ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

SANSIRO7
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Мнениеот SANSIRO7 » 30 сеп 2018 10:34

bsz1916 написа:Някой може ли да каже защо преди да започне мача , " коментаторите " на " ДИЕМА СПОРТ " запознавайки ни със статистиката от мачовете между двата отбора , включиха в нея и мачовете на Левски срещу отбор , който е ликвидиран преди 2 години и няма абсолютно никаква юридическа или историческа връзка с вчерашния съперник на Левски .

Защото са продажни пед.., абе по ново му джендери

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 30 сеп 2018 10:38

шивача написа:
vvessel написа:
шивача написа:Божинката яка клетва удари...Иначе заслужена победа днес. Повече единоборства, повече хъс и логично бихте.

Еее, Шивач, появи се накрая. Мислех, че ще се покриеш, ама имаш доблестта да признаеш. Щото изцепките ти с Куклен (много бира ??) те пращаха в една друга орбита, но сега показваш , че си стъпил на земята. За съжаление духовитостта ти се е изпарила заедно с последния съдийски сигнал, но не се отчайвай. Има още един отбор със същото име в Б група и догодина може да са фактор ;)

E, аз никога не съм се крил. С Куклен също писах след мача, но все пак играете с Куклен, не с Локочотив, та да ме е срам от това, че не съм познал. Иначе всичките ви издънки съм ги познал досега :mrgreen:

Е като казваш, че вски мач Левски ще падне, няма как да не познаеш всички издънки

CaptainKloss

Мнениеот CaptainKloss » 30 сеп 2018 10:57

popokutepetel написа:
delqnski47 написа:popokutepetel,а питаш за Мауридес. ;) Щи отговоря щот не следиш отбора,което не е проблем,простено ти е.Мауридес последните мачове е изтеглен по-назад(май и в тоя мач беше такаа,бях в Г...Джеси беше централен...той е крило,но..да),щот в момента нямаме разиграващ халф и сега му е дадена функция да обира първите топки във въздуха.Един вид.ПОНЕ това да печелим.Колко се справи в тоя мач е отделен въпрос,ще гледам повторения специално за него.

Пускайте оферта и съм сигурен, че Спас няма да откаже да ви продаде Белмондо, че да си имате разиграващ халф :lol:

В Белмонд има много футбол!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 сеп 2018 11:18

Нека кажем, че не е толкова слаб, колкото изглеждаше миналия сезон и има накъде да се развива

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 сеп 2018 11:39

Изключително правилно тактически проведен мач. Пълен контрол по целия терен. Перфектни Тиам, Паулиньо, Давид, Холмар, Цвятко и Горанов. Перфектен Габи. Без да се затваряме, деактивирахме всичките им опити за атака, като ги посрещахме още в средата на терена. Милош спази инструкциите да не се впуска в рейдове и Десподов беше напълно обезличен. Мауридеш беше хванат като в менгеме от Тиам, Давид и Холмар. Костов също обра бая топки. Според мен обаче с Белаид и Буш титуляри, нямаше да е така. Имаше поне пет ключови намеси на Давид.

Отсреща, треньорът им нямаше никакъв отговор на ситуацията. Накрая пускаше нападатели на кило.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 сеп 2018 11:45

[offtopic]
drvasko98 написа:Нека кажем, че не е толкова слаб, колкото изглеждаше миналия сезон и има накъде да се развива

На един юноша никога няма да му предоставят толкова време и да го изчакват. С чужденец е друго.[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 сеп 2018 12:03

В коя минута човек може да се наслади на жалката физиономия на косманаФта .... когато рита въздуха :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 сеп 2018 12:47

2.24 ...... Литекс в ... , ...... Литекс :mrgreen:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AJnOqgx-geY[/youtube]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 30 сеп 2018 12:56

blue avalanche написа:Някои колеги от "онзи" форум ни надуха главите как техните играчи били по-класни.
Вчера не терена не видях НИТО ЕДИН техен играч, който да е по-класен!
Не заменям нито един от нашите футболисти за някой от техните!

Все пак, аз бих взел "ритни-въздух" вместо Кабрал за резерва на Обертан и Паулиньо.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 30 сеп 2018 12:58

Честита победа, левскари! Пак бяхме повече от тях! Единствено не ми хареса, че не търсехме втори гол. Очаквах второто да ги натиснем и да решим нещата, но те са толкова безидейни, че трябваше да направим някоя огромна грешка, че да ни вкарат гол. На стадиона коментирахме, че сме направили грешка Полачек да пази срещу слънцето, но те така и не го застрашиха сериозно.
След гола Обертан мина пред сектор В и посочи с пръст земята. Дано това да е означавало, че остава.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”