Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Гледам, че сте на общински теми, няма да спорим дали в България има нужда да се строят модерни стадиони.Похвално е, че Община Пловдив ще дофинансира строежите на двата стадиона защото ще е голяма глупост да се оставят недовършени и се превърнат в руини.Тънкият момент тук е защо Бойко Борисов реши да хвърли едни десетки милиони лева държавни пари точно за двата пловдивски отбора, имаше ли някакъв критерии или предизборно хрумване на Макака.Като ще се помага, да се помага на всички отбори.Тук някой написа, че собствениците на клубовете нямали интерес да строят нови стадиони, аз знам един който иска да строи, но от всякакви институции се мъчат как да му попречат, а по форумите го разкостват, толкова по тази тема.Малко и по спортно-техническата част, начетох се и по медии и по форуми колко добре играят Левски и как ЦСКА побеждават само защото съдиите им помагат и Ганчев купува мачове.Тези коментари много ме радват, това показва какво е нивото не само на футболистите и съдиите, но и на журналистите и голяма част от феновете.Продължавайте да си издигате пясъчни кули, надувайте сините балони и чакайте Архитектът да гради фундамента, ние сме спокойни, Саша Илич започна строежа година след Мъри, имаме време.Миналата година по това време Левски беше на 10-11 място, сега е на 5-6 място в класирането, значи нещата се случват.Живи и здрави да сте и хубав ден Ви желая.
Последна промяна от peliforewer на 25 окт 2022 08:32, променено общо 2 пъти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Dakata_1912 написа:Dust написа:Защо не стачкувате против същото и да се спре строежа на "Колежа"?
Щото като се те преебали 10 години да си на селската база същите гнусари гербаджии, щото ако си забравил Ботев щеше да си направи сам стадион, ама кой бутна КТБ, както и да е, нека да има нови стадиони за всички отбори с публика, иначе всички ще станем като Лудогорец, а това хич не е добре
Не си пъхай главата там, където няма да ти влезе пръста.
Лудогорец вече 12 години играе евро футбол. Там си пълни стадиона.
Стадиона и базата са на ниво Европа. Оставиха ви на 50 години в тресавището. След 50 дали ще ги стигнете.
Вие кога в ЕВРОПА? Когато си видите ушите без огледало.
Кучетата лаят, кервана си върви.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
-
- Контакти:
krumeto написа:Dakata_1912 написа:Dust написа:Защо не стачкувате против същото и да се спре строежа на "Колежа"?
Щото като се те преебали 10 години да си на селската база същите гнусари гербаджии, щото ако си забравил Ботев щеше да си направи сам стадион, ама кой бутна КТБ, както и да е, нека да има нови стадиони за всички отбори с публика, иначе всички ще станем като Лудогорец, а това хич не е добре
Не си пъхай главата там, където няма да ти влезе пръста.
Лудогорец вече 12 години играе евро футбол. Там си пълни стадиона.
Стадиона и базата са на ниво Европа. Оставиха ви на 50 години в тресавището. След 50 дали ще ги стигнете.
Вие кога в ЕВРОПА? Когато си видите ушите без огледало.
Кучетата лаят, кервана си върви.
Ти верно ли си вярваш че си пълните стадиона и сте европейци? Ние когато сме били в Европа сигурно се сещаш къде сте били Вие господа европейци и да вметна, че също играхме в евротурнирите тази година, скромно но играхме. Отделно от това нали знаеш че това което го има Ботев и другите отбори в БГ с публика вие никога не може да го имате, още по-малко да си го купите, така че свали малко главата, че няма ли го гела се сещаш какво ще се случи, а и един въпрос- що не си оправяте последната трибунка на мега якия ви евростадион?
peliforewer написа:Малко и по спортно-техническата част, начетох се и по медии и по форуми колко добре играят Левски и как ЦСКА побеждават само защото съдиите им помагат и Ганчев купува мачове.Тези коментари много ме радват, това показва какво е нивото не само на футболистите и съдиите, но и на журналистите и голяма част от феновете.Продължавайте да си издигате пясъчни кули, надувайте сините балони и чакайте Архитектът да гради фундамента, ние сме спокойни, Саша Илич започна строежа година след Мъри, имаме време.Миналата година по това време Левски беше на 10-11 място, сега е на 5-6 място в класирането, значи нещата се случват.Живи и здрави да сте и хубав ден Ви желая.
