Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 26 окт 2022 12:43

krumeto написа:
peliforewer написа:
krumeto написа:
peliforewer написа:Бате Круме, ако може да уточним Преслава преди Бербатов ли беше или след Бербатов.Защо държим на Бербатов, ами защото той направи най-сериозна заявка за поста на Боби.Предишните кандидати за мястото на Боби се явяваха неподготвени на конгресите, докато Бербатов направи екип с двама от най-уважаваните български футболисти, с юристи, направи обиколка из страната на която запозна тези които искаха да го чуят с идеите си.Това , че е Бербатов е работил добре се видя на конгреса, въпреки манипулациите на Боби и Шайката му няколко гласа не му стигнаха да бие шута на Михайлов. Хрантутниците в БФС сега ще бягат от конгрес защото го няма Камен Костадинов и гласовете в смесените райони вече не са толкова сигурни.А на тоталният наблюдател ще припомня, че едно от обещанията на Боби Михайлов преди да стане президент беше за 2 мандата, но на следващия конгрес това отпадна защото за 8 години нямало да може да си изпълни програмата.Добре я изпълни, ако беше си тръгнал Боби след 8 години пиене от БФС, може би футбола ни щеше да има шанс, дано вече не е късно.

Запомни го от мен:
Ако отново кандидата е този изменник на национала, този недоказан, отново ще спечели друг, независимо дали е Михайлов или някой друг!

Като футболист ли е недоказан, всеки има право да решава дали да играе или не в националния отбор.

НЕДОКАЗАН като ръководител, дори на 50 човека, а не на ститици хиляди българи!

Бобката като влезе в кръчма БФС беше Доказан ръководител на милиони българи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 окт 2022 12:53

peliforewer написа:Сега за 3-4. часа няма да спорим (⁠◔⁠‿⁠◔⁠).

Как би коментирал вашата декларация и какво точно означават думите:

''Превърна се в тенденция през годините едни и същи клубове да бъдат потърпевши и тежко ощетявани на терена за сметка на други. ''

Кои точно са тези отбори, както и защо след това се призовава за обединение, след като първо са критикувани дадени отбори? Вашият тим иска да се обедини с отбори, които били облагодетелствани?!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 окт 2022 12:54

Интересно,че единствените 2 клуба, които до момента искат оставката на Кашай точно преди една седмица излезнаха в мач помежду си с общо 4 -ма българи . Как ще стане развиването на българския футбол след като в собствения си отбор налагаш чужденци. Каква полза има българския футбол от Назон, Шагоян или Баруан ?
Интересно те ли са назначили Кашай ,че да му искат оставката. Ако е така разбирам ,но се съмнявам да е така.
Интересно и че точно тези 2 клуба са и най-фаворизираните клубове у нас. Заради единия промениха цялото първенство ,забравиха за наложено дисциплинарно наказание, беше им простено "хващане" на играчи на друг отбор.
Другия клуб (съжалявам за привържениците на Ботев - изпитвам безкрайно уважение към тях и те нямат никаква вина) но от близо 10 години играят официалните си мачове на тренировъчно игрище, което е ясно ,че няма как да получи лиценз за А група, а имат лиценз издаден от БФС. Тук не коментирам опростените им задължения към държавата от царя Слънце.
Смея да твърдя,че съм един от хората ,които са доста близо до българския футбол за добро или лошо.
Българския футбол ще се промени и ще тръгне нагоре когато ГГ и КД ги няма в българския футбол. Или спрат да използват "техните" начини. Вече съм на такава възраст ,на която не вярвам,че този който десетки години го е играл "тарикат" ще спре да го прави.
Кой е виновен на Ботев и ЦСКА-София ,че излизат с по 9-10 чужденци - Б.Михайлов? -не мисля или може би Кашай ?- още по-малко.
Дали Бербатов може да промени нещо - не мисля. Как ще промениш нещо след като от 11 човека ИК , 9 са свързани с един клуб и 5 човека не живеят постоянно в България ?
Защо трябва да бъде избиран човек, който няма да присъства на заседанията.
И нормално кандидат за шеф на БФС да обикаля клубовете с депутати и областни управители от една определена партия( между другото споменатите вече 2 клуба са и най-облагодетелстваните от точно тази партия).
Много пъти съм казвал,че нашия футбол е направо китка в сравнение с това ,което се случва в Хърватия. Но това не пречи на хърватите всяка година да вадят по няколко момчета ,който отиват да играят в най-големите първенства.
Преди 3 години от Динамо Загреб цъкаха с език и искаха Мартин Петков и го считаха за по-голям талант от Йошко Гвардиол . А сега?
Тук не е виновно БФС , тук са виновни самите клубове.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 окт 2022 12:55

