Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот GOLEADOR » 22 авг 2017 12:29

koisa написа:
GOLEADOR написа:Тези 40 000 на месец са си фин начин да корумпираш БФС.Е,това не е нещо ново за вас!

А питал ли си се колко пари за корупция в БФС е отделил Дришата, за да му направят нова лига и да вкарат отборчето му директно в нея? Питал ли си какви пари дава за да викат половината му отбор в националния, не защото имат качества, а защото трябва да се вземе някой лев от тях при бъдещ трансфер? Още много неща може да се запиташ, но едва ли искаш. На теб ти е важно какво правят в Левски, а не далаверите на г-н метър и двадесет. :oops:

Колко да ме интересува Левски?1 пост за 2-3 месеца (ако не и по-дълго време),толкова е интереса ми към Левски.И то отново заради корупция.
П.П.
Кой дава парите за Първа лига?Ганчев?Или викаш ти да му вмениш там,че той е човека с парите,пък който се хване на въдицата - хване. ;)
На ГГ в една "В" група му разказаха играта,толкова му е силата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 авг 2017 12:49

Горкото БФС! Отде се пръкна тоз "Левски", та го вкара в корупция!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 авг 2017 12:51

GOLEADOR написа:
koisa написа:
GOLEADOR написа:Тези 40 000 на месец са си фин начин да корумпираш БФС.Е,това не е нещо ново за вас!

А питал ли си се колко пари за корупция в БФС е отделил Дришата, за да му направят нова лига и да вкарат отборчето му директно в нея? Питал ли си какви пари дава за да викат половината му отбор в националния, не защото имат качества, а защото трябва да се вземе някой лев от тях при бъдещ трансфер? Още много неща може да се запиташ, но едва ли искаш. На теб ти е важно какво правят в Левски, а не далаверите на г-н метър и двадесет. :oops:

Колко да ме интересува Левски?1 пост за 2-3 месеца (ако не и по-дълго време),толкова е интереса ми към Левски.И то отново заради корупция.
П.П.
Кой дава парите за Първа лига?Ганчев?Или викаш ти да му вмениш там,че той е човека с парите,пък който се хване на въдицата - хване. ;)
На ГГ в една "В" група му разказаха играта,толкова му е силата.

Разбира се, че ГГ не дава пари. Той просто си кара по мутренски - къде със заплахи, къде с тропане по масата, къде с разни бойни групички, къде с малко пропаганда, къде с панаири като този с децата пред Народна армия :evil: , когато трябваше да се отворят предложенията покрай търга, но не и с пари, защо му е да се охарчва?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 22 авг 2017 14:00

Гледам в Левски ТВ Сандбергчето си тренира, дали Делио няма да го пусне и него скоро, за да го види?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 авг 2017 14:16

И Сукуна си цъка :roll:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HtL_g8Nx7CI[/youtube]
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2017 14:37

Сигурно защото, явно, Роси не е спешълист като Гонзо, Топчо и Митов само с един поглед да разбере кой "става" и кой "не става". :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 авг 2017 15:38

Да им се даде шанс . Както и на Нар и Тунде макар и първия да не ми харесва . И чакаме трансфери от Серия А , сеньор Роси , качествени .

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 авг 2017 16:08

От Серие А най-много да докараме Гълъбинов, никой друг. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 авг 2017 21:20

rhaegar написа:От Серие А най-много да докараме Гълъбинов, никой друг. :lol:

А, не - един път се опарихме с Божинов.

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 22 авг 2017 22:20

metodito написа:Твърдо "против" привличането на този лигльо! А Митрев преживява някакво мрачно дежа-вю. Отново може да бъде несправедливо низвергнат, заради този слагач! :evil: Жалко за момчето. 100 пъти предпочитам Митрев пред тоя женчо. Митрев може да не е Буфон, но нееднократно е показвал коректност към "Левски". Да не говорим, че ако не беше той в мача с Хайдук, отнасяхме една петичка преспокойно.

Между другото преглеждам само Топспорт и сПортал и не знам, но защо никъде не питат откъде тези пари? Между другото, така "приспиваха" и ЦСКА и феновете му. "Преса" не е случайна дума.

...иначе, няма какво друго да кажа, освен, че в два мача видях "Левски" да прави неща, които не е правил сигурно пет години (с изключение на периода на Майстора). Но вижда се, че трудно ще стане. Ще стане обаче. В мача с Дунав ги гледах примерно да се опитват да се движат без топка. А не както всички наши отбори (без Лудогорец), човекът с топка се лута, другите седят и го гледат. Тичат, искат топката. Разигравания с едно докосване също се виждат. Или опити за такива. Гомес от време на време бави играта, но може би не е свикнал още. Мапуку трябва да си седи напред. Той харчи 70% от "горивото" си да ходи в центъра и по-назад. Трябва си стои на позицията - отпред.

Абсолютно си прав за Малката Перука - тоя е само за в Мерсин или някъде другаде в Турция. Тъкмо пред Левски се вижда светлина в тунела и му натрисат някакви връзкари. Жалко за Божидар Митрев.

За Мапуко обаче мнението ми е малко по-различно. Този прави един добър мач и след това 5-6 го няма. Буш ако свали няколко кила е много по-добър вариант.

Върни се в “Левски”