Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 25 окт 2022 12:49

Aronaks написа:
peliforewer написа:Гледам, че сте на общински теми, няма да спорим дали в България има нужда да се строят модерни стадиони.Похвално е, че Община Пловдив ще дофинансира строежите на двата стадиона защото ще е голяма глупост да се оставят недовършени и се превърнат в руини.Тънкият момент тук е защо Бойко Борисов реши да хвърли едни десетки милиони лева държавни пари точно за двата пловдивски отбора, имаше ли някакъв критерии или предизборно хрумване на Макака.Като ще се помага, да се помага на всички отбори.Тук някой написа, че собствениците на клубовете нямали интерес да строят нови стадиони, аз знам един който иска да строи, но от всякакви институции се мъчат как да му попречат, а по форумите го разкостват, толкова по тази тема.Малко и по спортно-техническата част, начетох се и по медии и по форуми колко добре играят Левски и как ЦСКА побеждават само защото съдиите им помагат и Ганчев купува мачове.Тези коментари много ме радват, това показва какво е нивото не само на футболистите и съдиите, но и на журналистите и голяма част от феновете.Продължавайте да си издигате пясъчни кули, надувайте сините балони и чакайте Архитектът да гради фундамента, ние сме спокойни, Саша Илич започна строежа година след Мъри, имаме време.Миналата година по това време Левски беше на 10-11 място, сега е на 5-6 място в класирането, значи нещата се случват.Живи и здрави да сте и хубав ден Ви желая.

Ти сериозно ли говориш? Какви пясъчни кули и сини балони те гонят? Мъри постигна резултати, които нито смешния сърбин нито някой друг в България може да постигне с играчите, които има в Левски. Не ви ли е срам бе припоци? Откакто дойдохте в София хвърлите милиони за селекции и заплати, а сте кръгла нула.

Какво им е на играчите на Левски, явно не познаваш състава на отбора си, там е пълно с национали не само на България, но и на африкански и южноамериканска държави.В ЦСКА толкова национали няма и въпреки това в последните 3 години 2 пъти играем в групите на евротурнирите и веднъж плейоф за влизане в групите, щом това е нула, ОК.Ние сме си били винаги в София и винаги на Армията.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 25 окт 2022 13:02

peliforewer написа:
Aronaks написа:
peliforewer написа:Гледам, че сте на общински теми, няма да спорим дали в България има нужда да се строят модерни стадиони.Похвално е, че Община Пловдив ще дофинансира строежите на двата стадиона защото ще е голяма глупост да се оставят недовършени и се превърнат в руини.Тънкият момент тук е защо Бойко Борисов реши да хвърли едни десетки милиони лева държавни пари точно за двата пловдивски отбора, имаше ли някакъв критерии или предизборно хрумване на Макака.Като ще се помага, да се помага на всички отбори.Тук някой написа, че собствениците на клубовете нямали интерес да строят нови стадиони, аз знам един който иска да строи, но от всякакви институции се мъчат как да му попречат, а по форумите го разкостват, толкова по тази тема.Малко и по спортно-техническата част, начетох се и по медии и по форуми колко добре играят Левски и как ЦСКА побеждават само защото съдиите им помагат и Ганчев купува мачове.Тези коментари много ме радват, това показва какво е нивото не само на футболистите и съдиите, но и на журналистите и голяма част от феновете.Продължавайте да си издигате пясъчни кули, надувайте сините балони и чакайте Архитектът да гради фундамента, ние сме спокойни, Саша Илич започна строежа година след Мъри, имаме време.Миналата година по това време Левски беше на 10-11 място, сега е на 5-6 място в класирането, значи нещата се случват.Живи и здрави да сте и хубав ден Ви желая.

Ти сериозно ли говориш? Какви пясъчни кули и сини балони те гонят? Мъри постигна резултати, които нито смешния сърбин нито някой друг в България може да постигне с играчите, които има в Левски. Не ви ли е срам бе припоци? Откакто дойдохте в София хвърлите милиони за селекции и заплати, а сте кръгла нула.

Какво им е на играчите на Левски, явно не познаваш състава на отбора си, там е пълно с национали не само на България, но и на африкански и южноамериканска държави.В ЦСКА толкова национали няма и въпреки това в последните 3 години 2 пъти играем в групите на евротурнирите и веднъж плейоф за влизане в групите, щом това е нула, ОК.Ние сме си били винаги в София и винаги на Армията.

Ххаха били сте винаги в София само в оранжевите ви сънища. Не се излагай да ми говориш за играчите на Левски. Те станаха национали след като заиграха под ръководството на Мъри. Бяха привлечени без пари от 3-ти и 4-ти дивизии. За разлика от непрестанния поток на скъпоплатени "звезди" водени от великия Стойкас. Това, че плащате хиляди евро заплати за куци коне, които не са национали не е наш проблем.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 окт 2022 13:23

Plovdiv_1926 написа:
miro_rz написа:
Dust написа:Свалям шапка на община Пловдив.
Сигурен съм, че като община имат много проблеми от финансово естество за решаване, но и спорта не трябва да бъде пренебрегван.
Вече съм абсолютно сигурен, че Локомотив и Ботев ще завършат на 100% стадионите си.

