Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Никой не е "пищял" при наемник, който става. Поне аз не помня някой да е мрънкал за Йорга, за Жо, Зе и тъ нъ. Аз се учудвах, че примерно тук се троли един Аниете, който беше преместен на крилото и веднага беше "разкрит", че не става, а просто не е за крилото, още повече за това, което съвпада с крака, с който се подпира... За Гомес как примерно да кажеш лоша дума? Черната сила пък за мен не става като футболни качества за нападателя, който ни трябва, но момчето има желание да се докаже. Което е хубаво. И публиката го вижда. Сашко също нямаше качества за "Левски", но и той не съм го виждал да се пести. Играеше с голям хъс.
-
Jordan1914
- Контакти:
metodito написа:Никой не е "пищял" при наемник, който става. Поне аз не помня някой да е мрънкал за Йорга, за Жо, Зе и тъ нъ. Аз се учудвах, че примерно тук се троли един Аниете, който беше преместен на крилото и веднага беше "разкрит", че не става, а просто не е за крилото, още повече за това, което съвпада с крака, с който се подпира... За Гомес как примерно да кажеш лоша дума? Черната сила пък за мен не става като футболни качества за нападателя, който ни трябва, но момчето има желание да се докаже. Което е хубаво. И публиката го вижда. Сашко също нямаше качества за "Левски", но и той не съм го виждал да се пести. Играеше с голям хъс.
Еми именно,нека не ''пищим'' и сега.Имаме на проби 22-годишен французин,играл за ПСЖ,Бордо и веднага му се намериха косури,че не бил играл от Април,че бил като Нар и подобни!
-
Serafim
- Контакти:
Лукоки, Мисиджан, Кафу, Сисиньо, Кешерю... всичко имаха или лош старт, или лош период, или драми около подписването на договорите си, но от Лудогорец не ги изгониха, нито феновете им ги заклеймиха като сребролюбци, плажни футбалери, ментета и пр. И без дори да включвам играчи, като Кишада, Пауло Серджу, Ангуло, Гулдан, Мантула, Безяк, Кабаселе (който в момента играе за Уотфорд в ВЛ).
Нашите фенове са сред малкото, които бързо отсичат, че този или онзи не става, че другия е свършил вече със футбола, че третия е тук да потичква само за пари и заради Студентски град. Вярно е, че в някои случай наистина има основание да се заклеймят, не са били никак малко провалите. Четейки обаче повечето изказвания, човек може да остане с убеждението, че единствените ставащи, от последния трансферен прозорец са Панайотов, Холмар и Цветкович, с много условности. Гомес е свършил с футбола, Обертан няма мотивация, Мапуку има желание, но няма качества, Буш не може да вкарва, Кабрал е неориентиран, Белмонт така и не разбрахме защо го взехме - няма нужда от такива.
Нашите фенове са сред малкото, които бързо отсичат, че този или онзи не става, че другия е свършил вече със футбола, че третия е тук да потичква само за пари и заради Студентски град. Вярно е, че в някои случай наистина има основание да се заклеймят, не са били никак малко провалите. Четейки обаче повечето изказвания, човек може да остане с убеждението, че единствените ставащи, от последния трансферен прозорец са Панайотов, Холмар и Цветкович, с много условности. Гомес е свършил с футбола, Обертан няма мотивация, Мапуку има желание, но няма качества, Буш не може да вкарва, Кабрал е неориентиран, Белмонт така и не разбрахме защо го взехме - няма нужда от такива.
- blue avalanche
- Контакти:
Гарет Бейл има много малко мачове миналия сезон. Че и този. Хич да не го предлагат на Роси!!!
Кога за последно игра Баркли за Евертън? Ама ахмаците от Челси взеха, че го купиха.
Кога за последно игра Баркли за Евертън? Ама ахмаците от Челси взеха, че го купиха.
Jordan1914 написа:Serafim написа:Да, ама 2000-те фена на стадина искат левскарски дух, синя гордост, трябват момчета, закърмени със синята идея, а не наемници, без значение дали са добри или лоши. Защото мрънкачите искат като бием, да е със спорна злоба и омраза. Не може някакъв италианец да говори сдържано и културно, без да мрази тези или онези. Трябва тия момчета да мразят червените, оранжевите, червено-оранжевите, зелените, белите... И като им каже, че трябва да ги научи на елементарен футбол, преди отбора да придобие някакъв облик, да има стабилни резултати, за разлика от едно самоцелно отличие и после отново години суша, те отговарят: "а титла КОГА?! Това е Левски, не е Салернитана! Ние трябва да газим и мачкаме, и да мразим". Когато доведат разни играчи и се случи така, че в първите три месеца не скъсват мрежите от голове, феновете казват: "да ги разкараме тия. По-добре с наши момчета да играем, ако ще е така. Те поне ще мразят другите и ще имат хъс". Нищо, че 80% от юношите, излезли или минали през Левски в даден период от кариерата си, в последните 10 години имат за пикове отборите на Ботев, Славия и Берое, а останалите 20%, качествените, видяха, че клуба няма да мръдне и метър напред в развитието си, за това отидоха в Кипър, Казахстан и Турция. И за треньорите е същото. Оскубаха си косите от кеф, като Ники Митов каза, че Литекс си ги бием редовно, нищо, че всички знаеха, че не е треньор за Левски, ама показа омраза и злоба. А като пусна в игра Кръстев и Найденов направо още повече пасна на отбора като дялан камък. Нищо, че тия момчета няма да ги научи на нещо добро и качествено един такъв треньор, важното е да ги пуска. То и за това Краев премина през такова развитие. На 16 години ходи на проби в Ювентус и Ман Сити , а на 20 е резерва в Дания.