Аронакс, ти поне гледаше Роналдо.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 окт 2022 12:56

peliforewer написа:
krumeto написа:
peliforewer написа:
krumeto написа:
peliforewer написа:Бате Круме, ако може да уточним Преслава преди Бербатов ли беше или след Бербатов.Защо държим на Бербатов, ами защото той направи най-сериозна заявка за поста на Боби.Предишните кандидати за мястото на Боби се явяваха неподготвени на конгресите, докато Бербатов направи екип с двама от най-уважаваните български футболисти, с юристи, направи обиколка из страната на която запозна тези които искаха да го чуят с идеите си.Това , че е Бербатов е работил добре се видя на конгреса, въпреки манипулациите на Боби и Шайката му няколко гласа не му стигнаха да бие шута на Михайлов. Хрантутниците в БФС сега ще бягат от конгрес защото го няма Камен Костадинов и гласовете в смесените райони вече не са толкова сигурни.А на тоталният наблюдател ще припомня, че едно от обещанията на Боби Михайлов преди да стане президент беше за 2 мандата, но на следващия конгрес това отпадна защото за 8 години нямало да може да си изпълни програмата.Добре я изпълни, ако беше си тръгнал Боби след 8 години пиене от БФС, може би футбола ни щеше да има шанс, дано вече не е късно.

Запомни го от мен:
Ако отново кандидата е този изменник на национала, този недоказан, отново ще спечели друг, независимо дали е Михайлов или някой друг!

Като футболист ли е недоказан, всеки има право да решава дали да играе или не в националния отбор.

НЕДОКАЗАН като ръководител, дори на 50 човека, а не на ститици хиляди българи!

Бобката като влезе в кръчма БФС беше Доказан ръководител на милиони българи.

Преди да стане шеф на БФС Б.Михайлов беше реално втория човек в БФС за няколко години.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 окт 2022 13:26

Хонда, проблемът е , че Боби не се научи от Батето да ръководи, а да пие.Друг е въпросът, че и при Батето и при Боби с оперативната дейност се занимават Попови и други чиновници, а президентите го карат на живот.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 окт 2022 14:44

Нещо ново около мача между Черно море и Левски има ли? Остава само една седмица, а билетите все още не са пуснати в продажба.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 26 окт 2022 15:02