На Ботев май изцяло общината ще им вдигне стадиона, за Локо май и оня шемет се бръкна!?

Глупости. Тиквата отпусна 25 милиона за техния стадион, 12 за нашия, после общината още по 2,8 млн за всеки от двата и сега кредита за тези 12 пак за всеки от двата.

Иначе никой не е виновен, че се пусна абсолютно престъпна ОП при тях с двойно по-малко средства от нужните за изпълняването ѝ. Все пак аз предпочитам отборите с публика да имат стадиони, вместо да се перат пари в някакви смешни неизползваеми спортни зали като Колодрума или тази в Панагюрище.

Крушарски не се ли бръкна от своя джоб. За това съм писал!
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 окт 2022 13:46

peliforewer написа:
Aronaks написа:

Peli е пълен с географски открития - за пръв път научавам, че Панама е в Южна Америка, но никога не е късно да се изложиш де :) А може би някое от бразилчетата ни е станало национал и ще рита на световното - ти да видиш :) Да не говорим, че Кордоба стана национал, след като беше привлечен от Мъри като резерва на отбор от Б група, именно заради игрите си в Левски!

Пели, пели, заслужаваш някой да те увековечи в подпис :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 окт 2022 13:54

Aronaks написа:
peliforewer написа:
Aronaks написа:

Ххаха били сте винаги в София само в оранжевите ви сънища. Не се излагай да ми говориш за играчите на Левски. Те станаха национали след като заиграха под ръководството на Мъри. Бяха привлечени без пари от 3-ти и 4-ти дивизии. За разлика от непрестанния поток на скъпоплатени "звезди" водени от великия Стойкас. Това, че плащате хиляди евро заплати за куци коне, които не са национали не е наш проблем.

Аз когато съм бил на Армията и съм гледал Кучето, Паро, Джони ти си бил в Ташкент.Сонко и Шахо Мъри ли ги направи национали.Филип Кръстев не беше ли национал преди да играе в Левски.Ивелин Попов и Георги Миланов Мъри ли ги направи футболисти.Какво ти дреме за парите на Гриша Ганчев и къде ще ги харчи, комплекси май.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 окт 2022 14:00

tmanolov написа:
peliforewer написа:
Aronaks написа:

Peli е пълен с географски открития - за пръв път научавам, че Панама е в Южна Америка, но никога не е късно да се изложиш де :) А може би някое от бразилчетата ни е станало национал и ще рита на световното - ти да видиш :) Да не говорим, че Кордоба стана национал, след като беше привлечен от Мъри като резерва на отбор от Б група, именно заради игрите си в Левски!

Пели, пели, заслужаваш някой да те увековечи в подпис :)

Това Панама дали е в Южна или Северна Америка не променя нищо, в интерес на истината се колебаех в коя Америка е Панама, но не проверих, но щом е толкова голяма грешка си посипвам главата с пепел.Кордоба не го докара Мъри в България, че да му е откривател, по-скоро Цанко Цветанов има заслуга за панамеца.
Последна промяна от peliforewer на 25 окт 2022 14:04, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 25 окт 2022 14:00

Dakata_1912 написа:
krumeto написа:
Dakata_1912 написа:
Dust написа:Защо не стачкувате против същото и да се спре строежа на "Колежа"?

Щото като се те преебали 10 години да си на селската база същите гнусари гербаджии, щото ако си забравил Ботев щеше да си направи сам стадион, ама кой бутна КТБ, както и да е, нека да има нови стадиони за всички отбори с публика, иначе всички ще станем като Лудогорец, а това хич не е добре

Не си пъхай главата там, където няма да ти влезе пръста.
Лудогорец вече 12 години играе евро футбол. Там си пълни стадиона.
Стадиона и базата са на ниво Европа. Оставиха ви на 50 години в тресавището. След 50 дали ще ги стигнете.
Вие кога в ЕВРОПА? Когато си видите ушите без огледало.
Кучетата лаят, кервана си върви.

Ти верно ли си вярваш че си пълните стадиона и сте европейци? Ние когато сме били в Европа сигурно се сещаш къде сте били Вие господа европейци и да вметна, че също играхме в евротурнирите тази година, скромно но играхме. Отделно от това нали знаеш че това което го има Ботев и другите отбори в БГ с публика вие никога не може да го имате, още по-малко да си го купите, така че свали малко главата, че няма ли го гела се сещаш какво ще се случи, а и един въпрос- що не си оправяте последната трибунка на мега якия ви евростадион?

Чети и се ограмотявай. С Рома и ХИК също беше пълен стадиона. Дори имаме наказание поради затваряне на междублоковите стълбища.
Лудогорец съобщи официално, че билетите за мача от група "С" на Лига Европа срещу Реал Бетис, който ще се играе в четвъртък (27 откомври) от 19:45 ч. на стадион "Хювефарма Арена", са продадени. По тази причина разградчани преустановяват продажбата на входни талони за сблъсъка.