Стефан Стоянов написа някаква статия за Левски и играта вчера, но дори аз не си направих труда да я отворя, защото мненията тотално явно ни се разминават. Ти от своя страна явно си проверил какво е написал и си останал впечатлен от това, че за определени хора играта може да бъде по-важна от резултата. Това обаче го има и на много други места, а Стоянов не е единствения журналист в света, който смята, че е необходимо да се вглеждаме и в играта. Левски и Мъри получат сериозни критики от феновете си в социалните мрежи и това може съвсем лесно да се провери, а не да се твърди, че като играем добре и сме най-силния отбор. Имахме един единствен шанс за първото място и го изпуснахме, а през този сезон вече няма да получим такава възможност, но от една страна сами сме си виновни, а от друга няма как с този състав да се очаква, че ще мачкаме цяла година.
Нещата за съдиите и Ганчев ги припомних, защото някои от вашите фенове започнаха да говорят за чест, морал и достойнство. Не знаех, че имам толкова голямо влияние - казвам нещо и се смята, че голяма част от хората са на същото мнение, с което не може да се съглася, тъй като само аз обърнах внимание на следните ситуации.
ЦСКА-София (София) е логичен лидер, след като е взел максимум точки като домакин, рядко допуска голове, възползвал се е от грешките на съперниците и може да прави поредица от победи. Но да не забравяме, че Лудогорец има мач по-малко и може да ги изпревари още преди Нова година, ако мачовете се проведат до тогава де - БФС все още не може да обяви една програма до края на годината.
-
- Контакти:
Според медиите в Босна и Херцеговина единствен съдията Иво Андреев от всички гледали мача е видял нарушение, вече има и втори, Касабов.Като казвам журналисти нямам предвид само Стефан Стоянов, като пиша за фенове нямам предвид само теб.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:Гледам, че сте на общински теми, няма да спорим дали в България има нужда да се строят модерни стадиони.Похвално е, че Община Пловдив ще дофинансира строежите на двата стадиона защото ще е голяма глупост да се оставят недовършени и се превърнат в руини.Тънкият момент тук е защо Бойко Борисов реши да хвърли едни десетки милиони лева държавни пари точно за двата пловдивски отбора, имаше ли някакъв критерии или предизборно хрумване на Макака.Като ще се помага, да се помага на всички отбори.Тук някой написа, че собствениците на клубовете нямали интерес да строят нови стадиони, аз знам един който иска да строи, но от всякакви институции се мъчат как да му попречат, а по форумите го разкостват, толкова по тази тема.Малко и по спортно-техническата част, начетох се и по медии и по форуми колко добре играят Левски и как ЦСКА побеждават само защото съдиите им помагат и Ганчев купува мачове.Тези коментари много ме радват, това показва какво е нивото не само на футболистите и съдиите, но и на журналистите и голяма част от феновете.Продължавайте да си издигате пясъчни кули, надувайте сините балони и чакайте Архитектът да гради фундамента, ние сме спокойни, Саша Илич започна строежа година след Мъри, имаме време.Миналата година по това време Левски беше на 10-11 място, сега е на 5-6 място в класирането, значи нещата се случват.Живи и здрави да сте и хубав ден Ви желая.
Ти сериозно ли говориш? Какви пясъчни кули и сини балони те гонят? Мъри постигна резултати, които нито смешния сърбин нито някой друг в България може да постигне с играчите, които има в Левски. Не ви ли е срам бе припоци? Откакто дойдохте в София хвърлите милиони за селекции и заплати, а сте кръгла нула.
ЦСКА - София ( София ) подкрепи Ботев Пловдив в искането за оставка на Кашай
-
- Контакти:
W84me ( Блатер) ..
-
- Контакти:
miro_rz написа:Dust написа:Свалям шапка на община Пловдив.
Сигурен съм, че като община имат много проблеми от финансово естество за решаване, но и спорта не трябва да бъде пренебрегван.
Вече съм абсолютно сигурен, че Локомотив и Ботев ще завършат на 100% стадионите си.
На Ботев май изцяло общината ще им вдигне стадиона, за Локо май и оня шемет се бръкна!?
Глупости. Тиквата отпусна 25 милиона за техния стадион, 12 за нашия, после общината още по 2,8 млн за всеки от двата и сега кредита за тези 12 пак за всеки от двата.
Иначе никой не е виновен, че се пусна абсолютно престъпна ОП при тях с двойно по-малко средства от нужните за изпълняването ѝ. Все пак аз предпочитам отборите с публика да имат стадиони, вместо да се перат пари в някакви смешни неизползваеми спортни зали като Колодрума или тази в Панагюрище.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...