honda написа:Интересно,че единствените 2 клуба, които до момента искат оставката на Кашай точно преди една седмица излезнаха в мач помежду си с общо 4 -ма българи . Как ще стане развиването на българския футбол след като в собствения си отбор налагаш чужденци. Каква полза има българския футбол от Назон, Шагоян или Баруан ?
Интересно те ли са назначили Кашай ,че да му искат оставката. Ако е така разбирам ,но се съмнявам да е така.
Интересно и че точно тези 2 клуба са и най-фаворизираните клубове у нас. Заради единия промениха цялото първенство ,забравиха за наложено дисциплинарно наказание, беше им простено "хващане" на играчи на друг отбор.
Другия клуб (съжалявам за привържениците на Ботев - изпитвам безкрайно уважение към тях и те нямат никаква вина) но от близо 10 години играят официалните си мачове на тренировъчно игрище, което е ясно ,че няма как да получи лиценз за А група, а имат лиценз издаден от БФС. Тук не коментирам опростените им задължения към държавата от царя Слънце.
Смея да твърдя,че съм един от хората ,които са доста близо до българския футбол за добро или лошо.
Българския футбол ще се промени и ще тръгне нагоре когато ГГ и КД ги няма в българския футбол. Или спрат да използват "техните" начини. Вече съм на такава възраст ,на която не вярвам,че този който десетки години го е играл "тарикат" ще спре да го прави.
Кой е виновен на Ботев и ЦСКА-София ,че излизат с по 9-10 чужденци - Б.Михайлов? -не мисля или може би Кашай ?- още по-малко.
Дали Бербатов може да промени нещо - не мисля. Как ще промениш нещо след като от 11 човека ИК , 9 са свързани с един клуб и 5 човека не живеят постоянно в България ?
Защо трябва да бъде избиран човек, който няма да присъства на заседанията.
И нормално кандидат за шеф на БФС да обикаля клубовете с депутати и областни управители от една определена партия( между другото споменатите вече 2 клуба са и най-облагодетелстваните от точно тази партия).
Много пъти съм казвал,че нашия футбол е направо китка в сравнение с това ,което се случва в Хърватия. Но това не пречи на хърватите всяка година да вадят по няколко момчета ,който отиват да играят в най-големите първенства.
Преди 3 години от Динамо Загреб цъкаха с език и искаха Мартин Петков и го считаха за по-голям талант от Йошко Гвардиол . А сега?
Тук не е виновно БФС , тук са виновни самите клубове.

В почти всичко съм съгласен от гореизброените неща, но да сравняваш Мартин Петков с Йошко Градиол wtf, този скоро ще е най-скъпия защитник в света, другото което е че не играят на едни позиции. Също така Ботев да е фаворизиран в БГ, ти верно ли? Дори по времето на Василев не сме били фаворизирани, че се правят БФС на луди да ни дават лиценз за Коматево си 100% прав, ама къде да идем да играем.. Относно това че играем с чужденци е стратегия на руснака, с която аз съм съгласен,щото школата не вади футболисти за А група, засега поне. В Ботев в момента нещата се правят професионално, щом влезем на стадиона нивото ще е друго

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 окт 2022 15:34

tmanolov написа:
BRF написа:
krumeto написа:Защо ли до преди няколко години никой не се оплакваше от алкохола на БФС?
Защо ли започнаха да търсят всякакви кусури, след като нагласиха Бербата да пожелае да стсне ръководител?
Защо ли един клуб иска непременно Бербата да е начело?
Добре, смяна! Но защо невисокият човек не иска да е друг, оевен Бербата?
Ще ръководи бълг. футбол, а няма един работен ден.
Разбира се, че ще има един, който да го ръководи него!

Ти обаче си живял в някакйв сън!
Некадърността на това бфс е ясна поне от десетилетие!Иска се промяна независимо дали е Бербата или някой друг!Сега на фас фенчетата на делиорманския евробоец ви е готино да ви подкрепят,но видов ден идва все някога!
Да казваш,че Бербатов няма работен ден е слабоумно!

Повторение на фарса със смяната на Батето и тогава Перуката беше острието и всички от 94 го подкрепяха, както сега останалите 2 коня подкрепят Бербо - дежа вю. Трябва администратор - нещо тип Рудимента, Груди или Ивков, според пристрастията на съответните фенове, всичко друго е преливане от пусто в празно. А Бербо е меко казано спорна личности и като отказ от национала, и като мека китка, и като знания и умения...

Нямам грам претенция кой ще смени пияната банда!Футболът ни копае дъното не само като национален отбар,а кото управление още от 6 годишните деца!!Мисля,че ние феновете трябва задружно да се противопоставим без значение от моментния си конфорт при това управелние!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 окт 2022 15:41

Dakata_1912 написа:Относно това че играем с чужденци е стратегия на руснака, с която аз съм съгласен,щото школата не вади футболисти за А група, засега поне. В Ботев в момента нещата се правят професионално, щом влезем на стадиона нивото ще е друго

Не зная, каква е тая заблуда, че един нов стадион ще промени нещата от спортно-техническо естество.
Единствено да се увеличи посещаемостта, нов стадион няма да направи школата по-продуктивна и първият отбор по-силен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”