Купа на България: Славия (София) - Левски (София) , Сряда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Купата е...

Синя
246
60%
Бяла
162
40%

Общо гласове: 408

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Купа на България: Славия (София) - Левски (София) , Сряда

Мнениеот damyanov1963 » 10 май 2018 07:45

Не помня кой точно, още по времето на Гунди беше казал, че в България има 2 отбора - Левски и всички останали!
Сега, като гледам как за втория отбор най-големите успехи са загубите и изпуснатите купи на Левски, разбирам колко е бил прав човекът :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 май 2018 07:47

gzagorov написа:Към всички комплексирани злобари в темата имам въпросче:
Този "Левски" с тази игра от финала ли искате да ни представя в ЕКТ или тази "Славия" с днешния им футбол? Наистина ли искате тази "Славия" с тази игра да е облика на България на европейската футболна сцена?
Честито на "белите", излъгаха "Левски"!
На "сините" пожелавам да не се заслепваят от емоции, а да си извлекат нужните поуки и в оставащите мачове и последващите след това селекция и подготовка да се вземат възможно най-правилните решения.

Че вие играете цял сезон като Славия бре :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 10 май 2018 07:51

Red_Neck написа:
gzagorov написа:Към всички комплексирани злобари в темата имам въпросче:
Този "Левски" с тази игра от финала ли искате да ни представя в ЕКТ или тази "Славия" с днешния им футбол? Наистина ли искате тази "Славия" с тази игра да е облика на България на европейската футболна сцена?
Честито на "белите", излъгаха "Левски"!
На "сините" пожелавам да не се заслепваят от емоции, а да си извлекат нужните поуки и в оставащите мачове и последващите след това селекция и подготовка да се вземат възможно най-правилните решения.

Че вие играете цял сезон като Славия бре :)

Я ми изкарай един такъв мач, където Левски владее топката под 20% от времето и врататя им бави времето от 0 минута. Може би мачовете 2006 в ШЛ. Ама не, ние играем като тях цял сезон, мдам.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 май 2018 08:01

bsz1916 написа:
Michael_Buble написа:ЛЕВСКИ Е ЛЮБОВ, А НЕ ОМРАЗА!!!
Прокобата е, че устройвахме фалшиви погребения с фалшив поп. Апропо, какво се случи с него, някой да си спомня???!
Другата прокоба е, че колкото и да е противен Венци, същите тези, които правиха погребения, се гавриха с паметта на сина му. Ето ви 2 прокоби.
Никога никъде омразата не е победила любовта!!!
От 9 години ние сме повече омраза, отколкото любов на всяко ниво в клуба и това е резултата.
Иначе, чисто спортно-технически аз не мога да искам повече. Можеше да победим и с 5:0!
Детайла беше дузпата в 13-тата минута. А третата прокоба е, че един такъв детайл щеше да тласне привържениците от Разпни го до Осанна(и обратно при първа възможност)
А това води до нова злоба. А тя води до първите 2 прокоби.
Аз твърдо нярвам и стоя зад този отбор!
САМО ЛЕВСКИ!!!

Най точното и съдържателно мнение по темата . Браво , няма какво да добавя . Може би само това , че Делио Роси няма как да е виновен за 9 - те години без трофей и че израстването на Левски в игрово отношение при последните мачове е очевидно . А колкото и парадоксално да звучи , този мач беше един от най - добрите за Левски , но късметът снощи тотално им беше обърнал гръб .

А сега да те видим за Берое или за Левски си и какво правим ако ЦСКА помогне на Берое за Европа,ще се извиниш ли за тоновете помия която си излял срещу червените.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

XXXX18
Контакти:

Мнениеот XXXX18 » 10 май 2018 08:07

damyanov1963 написа:Не помня кой точно, още по времето на Гунди беше казал, че в България има 2 отбора - Левски и всички останали!
Сега, като гледам как за втория отбор най-големите успехи са загубите и изпуснатите купи на Левски, разбирам колко е бил прав човекът :idea:

:mrgreen: :mrgreen: голям виц каза ти Еейй. Браво. Много си тих нещо а? Онзи ден физиономии щеше да сменяш не знам си какво беше отворен сега кво стана??

XXXX18
Контакти:

Мнениеот XXXX18 » 10 май 2018 08:41

Сега да видим кои ще е 3ти?!? Залога е голям.!! Кои кого ще прецакат.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 10 май 2018 08:42

Този мач трябва да е урок за феновете дето искаха отбора да пуска мачове срещу луноходец и тн. други боклуци и да се КОНЦЕНТРИРА само върху купата. Защо се пуска Вутов в игра не мога да рзбера. Отделно че съдията отново не си свърши работата като остави без продължение мача и не изгони Шоколоров и още един там от трупатана Нешка Робева лежачи.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 10 май 2018 08:55

peliforewer написа:А сега да те видим за Берое или за Левски си и какво правим ако ЦСКА помогне на Берое за Европа,ще се извиниш ли за тоновете помия която си излял срещу червените.

хах, по тая логика със същия успех и ние може да "легнем" на Левски, та файда - никаква :mrgreen:
висша математика:314 :idea:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 май 2018 09:02

Пропуските ни изиграха лоша шега. Петков направи мача на живота си, за съжаление!
Левски завинаги в моето сърце![

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 10 май 2018 09:08

peliforewer написа:
bsz1916 написа:
Michael_Buble написа:ЛЕВСКИ Е ЛЮБОВ, А НЕ ОМРАЗА!!!
Прокобата е, че устройвахме фалшиви погребения с фалшив поп. Апропо, какво се случи с него, някой да си спомня???!
Другата прокоба е, че колкото и да е противен Венци, същите тези, които правиха погребения, се гавриха с паметта на сина му. Ето ви 2 прокоби.
Никога никъде омразата не е победила любовта!!!
От 9 години ние сме повече омраза, отколкото любов на всяко ниво в клуба и това е резултата.
Иначе, чисто спортно-технически аз не мога да искам повече. Можеше да победим и с 5:0!
Детайла беше дузпата в 13-тата минута. А третата прокоба е, че един такъв детайл щеше да тласне привържениците от Разпни го до Осанна(и обратно при първа възможност)
А това води до нова злоба. А тя води до първите 2 прокоби.
Аз твърдо нярвам и стоя зад този отбор!
САМО ЛЕВСКИ!!!

Най точното и съдържателно мнение по темата . Браво , няма какво да добавя . Може би само това , че Делио Роси няма как да е виновен за 9 - те години без трофей и че израстването на Левски в игрово отношение при последните мачове е очевидно . А колкото и парадоксално да звучи , този мач беше един от най - добрите за Левски , но късметът снощи тотално им беше обърнал гръб .

А сега да те видим за Берое или за Левски си и какво правим ако ЦСКА помогне на Берое за Европа,ще се извиниш ли за тоновете помия която си излял срещу червените.

ЦСКА няма как да помогне на Берое , защото такъв отбор няма от близо 2 години . Колкото до Микре Юнайтед , така както бях срещу помощта оказана им от предателя Сашко Пътя ( Ал Бънди - Томаш ) , така и сега съм против всякаква помощ от когото и да е , а най вече от отбор играещ незаконно в елита . След като пропуснахме сами да си помогнем срещу Левски , сега изходът е - играем до края , пък каквото стане .

Върни се в “Левски”