Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dakata_1912
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dakata_1912 » 27 окт 2022 12:10

tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:
honda написа:...

...

И двамата сте прави посвоему, но и двамата малко идеалистично гледате на нещата. Всъшност БХ не го е еня за нито един клуб, той искаше просто да няма проблем с агитките и да не му викат БХ-ковро по стадионите. При ЦСКА се наложи да ги фалира, щото бяха прекалено нагли и тъпи, при нас се наложи да ни държи в будна кома и да си купи една част от агитката, на двата пловдивски също им наложи собственици, а Берое директно си ги прехвърли към ТЕЦ-а - баси парадокса, държавен ТЕЦ, дето реве за заплати на държавата и тя му отпуска трансфери от държавни, си има собствен отбор, в който 10 от 11 играча са афроафрикаци....

Разбира се, има нюанси, но реверанси са правени и се правят и в момента към всички. Е, към някои малко повече, разбира се, но те имат собственици с някой леФ повече. Аз лично не виждам изход от блатото, освен някакъв модел, приложим обаче само за Левски (заради фенската база), в който феновете са собственици, но и това е малко хипофантастика. Просто без Бащица бг футболът е обречен, а като знаем, че гарантирани групи (ерго реални кинти от УЕФА) има само за шампиона, а той е капариран за години напред (или поне докато няма физическа заплаха за живота и бизнеса на една "гелосана мастия" - цитат от декларация на български ФК), то всичко става кауза пердута. За съжаление, само барон Мюнхаузен е успял да излезе от платото сам, издърпвайки се за косата, но пък това беше деЦка приказка....

Абсолютно си прав, дано да не се върне тоя капут на власт, че пак ще изкриви всичко. Аз съм за всеки отбор, да се оправя както може…

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 окт 2022 12:36

tmanolov написа:Не съм залагал от сума ти време, но 1,80 на ЦСКА-София срещу Арда е чеабсолютен подарък. Единствено, което ме притеснява, е, че това е мач извън уикенд тиража, а такива почти винаги са изненади, но все си мисля, че единия отбор на ДПС няма как да не даде на другия отбор на ДПС мача, за да продължи да поддържа илюзията, че ще стане шампион

Сега е момента да заложите апартамента (⁠◔⁠‿⁠◔⁠).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 окт 2022 14:40

peliforewer написа:
tmanolov написа:Не съм залагал от сума ти време, но 1,80 на ЦСКА-София срещу Арда е чеабсолютен подарък. Единствено, което ме притеснява, е, че това е мач извън уикенд тиража, а такива почти винаги са изненади, но все си мисля, че единия отбор на ДПС няма как да не даде на другия отбор на ДПС мача, за да продължи да поддържа илюзията, че ще стане шампион

Най-много Локомотив Пд да ви се хвърли, останалите (Арда, Локомотив Сф и Черно море) ще ви легнат на 100%.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 окт 2022 15:35

peliforewer написа:

Е божке, по-уреден мач от това може да е само срещу отбор с треньор Гриша Ганчев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 окт 2022 15:44

Тоя път може да го направят по-културно, че предния стана голям цирк с тоя клошар - Желев.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 окт 2022 16:29

1914.1902 написа:
peliforewer написа:

Най-много Локомотив Пд да ви се хвърли, останалите (Арда, Локомотив Сф и Черно море) ще ви легнат на 100%.

Точно, сега Ви е момента, залагате смело и давате от печалбата на Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 окт 2022 19:26

СьоНга, смело 2-ка са Бетис на 2.50!
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 окт 2022 20:01

miro_rz написа:СьоНга, смело 2-ка са Бетис на 2.50!

Подарък за бедни! Аз имам много пари, не ми трябват повече.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 окт 2022 20:07

W84me написа:

Дай онова Ауди да ми го подариш. Ще си вземеш ново!
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 окт 2022 20:08

miro_rz написа:
W84me написа:

Дай онова Ауди да ми го подариш. Ще си вземеш нова!

Давай, пуснал съм го 60 биберона.

Върни се в “Левски”