"ПФК Лудогорец съобщава, че билетите за мача от група С на Лига Европа срещу Реал Бетис, който ще се играе в четвъртък (27 откомври) от 19,45 ч. на стадион "Хювефарма Арена", са изчерпани. По тази причина Клубът преустановява продажбата на входни талони за двубоя.

ПФК Лудогорец благодари на всички свои привърженици, които ще подкрепят отбора на стадиона в четвъртък вечер срещу испанския тим", написаха от клуба.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 окт 2022 14:03

miro_rz написа:
Plovdiv_1926 написа:
miro_rz написа:
Dust написа:Свалям шапка на община Пловдив.
Сигурен съм, че като община имат много проблеми от финансово естество за решаване, но и спорта не трябва да бъде пренебрегван.
Вече съм абсолютно сигурен, че Локомотив и Ботев ще завършат на 100% стадионите си.

На Ботев май изцяло общината ще им вдигне стадиона, за Локо май и оня шемет се бръкна!?

Глупости. Тиквата отпусна 25 милиона за техния стадион, 12 за нашия, после общината още по 2,8 млн за всеки от двата и сега кредита за тези 12 пак за всеки от двата.

Иначе никой не е виновен, че се пусна абсолютно престъпна ОП при тях с двойно по-малко средства от нужните за изпълняването ѝ. Все пак аз предпочитам отборите с публика да имат стадиони, вместо да се перат пари в някакви смешни неизползваеми спортни зали като Колодрума или тази в Панагюрище.

Крушарски не се ли бръкна от своя джоб. За това съм писал!

Бръкна се, пооправи малко трибуните, или поне наля някакви кинти.

Аз лично съм ЗА всякакви стадиони, както съм ЗА магистрали, ЗА пенсии, За безплатни жени и т.н., ама икономиката е работа на възможното. Ся, феновете на БотевЪ ще ревнат, че нещо е започнато и е засрано - факт, така е, но у нас е пълно със засрани строежи, включително на деЦка болница. Обаче щом обшината го е решила, мен какво ме бърка - Пловдив е от общините, които на теория биха се самофинансирали, ако имаше децентрализация, за разлика от Разград, да речем.

Бърка ме обаче, че БХ им даде едни 37 милки (12 на Локо и 25 на Ботев) да си харчат, а това са наши пари, на всички. Някои ще ревнат, че на нас ни е водил собственици, както и на умрялото дружество или на тирето, а Берое си беше изцяло собтвеност на държавата (там пък каква разсипия беше - държавата дава пари за заплати на миньорите, пък те ги дават на афроафрикаците - цирк), но БХ водеше собственици и на Локо, и на БотевЪ, обаче пари за стадион даде само на тях. Странна работа.

Отделно, футболните дружества, в огромната си част, не са държавни (ок, има някои общински, а и Берое вече не е държавен, та държавни реално няма), защо държавата изобщо следва да дава пари? Или ако дава, защо не дава на всички? Същото важи и за общината в Пловдив - там има и други клубове, защо се дават само на Локо и Ботев? Пък и парите, специално за Ботев, няма да стигнат отново и ще трябват още - те откъде ще дойдат?

Ей такива неща. А агитката на БотевЪ я видяхме на Герена - пряко сили 150 човека (по-скоро 100) - вярно, гости, но...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 окт 2022 14:06

peliforewer написа:Това Панама дали е в Южна или Северна Америка не променя нищо, в интерес на истината се колебаех в коя Америка е Панама, но не проверих, но щом е толкова голяма грешка си посипвам главата с пепел.

Приема се, принципно е в Централна, Латинска или Северна Америка - което и да си избереш, само не и Южна :) Като изключим темите за тирето, не си тиква и може да се води виртуален разговор с теб. Здраве и лични успехи ти желая
Непринуден написа:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 окт 2022 14:13

honda написа:Защо ако бях съдия ,нямаше да свиря дузпа за ЦСКА-София ? - защото според мен няма достатъчно основание за дузпа. За мен това е поне 100 пъти по-малко дузпа от онази ситуация между Албентоса и Кешеру.
https://www.youtube.com/watch?v=DmUHbopiPbk
Тук какво трябва да се свири?
Вече няколко пъти написах, нека някой да покаже друга подобна свирена дузпа като тази в Коматево. Има контакт , вътре в наказателното поле е-несъмнено. Но не всеки контакт е фаул. мое лично мнение ,че няма достатъчно основание за дузпа. Абсолютно същата ситуация има и в последната минута във вашето наказателно поле на мача ви с Черно море, тогава никой не го направи на въпрос.
За мача вчера - има дърпане с ръка на Ману, ако аз бях съдия нямаше да дам фаул според мен не е достатъчно силно ,но ако съдията даде никой нищо не може да каже - негово право.
Много удобно не си спомняш ситуации след които сте твърдели обратното на това което твърдите в момента.

Щом това нарушение ти е малко за дузпа,няма какво да я обсъждаме повече!
Аз няма как да отговарям кой какво бил казал в еди какво си ситуация!Зарди теб изгледах положението на Албентоса и като нищо може да се свири дузпа там!

Върни се в “Левски”