tmanolov написа:Dakata_1912 написа:honda написа:...
...
И двамата сте прави посвоему, но и двамата малко идеалистично гледате на нещата. Всъшност БХ не го е еня за нито един клуб, той искаше просто да няма проблем с агитките и да не му викат БХ-ковро по стадионите. При ЦСКА се наложи да ги фалира, щото бяха прекалено нагли и тъпи, при нас се наложи да ни държи в будна кома и да си купи една част от агитката, на двата пловдивски също им наложи собственици, а Берое директно си ги прехвърли към ТЕЦ-а - баси парадокса, държавен ТЕЦ, дето реве за заплати на държавата и тя му отпуска трансфери от държавни, си има собствен отбор, в който 10 от 11 играча са афроафрикаци....
Разбира се, има нюанси, но реверанси са правени и се правят и в момента към всички. Е, към някои малко повече, разбира се, но те имат собственици с някой леФ повече. Аз лично не виждам изход от блатото, освен някакъв модел, приложим обаче само за Левски (заради фенската база), в който феновете са собственици, но и това е малко хипофантастика. Просто без Бащица бг футболът е обречен, а като знаем, че гарантирани групи (ерго реални кинти от УЕФА) има само за шампиона, а той е капариран за години напред (или поне докато няма физическа заплаха за живота и бизнеса на една "гелосана мастия" - цитат от декларация на български ФК), то всичко става кауза пердута. За съжаление, само барон Мюнхаузен е успял да излезе от платото сам, издърпвайки се за косата, но пък това беше деЦка приказка....
Абсолютно си прав, дано да не се върне тоя капут на власт, че пак ще изкриви всичко. Аз съм за всеки отбор, да се оправя както може…