Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 04 яну 2012 21:58

Gonzi_407 написа:Личи си че не си бил на този мач. ЛЕВСКИ загуби отново заради гонзо (не ми се коментира овчарското му поведение дори и в благотворителен мач!) и по-голямата част от хората осъзнават, че този човек в комплект с батков са убийците на ЛЕВСКИ! Лошото е че след тях ще ни трябва доста време да се съвземем :(

А какви бяха тези в залата които скандираха Гонзо ,ГОнзо ,и даже други пък се снимаха с него. Така ли се показва несъгласие

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 яну 2012 21:59

ООООО блондииии , за МНОГО ГОДИНИ :))) . Да си жива и здрава и все така да ме радваш и през тази година (тука следва целувката :)).
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 яну 2012 22:01

zlobul написа:ЕГАТИ САМООЦЕНКАТА ДЕТО СИ ДАДОХА . ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ИМ ПИША КАК СТОЯТ НЕЩАТА , А ТЕ ЧАК СЕГА СЕ СЕТИХА , ЧЕ НЯКОЙ ГИ ХВЪРЛЯ В ТЪЧА .
Имайки предвид , кой е докарал в Левски новото попълнение Пинто започвам да си мисля , че тоя ще е същото менте като старокин , дори ще си позволя да напиша еретичната мисъл която нахлу в главата ми , че може "новия" даже да е по зле от него.

абе на два пъти оцели при холнците, друг е въпроса ,че формата постоянно им спада откато са в отбора и не се развиват

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 яну 2012 22:08

VANI написа:zlobul слагай си въжето!!!Стига си избивал комплекси!!!Сигурно си фен на П..РАСКО известен с показания си задник!!!

и с некви си там 11 титли спечелени с Левски

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 яну 2012 22:09

milen.hristov написа:
zlobul написа:ЕГАТИ САМООЦЕНКАТА ДЕТО СИ ДАДОХА . ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ИМ ПИША КАК СТОЯТ НЕЩАТА , А ТЕ ЧАК СЕГА СЕ СЕТИХА , ЧЕ НЯКОЙ ГИ ХВЪРЛЯ В ТЪЧА .
Имайки предвид , кой е докарал в Левски новото попълнение Пинто започвам да си мисля , че тоя ще е същото менте като старокин , дори ще си позволя да напиша еретичната мисъл която нахлу в главата ми , че може "новия" даже да е по зле от него.

абе на два пъти оцели при холнците, друг е въпроса ,че формата постоянно им спада откато са в отбора и не се развиват

тях ги докара Жейнов. т.е. нещата бяха почти "опечени". По същата схема дойдоха по-късно Слори и Матондо, защото лешоядите усетиха, че "нашия" на вързано куче- хляб не може да хвърли
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 яну 2012 22:10

santiliana написа:започвам вече да се съмнявам, че са толкова много феновете. Или поне, че не им пука изобщо какво става с Левски. Е,друго си е лятото или есента да се изкипрят знайни и незнайни от кол и въже хора да дойдат на екскурзия и да гледат един-два мача в ЕКТ. И дотук. После остават само онези- "казионните" и още няколко мазохисти, които да гледат как 11 души в сини екипи мъчат топката...

АЗ НАПРИМЕР НА МАЧ НА ЛЕВСКИ НЯМА ДА СТЪПНА ДОКАТО ТАРА Е ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ ПОНЕ ПРИТЕШАВА 51% ОТ АКЦИИТЕ НА КЛУБА . СЪВСЕМ ДРУГ Е ВЪПРОСА , ЧЕ ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ИМА НЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО НЕ БИ ПОСЕТИЛ МАЧОВЕ НА ОТБОРА СЛЕД КАЗАНСКАТА АФЕРА , А ТВА ПОЛЯГВАНЕ С 1-3 НА ГЕРЕНА БЕШЕ КАПАКА НА ВСИЧКО . ИМА И ТАКИВА КОИТО СИ ИМАТ СЕМЕЙСТВА И НЕ БИХА РИСКУВАЛИ ДА СТОЯТ РАМО ДО РАМО С ОНЕЗИ ЛЕПИЛАРИ ОТ СОФИЯ -ЗАПАД ДЕТО СКАЧАТ САМО КАТО СА 20 НА 1 И КОГАТО ТРЯБВА ДА ВИКАТ , ТЕ МЪЛЧАТ . РЕЗОННО СПОРЕД МЕН ...УБИВАТ ЧОВЕК А НАКАЗАНИЯ НИКАКВИ , ПОБОИТЕ СЕ СЧИТАТ ЗА НЕЩО НОРМАЛНО , А ТОВА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ НА ЧОВЕК , АКО СЕ ПРОВИКНЕ -ОСТАВКА , КОЕТО ОТ СВОЯ СТРАНА СИ Е ПОГАЗВАНЕ НА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА . НЕ ОСТАНА ПРИЧИНА БРАТЛЕ , НЕЩО ЗА КОЕТО ЧОВЕК ДА СЕ ЗАХВАНЕ . НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА ? ПИШЕМ , ЧЕ ТАРА И ГО*НЬО СА НЕКАДЪРНИЦИ , А ТЕЗИ ТЕ ИЗКАРВАТ -ЛУД . Е КАКВО ДА ГОВОРИМ ОТТУК НАСЕТНЕ ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 яну 2012 22:16

santiliana написа:
milen.hristov написа:

тях ги докара Жейнов. т.е. нещата бяха почти "опечени". По същата схема дойдоха по-късно Слори и Матондо, защото лешоядите усетиха, че "нашия" на вързано куче- хляб не може да хвърли

ОТ 40 опита все трябваше да улучи и той , макар че мюлдер е муха без глава , а онзи другия я "бара" , ама е доста тромав . За мен попадението си е гара дембеле , но то по скоро минава в листата на ТОТО ДИНЕВ , после вече беше лесно .

п.п Райков се видя , че има някакъв талант , но е доста рано да се говори за него , защото и цигането вкара на челси , ама след това никакъв го нямаше .

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 04 яну 2012 22:17

zlobul написа:ООООО блондииии , за МНОГО ГОДИНИ :))) . Да си жива и здрава и все така да ме радваш и през тази година (тука следва целувката :)).

Имам си име, ако не знаеш!
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 яну 2012 22:21

Някак си не съм очарован от новините, които днешният ден щедро поднесе. Особено от интервюто на Батков :roll: Никак, ама никак не ми вдъхна доверие, че нещата са наред, но това ще пробвам да го отдам на многото свръхочаквания от моя страна. Кофти впечатление ми направи сцената в 01:07 минута на клипа. Някак много саркастично ми изглеждаше всичко, а и начинът по който реагира Тонев ... дано да не се окажа прав, че този тип е съмнителен и недоказан мазник :? Както и да е. Имаше и моменти на хумор, особено когато се узна че трябва да се развива "Мърчътайзинг"-а :lol: , но за мен лично нещата остават с доста хиксове. Уж трябваше да стане ясно кой какъв е, кой какво ще прави-шнур, за жалост пак не узнахме. Също така, не видяхме и обещаните нови - мисля че казаха 3-4 парчета, дали преди Нова година не са визирали и юношите :lol: Освен това се замислих дали не съм жертва на безпощадната склероза: нали уж Калво беше сигурен пътник? Явно не. При всяко положение нещата днес не се случиха според очакванията ми :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 яну 2012 22:28

Sisi 1914 написа:Чудно ми е до кога, Тонев и Гонзо ще имат еднакви мнения, относно Левски?

Дотогава, докато не научиш правописа и пунктуацията. От теб зависи прогреса на любимия отбор ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”