Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Popokatepetal
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Popokatepetal » 22 авг 2017 22:26

vg_vasilev написа:
metodito написа:Твърдо "против" привличането на този лигльо! А Митрев преживява някакво мрачно дежа-вю. Отново може да бъде несправедливо низвергнат, заради този слагач! :evil: Жалко за момчето. 100 пъти предпочитам Митрев пред тоя женчо. Митрев може да не е Буфон, но нееднократно е показвал коректност към "Левски". Да не говорим, че ако не беше той в мача с Хайдук, отнасяхме една петичка преспокойно.

Между другото преглеждам само Топспорт и сПортал и не знам, но защо никъде не питат откъде тези пари? Между другото, така "приспиваха" и ЦСКА и феновете му. "Преса" не е случайна дума.

...иначе, няма какво друго да кажа, освен, че в два мача видях "Левски" да прави неща, които не е правил сигурно пет години (с изключение на периода на Майстора). Но вижда се, че трудно ще стане. Ще стане обаче. В мача с Дунав ги гледах примерно да се опитват да се движат без топка. А не както всички наши отбори (без Лудогорец), човекът с топка се лута, другите седят и го гледат. Тичат, искат топката. Разигравания с едно докосване също се виждат. Или опити за такива. Гомес от време на време бави играта, но може би не е свикнал още. Мапуку трябва да си седи напред. Той харчи 70% от "горивото" си да ходи в центъра и по-назад. Трябва си стои на позицията - отпред.

Абсолютно си прав за Малката Перука - тоя е само за в Мерсин или някъде другаде в Турция. Тъкмо пред Левски се вижда светлина в тунела и му натрисат някакви връзкари. Жалко за Божидар Митрев.

За Мапуко обаче мнението ми е малко по-различно. Този прави един добър мач и след това 5-6 го няма. Буш ако свали няколко кила е много по-добър вариант.

Проблема с Мапуку беше, че не получаваше никакви топки. А той не е като да не се движи и да не я търси, но нямше пасове към него. В Благоевград му я дадоха три пъти и направи хеттрик.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 22 авг 2017 22:42

Живота е кръговрат.Не толкова отдавна "собственика" на "Левски" София твърдеше,че клубът е в практически фалит а сега се раздават заплати на треньори и футболисти по десетки хиляди на месец...Браво на Бай Спас.От обикновен шофьор-комунист е станал финансов гений
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 авг 2017 23:46

Лимонадения Джо написа:
1982 написа:
Eminem написа:Не знам каква е длъжността на тити в Левски, но длъжността му в живота е клоун. В лошия смисъл на думата.
Както казах, ако от Левски искат да ги приемат на сериозно, да НЕ седят до него.

Голям левскар бил, ама първо трябваше да го изритат от ЦСКА, че да се сети, че е левскар.
Преди беше цскар. Такива са ясни колко големи фенове са.

Никакъв левскар не е, а жалък духач на мутри - Георги Илиев, Цветан Василев и т.н. ..... с лека ръка затри баскетболния Левски, за да не му плаща дълговете и си основа нов Левски, чист и "свят" ...... тези дългове той ги натрупа, не съм аз, харчи със широки пръсти и после ...... един Сашо Попов години наред се бори и върна дълговете на ВК ЦСКА, това е истински предан на клуба си човек, такива като Тити не заслужават и да се изхрачиш върху тях.

Скрит зад името 1982, Еminem или Секси Лолитка можеш да обиждаш на воля и хич да не ти е за истината. БК Левски си има собственик, изп.директор, счетоводител и т.н. Отговорностите по ръководенето на едно дружество са регламентирани, не е нужно да ги преоткриваш. По сила на кой закон или логика старши треньор ще връща дългове? И още нещо, има Дакси, има фирмен регистър. Информацията е съвсем публична. Хайде да провериш кога е основан волейболният клуб, на който начело е Сашо Попов и какво се е случва(случило) с неговия предшественик.

По силата на който и въпросният старши-треньор решава да зареже затъналия в дългове БК Левски и да си основе нов .... чист. Щото беше много гот да се харчат народните пари от КТБ, с пълни шепи да се пилее, ама като дойде кръчмарят ..... той Тити нямал вина .... сметката да я плати пак българският данъкоплатец.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 авг 2017 09:33

Popokatepetal написа:Проблема с Мапуку беше, че не получаваше никакви топки. А той не е като да не се движи и да не я търси, но нямше пасове към него. В Благоевград му я дадоха три пъти и направи хеттрик.

