМИЛ написа:Задължително трябва да бие Тиретата иначе е пътник

И така до следващия пътник ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 сеп 2019 20:38

Досега гледах да не критикувам Хубчев и да видя първо какви ще ги свърши, но след този позорно страхлив мач, който проведе ме изгуби тотално! Колкото и да обяснява пред медиите след мача, че не бил казвал на играчите да играят отзад. Опитва се, но не може да избяга от определенията, които са му лепнали на защитен и страхлив треньор. Дори дрисливите медии знаеха два-три дни преди мача, че Левски ще се защитава, а Литекса ще напада... Така и стана за съжаление. Загубените две точки и изпуснатата победа над оранжевите са лично по негова вина!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 01 сеп 2019 21:09

koisa написа:Досега гледах да не критикувам Хубчев и да видя първо какви ще ги свърши, но след този позорно страхлив мач, който проведе ме изгуби тотално! Колкото и да обяснява пред медиите след мача, че не бил казвал на играчите да играят отзад. Опитва се, но не може да избяга от определенията, които са му лепнали на защитен и страхлив треньор. Дори дрисливите медии знаеха два-три дни преди мача, че Левски ще се защитава, а Литекса ще напада... Така и стана за съжаление. Загубените две точки и изпуснатата победа над оранжевите са лично по негова вина!

То защото в последните години "Левски" мачка в това (дори да не е вечно) дерби, нали? Както преди време Люпко направи равен след измислена дузпа за противника и 'айде да го гоним, щот' нали сме много по-силни и трябваше да ги разпердушиним "червените". Обаче на мястото на Майстор Парцуцко пристигнаха един след друг т.нар. "истински левскари" и видяхме какво стана с отбора. И аз не харесвам какво се случи през второто полувреме днес, но не бих винил само и единствено Хубчев за това. Сега, ако някой вече е уговорил Гуардиола или Клоп (в краен случай Сър-а, че вече е на годинки) ще съм първи, който ще метне камъка по Петьо. Дотогава - подкрепа!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 сеп 2019 21:23

gzagorov написа:
koisa написа:Досега гледах да не критикувам Хубчев и да видя първо какви ще ги свърши, но след този позорно страхлив мач, който проведе ме изгуби тотално! Колкото и да обяснява пред медиите след мача, че не бил казвал на играчите да играят отзад. Опитва се, но не може да избяга от определенията, които са му лепнали на защитен и страхлив треньор. Дори дрисливите медии знаеха два-три дни преди мача, че Левски ще се защитава, а Литекса ще напада... Така и стана за съжаление. Загубените две точки и изпуснатата победа над оранжевите са лично по негова вина!

То защото в последните години "Левски" мачка в това (дори да не е вечно) дерби, нали? Както преди време Люпко направи равен след измислена дузпа за противника и 'айде да го гоним, щот' нали сме много по-силни и трябваше да ги разпердушиним "червените". Обаче на мястото на Майстор Парцуцко пристигнаха един след друг т.нар. "истински левскари" и видяхме какво стана с отбора. И аз не харесвам какво се случи през второто полувреме днес, но не бих винил само и единствено Хубчев за това. Сега, ако някой вече е уговорил Гуардиола или Клоп (в краен случай Сър-а, че вече е на годинки) ще съм първи, който ще метне камъка по Петьо. Дотогава - подкрепа!

Въобще не ме интересуват последните години, коментирам този мач. Случайно в моя пост да виждаш някъде да гоня Хубчев или да искам смяна с Гуардиола и Клоп? Ти като искаш не го вини, не ме интересува. За мен вината да загубим спечелен мач + две точки и да играем така насрано е изцяло негова.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”