Приятел,всеки иска да вижда ЛЕВСКАРКИ дух,ама само с това не става!Вече футболът се промени и само на мускули и дух не става.И в най-силните ни години от 2000 година насам,пак чужденците в Левски са правели разликата.Къде щяхме да сме без Дембеле,Жоазинио,Тасевски,Бардон.Защо си мислиш,че Прохазка,Жорди,Яблонски,Холмар не мразят ЦСКА-София и Лудогорец?И тук не става въпрос кой има или няма Левскарски дух,проблема е,че ние феновете искаме за една седмица да почнем да бием всичко наред,ами не става.Просто трябва да свикнем,че ще гледаме друг тип ЛЕВСКИ,тактически грамотен с надявам се правилна и красива игра.Нека просто потърпим.Търпим вече 8-9 години без титла,а загубихме 2 финала и една шампионска титла и то именно заради наши юноши и БГ треньори.Защото срещу Славия при 1:0 ние вадим Карвальо да пазим резултат,срещу Черно Море при 1:0 вадим Аниете 2 минути преди края,срещу Берое при 3:3 не можем да вкараме от 1 метър,срещу Лил при 2:1 вадим нападател за Иво главата и оп 2:2 ,това е разликата с тъпите БГ треньори всички се насират и пазят резултат,ама незнаят как.Какво направи Роси срещу Лудогорец в София с човек по-малко игра атакуващо и за малко да ги бием,какво направи срещу чорбата при 2:2 атакуващо и за малко да ги бием,това,човека може,но иска футболисти,а не Мики Орачев,Горанов,Г.Ангелов!!!
чудесен пост Jordan.Много точно и кратко казано.
LEVSKI_FOREVER
доколкото разбирам и чета ако има проблем при Франсето това са минутите,които ги няма от лятото.Ми нали сега е време за подготовка,той футболното ако го има няма как да го е забравил.
LEVSKI_FOREVER
Има ли някой мнение около това което става с Рошу.Има ли там някаква интрига или просто наистина Роси не го харесва.Много исках това момче да получи минутки от тренера за да се види все пак има ли класа този румънец.
LEVSKI_FOREVER
-
Serafim
- Контакти:
zlatan написа:доколкото разбирам и чета ако има проблем при Франсето това са минутите,които ги няма от лятото.Ми нали сега е време за подготовка,той футболното ако го има няма как да го е забравил.
Къде го четеш това? Ако е от нашите писания тук, въобще не ги вземай в предвид. Виж, ако имаш инфо от някъде другаде - сподели.
-
Jordan1914
- Контакти:
zlatan написа:Има ли някой мнение около това което става с Рошу.Има ли там някаква интрига или просто наистина Роси не го харесва.Много исках това момче да получи минутки от тренера за да се види все пак има ли класа този румънец.
Според мен,ако наистина Роси ще наложи 3-5-2 или друга схема с 3-ма защитника,ще ни трябват добри халфове,а според мен Рошу има потенциал и според мен с Белмонт биха били доста добра двойка в центъра!
- blue avalanche
- Контакти:
Във връзка с някои коментари по-горе да припомня:
Като футболист Стоилов игра и в Левски, и в ЦСКА, и в Славия... Нито ги е мразел, нито нищо. Това не му пречеше да ги бие като треньор.
Това не му пречеше, като треньор на Ботев, да прави кълбета по тъчлинията, когато ни вкарваха гол.
Някои неща са клишета от миналото.
Фиго игра еднакво добре и за Барса, и за Реал. Или тя, омразата, се превключва с някакво ключе???
Като футболист Стоилов игра и в Левски, и в ЦСКА, и в Славия... Нито ги е мразел, нито нищо. Това не му пречеше да ги бие като треньор.
Това не му пречеше, като треньор на Ботев, да прави кълбета по тъчлинията, когато ни вкарваха гол.
Някои неща са клишета от миналото.
Фиго игра еднакво добре и за Барса, и за Реал. Или тя, омразата, се превключва с някакво ключе???