Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот защо » 28 авг 2017 15:41

Аз се сещам за доста футболисти, които направиха прекрасна кариера в по-малки отбори, след като се провалиха в Левски. Добри футболисти, ама не издържаха на напрежение. Даже и за някои, дето след това, като попорастнаха, се върнаха и играха добре и в Левски се сещам. Ама това беше едно време, когато Левски играеше по повече от два мача в Европа и се бореше задължително за всички купи в България.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 28 авг 2017 18:33

miro_rz написа:Айде пускайте тема за дербито да си чешем езиците и мерим п*шките . :lol:

Малък шегаджия си ти.Дерби между голям отбор за нашите стандарти и с публика и един проект който е само въпрос на време да изчезне.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 28 авг 2017 20:48

Роси напуска отбора до мача с Лудогорец?Това хич не ми харесва-дано не е началото на напускането му:(

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 28 авг 2017 21:06

olfix написа:Роси напуска отбора до мача с Лудогорец?Това хич не ми харесва-дано не е началото на напускането му:(

Ти чу ли го какво каза или само си пишеш колкото да не заспиш.Човека каза ,че има семейни ангажименти.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 авг 2017 21:13

Дотук имаме два безспорни факта:
1. Левски има треньор, който разбира от футбол
2. Този треньор е дошел тук с кондиционния си спец и съответната наука и химия.
За 15 дни нищо не можело да се промени...ами явно не е така. Не, сините не играят нито правилен, нито атрактивен футбол. Далеч сме много от това.
Но играем футбол. Не кюскане и драпане, а футбол. Много важен момент.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 28 авг 2017 22:09

AN71 написа:
olfix написа:Роси напуска отбора до мача с Лудогорец?Това хич не ми харесва-дано не е началото на напускането му:(

Ти чу ли го какво каза или само си пишеш колкото да не заспиш.Човека каза ,че има семейни ангажименти.

Е ,ти във всичко,което чуеш ли вярваш?Казах дано не съм прав.Но да изчезнеш за близо 10 дни преди един от най-важните мачове на отбора,който водиш,съгласи се,че най-малкото не е много професионално...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 авг 2017 22:41

sin4ec написа:Дотук имаме два безспорни факта:
За 15 дни нищо не можело да се промени...ами явно не е така. Не, сините не играят нито правилен, нито атрактивен футбол. Далеч сме много от това.

Рядко се случва да съм напълно съгласен с теб, но случая е точно такъв.

Много пъти съм изразявал желанието си за треньор чужденец. Който и какъвто да е, просто да е чужденец. Задължително ще е по-добър от нашите физкултурници.
А с човек с опит в професията, като Роси, резултатите са мигновенни, просто защото преди това сме правели всичко по грешен начин.
Далеч сме от истината, разбира се, защото е старта. Ще минаваме през много периоди на спад във формите, умора, контузии, наказания, мачове за купата и тн. Ще има загуби и равни. Важното е да се работи правилно и да може италианеца да обиграе отбор.
От много години не съм се чувствал толкова развълнуван за началото на сезона и с интерес да следя една новина, свързана с тренировки или всеки един клип, качен в канала на отбора в Youtube.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 28 авг 2017 23:19

Serafim написа:
sin4ec написа:Дотук имаме два безспорни факта:

Рядко се случва да съм напълно съгласен с теб, но случая е точно такъв.

Много пъти съм изразявал желанието си за треньор чужденец. Който и какъвто да е, просто да е чужденец. Задължително ще е по-добър от нашите физкултурници.
А с човек с опит в професията, като Роси, резултатите са мигновенни, просто защото преди това сме правели всичко по грешен начин.
Далеч сме от истината, разбира се, защото е старта. Ще минаваме през много периоди на спад във формите, умора, контузии, наказания, мачове за купата и тн. Ще има загуби и равни. Важното е да се работи правилно и да може италианеца да обиграе отбор.
От много години не съм се чувствал толкова развълнуван за началото на сезона и с интерес да следя една новина, свързана с тренировки или всеки един клип, качен в канала на отбора в Youtube.

+1 и за двамата , ето това се усеща в последно време и на Герена , все повече хора на едно мнение което води след себе си само позитиви и добро настроение . Дано се запази това чувство от последните минути на мача със Славия всички сектори да скандират като един организъм. Само Левски

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 29 авг 2017 00:22

gihuelo написа:
popokutepetel написа:
zap_lv написа:
zlatan написа:https://www.blitz.bg/sport/levski/levski-bez-delio-rosi-do-macha-s-ludogorets-video_375631.html

има ли нещо вярно в тази новина и кой ще води отбора.Аз разчитах много на тази пауза.

Човекът ще си изработи тактиката ,схемата ,състава и ще даде преработен материал на помошник треньорите си ,а иначе на мача и малко по-рано Роси ще е на Герена .

На мача с Каузата ще се види кое, какво и как. Имаме уникален шанс да си вземем мача и да излезем на върха.
Програмата като цяло е и благоприятна за Левски. Но ако не се привлекат поне крило и защитник (поне един) рано или късно това ще си окаже влиянието и няма да доведе до нищо добро. Иначе Роси си знае какво да прави.

[offtopic]Как ще излезнете на върха ? :) Пак ли ще правите алтернативно класиране? Нали се разбрахме да мислиш ,като пишеш :)[/offtopic]

Лесно бе микренски, вие играете за здраве и извън класирането :lol: ;)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 авг 2017 00:29

popokutepetel написа:
gihuelo написа:
popokutepetel написа:
zap_lv написа:
zlatan написа:https://www.blitz.bg/sport/levski/levski-bez-delio-rosi-do-macha-s-ludogorets-video_375631.html

има ли нещо вярно в тази новина и кой ще води отбора.Аз разчитах много на тази пауза.

Човекът ще си изработи тактиката ,схемата ,състава и ще даде преработен материал на помошник треньорите си ,а иначе на мача и малко по-рано Роси ще е на Герена .

На мача с Каузата ще се види кое, какво и как. Имаме уникален шанс да си вземем мача и да излезем на върха.
Програмата като цяло е и благоприятна за Левски. Но ако не се привлекат поне крило и защитник (поне един) рано или късно това ще си окаже влиянието и няма да доведе до нищо добро. Иначе Роси си знае какво да прави.

[offtopic]Как ще излезнете на върха ? :) Пак ли ще правите алтернативно класиране? Нали се разбрахме да мислиш ,като пишеш :)[/offtopic]

Лесно бе микренски, вие играете за здраве и извън класирането :lol: ;)

Разбира се ,че е така. Пращиш от акъл :) Защото сме извън класирането играхте бараж с Верея :) Престави си ако бяхме в класирането :)

Върни се в “Левски”