И при Буш го има този проблем, но това според мен се дължи основно на по-слабата ни игра в атакуващ план през първите полувремена.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 23 авг 2017 09:47

koisa написа:
Popokatepetal написа:Проблема с Мапуку беше, че не получаваше никакви топки. А той не е като да не се движи и да не я търси, но нямше пасове към него. В Благоевград му я дадоха три пъти и направи хеттрик.

И при Буш го има този проблем, но това според мен се дължи основно на по-слабата ни игра в атакуващ план през първите полувремена.

Проблема е ,че на този етап Делио иска да измори другите отбори с тичане по топката и чак след това Левски вдига оборотите . Вижте ,че в 2-та мача по-свежия нападател вкарва головете след 70-та мин. Има случай Мапуку се крие ,има случай Буш се бори ,но не стига до наказателното поле . Не са като Адениджи да правят на мач по 100 супер положение и я вкарат ,я не ,а създават 2-3 положения ,от което вкарат 1 .

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 23 авг 2017 09:49

Не знам какво искате от Мапуку...

При създадени 2 положения и 1/2 вкара 3 гола срещу Пирин...

Ако беше на мястото на Адениджи предния сезон....

Факт е, че добрият реализатор си личи при реализирането на създадените положения, където дейно участие трябва да имат съотборниците му... В мачовете при физкултурника Митов беше очевидно, че напред е пълен хаос, без създаване на положения, без всякаква идея... И Роналдо да водеше атаката нямаше как да се случат нещата...

Буш е повече консуматор, което от своя страна е добре, явно ще се избира от съперника...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 авг 2017 11:05

csimoen2 написа:Не знам какво искате от Мапуку...

Не се връзвай на глупости, те някои наистина не знаят какво искат. Такива разни форумни псевдолевскарчета и онлайн фенчета явно си осмислят битието по този начин. Екстра си е Мапуков - не го мързи да пресира и да се движи, не се пести, разнася доколкото може противниковите играчи, гори в играта, може би и затова понякога се муси на съотборниците си. А както се видя, може и да бележи, когато има кой да му даде някой и друг хубав пас.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 авг 2017 11:22

Нито Буш, нито Мапуку могат да си създават сами положения, пък и да ги вкарват. Липсата на идея в халфовата линия или изнасянето на топката с шутове напред ги "изяжда". Смятам, че с Гомез, Вутов и Обертан нещата ще се променят много. Мапуку е много бърз и експлозивен футболист и то се видя в последния мач. Буш пък има добро пласиране и е комбинативен. Хубавото е че притежава и прилична скорост. Нападението ни е много добро според мен. Обертан също може да играе като нападател. Ако пласират Тундето да играе редовно някъде може и от него да стане футболист. Сигурен съм, че тепърва ни чакат успехи.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 авг 2017 13:59

vg_vasilev написа:
За Мапуко обаче мнението ми е малко по-различно. Този прави един добър мач и след това 5-6 го няма. Буш ако свали няколко кила е много по-добър вариант.

Аз си мисля, че Мапуку не е ок в тактическо отношение. Има физика, добър старт, техника, но понякога е като муха без глава. Между другото и Тундето го има този проблем, но при него не е само това. Буш примерно е научен тактически футболист И да, определено трябва да свали някое килце.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 авг 2017 19:40

Малко е офтопик, но може би ще е интересно за някои потребители. Става дума за това колко много е една година разлика при малките. Три великолепни сини формации играят контроли помежду си по правилата на футбол 7( вратар плюс шест полеви). Резултатите:
Левски 2009-Левски 2010 7:1
Левски 2008-Левски 2009 10:0
Става дума за отбори, които са доминанти във възрастовата си група. 2008 са републикански шампиони, 2009
се затрудняват единствено с ДИТ и спечелиха куп турнири, а 2010 газят наред дори и по-големи от тях. 2009 и 2010 по принцип играят футбол 5. 2008 досега играха футбол 5, сега ще играят футбол 7.
Очевидно при равни други условия( методика, база, тренировки, талантливи деца) едната година вповече като опит и физика е огромна!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”