Левски София - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот milen.hristov » 09 мар 2014 13:20

ralka_levskarka написа:Аре целия отбор да се контузи :@@@@

Абе Рали, стриптизьорите не трябва ли сега да съблекат себе(не, че ще бъде приятна гледка)...

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 09 мар 2014 13:21

Най-сетне намерих видео от мача. Дузпа срещу Макриев има. Задържането дори е силно от това за тяхната дузпа. Най-смешното е, че има две дузпи в ситуацията, защото Попов спира топката с изпъната в страни ръка, ама няма кой да го види или по-точно свири :geek:

http://www.youtube.com/watch?v=_nBAfnCknYk

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 мар 2014 13:27

Синият Болярин написа:Най-сетне намерих видео от мача. Дузпа срещу Макриев има. Задържането дори е силно от това за тяхната дузпа. Най-смешното е, че има две дузпи в ситуацията, защото Попов спира топката с изпъната в страни ръка, ама няма кой да го види или по-точно свири :geek:

http://www.youtube.com/watch?v=_nBAfnCknYk

[offtopic]Ще ходим ли на дерби? Тръгнаха с коли :lol:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 09 мар 2014 13:31

На 1 спирка съм с метрото и все пак абонаментната карта трябва да се избива :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2014 14:33

Боримиров как смъкна един фен на ЦСКА да си сяда на задника http://www.videonews.bg/novini/video/sl ... chervenite :lol:
А Тонев зад него се таи като плъх в трици
Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 09 мар 2014 14:34

Много слаб мач,всяко дерби става все по-слабо и все по-слабо.Нашите отново тотално се провалиха.Докато и двата отбора бяха с по 11 човека ние играхме много по-добре,след червения не знам какво се случи но нашите започнаха да действат супер хаотично.Като цяло трима човека провалиха целия отбор,това са Ангелов(който при наличието на играч играл доста години в Холандия плюс това почти винаги титуляр,се пуска коПелето,който не знае къде се намира освен това отдавна ми е ясно,че продава мачове),Туре(мислех си,че е качествен футболист,но от началото на сезона се представя повече от трагично,изпусна 3 чисти положения за гол и ги отигра много глупаво) и Божинов(който има място в цирка но не и на терена,трите мача прави комични отигравания,също така пропусна 100% положение като едва едва ритна топката).Макриев както винаги трагичен,всяко скачане за висока топка му е фаул,няма толкова жалък футболист като този.Другите футболисти направиха всичко възможно Левски да победи,но всичко бе съсипано от изброените по-горе футболисти.Много добра игра на Блажевич,много сигурен при центриранията.Белайд също се представи на добро ниво,много техничен и умен футболист.Крумов се бореше много здраво по целия терен,Мюлдер също игра добре и беше сигурен,новия ляв бек Нунеш също стоеше много добре в лявата зона,обаче направи много слаби центрирания(имам чувството,че нашите не тренират центрирания :shock: ).Гаджев и Старокин играха що годе добре,Бастос загатна,че е много добър футболист,изведе страхотно Туре още в 3та минута.Цонев също се включи много добре.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 09 мар 2014 15:02

Поне един от семейството на Здравков е доволен от вчерашния мач-жена му.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 мар 2014 15:14

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 мар 2014 15:22

grasiani написа:Поне един от семейството на Здравков е доволен от вчерашния мач-жена му.

как го разбра

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 мар 2014 15:23

Cooler написа:
onegavon написа:Сериозно! А ,удара на Туре във вратата и влизането с двата крака срещу Чочев или това на Божи което си е директен червен картон.Съдията направи много грешки и в двете посоки.Чисто и просто вие сте си некадърни отпред и не 8 минути ,а 18 мин да ви беше дал съдията вие гол нямаше да вкарате.

Понеже вие сте много кадърни отпред, припомни ми вашите положения за 90 мин, че нещо ми убягват?

Ми не знам кой колко е кадърен отпред, ама за 4 мача и близо 400 минути ви мушнахме 4. А, вие колко .......?
Едните 10 дни преди сезона бяха пред разпускане, а другите със звездна селекция се стягаха за Юбилея.
Нещо друго остана ли за коментиране?

едит: минус 7 на този етап, но със 17 поредни ще наваксате :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”