south_division написа:Попето мисията невъзможна ли е?
Никакъв шанс да дойде. По-голям е шансът за китай втора лига, отколкото за тук.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
south_division написа:Попето мисията невъзможна ли е?
raikonen22 написа:Не мога да разбера защо никой не коментира думите на Славиша Стоянович за Ники Михайлов. Очаква резултати от медицински прегледи - да не би да има някоя хронична контузия? Защото казва, може да се наложи и още един вратар да търсим. Това нещо грам не се спомена от коментаторите в спортно шоу "Гонг" по Дарик.
raikonen22 написа:Не мога да разбера защо никой не коментира думите на Славиша Стоянович за Ники Михайлов. Очаква резултати от медицински прегледи - да не би да има някоя хронична контузия? Защото казва, може да се наложи и още един вратар да търсим. Това нещо грам не се спомена от коментаторите в спортно шоу "Гонг" по Дарик.
specter написа:raikonen22 написа:Не мога да разбера защо никой не коментира думите на Славиша Стоянович за Ники Михайлов. Очаква резултати от медицински прегледи - да не би да има някоя хронична контузия? Защото казва, може да се наложи и още един вратар да търсим. Това нещо грам не се спомена от коментаторите в спортно шоу "Гонг" по Дарик.
Коментираме ги, ама то какво да коментираме... Аз съм абсолютно отчаян вече от всичките тъпанари в тоя клуб. На 10 произволни човека от стадиона да го дадеш управлението, все ще нацелиш поне двама-трима, които ще проявят някаква визия за развитие и добри идеи и ще управляват по-добре от тия в момента...Взимаме на пожар Ники Михайлов да ни оправя най-големия проблем в отбора, дават му се уж някакви специални програми, режими, не знам си какво още, а той 2 месеца по-късно вместо да е в отлична форма се връща на пръв поглед още по-дебел. Освен да е имал 4 пуловера отдолу и колан за отслабване...
Абсолютен ташак сме към момента и пролетта ни очакват феноменални циркове и доста палави мачове, ако се продължава в същия дух.
vvessel написа:Според тЪпспорт , Костов се бил договорил с 15-тия в Турция![]()
Ако това е вярно и продадат поредния човек който вкарва голове, а оставят яловия Обертан, значи ще продаваме мачове до края на първенството ( ако има кой да ги купи, щото и така ще ни бият) за да закърпим бюджета, а на лято - нов треньор, нов отбор и всичко от начало![]()
![]()
Батков правеше същите тъпотии и докато не стигнахме втора осмица не се махна. Явно и със Спас ще е така.
"Доста отбори от долната половина на турското първенство има интерес към Станислав Костов, който направи страхотна есен на "Герена". Звънят непрекъснато различни хора, както от Ерзурумспор, така и от Акхисар.
Интересът е реален, но аз и Станислав Костов не сме се разбирали с нито един клуб. Неговото мнение е, че не трябва да се прави трансфер на всяка цена. Така мисля и аз. Ако има оферта, която задоволява Левски и Костов, може да се стигне до трансфер.
Ясно е, че в турското първенство бюджетите са много по-големи и заплатите са по-добри. Той не мисли за трансфер на всяка цена, а е иска да се подготви максимално добре и да вкарва много голове и през пролетта", заяви Бански пред "Спортал"
koisa написа:specter написа:raikonen22 написа:Не мога да разбера защо никой не коментира думите на Славиша Стоянович за Ники Михайлов. Очаква резултати от медицински прегледи - да не би да има някоя хронична контузия? Защото казва, може да се наложи и още един вратар да търсим. Това нещо грам не се спомена от коментаторите в спортно шоу "Гонг" по Дарик.
Коментираме ги, ама то какво да коментираме... Аз съм абсолютно отчаян вече от всичките тъпанари в тоя клуб. На 10 произволни човека от стадиона да го дадеш управлението, все ще нацелиш поне двама-трима, които ще проявят някаква визия за развитие и добри идеи и ще управляват по-добре от тия в момента...Взимаме на пожар Ники Михайлов да ни оправя най-големия проблем в отбора, дават му се уж някакви специални програми, режими, не знам си какво още, а той 2 месеца по-късно вместо да е в отлична форма се връща на пръв поглед още по-дебел. Освен да е имал 4 пуловера отдолу и колан за отслабване...
Абсолютен ташак сме към момента и пролетта ни очакват феноменални циркове и доста палави мачове, ако се продължава в същия дух.
Ама вие защо си мислите, че тия спуснатите собственици идват да управляват добре и да ни опрявят къщата? Спасчо вече трета година се води собственик на клуба, а не е направил и постигнал почти нищо... Поне таблото и козирката да беше сложил, та да кажем, че си е изпълнил едно от обещанията... Опита се да доведе онзи австриец Рутерщайген, но и той човека избяга като разбра къде отива. Сега пък Колев два месеца се дърпа и чуди как да откаже.
Стоянович е дал списък с набелязани играчи още на 16-ти декември, а нашите започват да преговарят едва сега... Вангелов сигурно е изгледал повече от половината Ютуб за цялата си скаутска кариера в Левски.
koisa написа:
Иначе на тези години му е време вече да помисли за себе си и да изкара някой лев от чужбина... Колкото и да не ни се иска да останем без единственият нападател, който вкарва голове.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA69, ElCochino и 73 госта