Добър анализ!
Само аз ли забелязах, че имаше проблясъци в играта ни срещу Дунав: когато топката беше в наш разиграващ халф, а противникът прибран, един-двама тръгваха да искат топката заедно с русенски защитник на гърба, а съответното крило тръгваше напред. Така се разплиташе съперниковата защита. Трудно се забравя мудното придвижване...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Близо 100 000 лева месечно прибират попадналите в графата ненужни играчи в Левски. Става въпрос за каре чуждестранни футболисти - Боян Йоргачевич, Симон Сандберг, Франсис Нар и Амаду Сукуна. От тях само ганайското крило има записани минути от началото на сезона.
Нар е поставен в трансферната листа и му се търси отбор в Русия. От посоченото каре само тъмнокожият играч обаче може да бъде продаден. Ако това се случи, Нар ще облекчи Левски с близо 25 000 лева месечно.
Най-много от футболистите, които не играят, взима Йоргачевич - близо 34 000 лв. Стражът последно беше на терена на 25 февруари 2017 г. срещу Локомотив (Горна Оряховица) при ремито 1:1.
Феновете на Левски пък изобщо не помнят кога за последно са виждали Симон Сандберг по екип. За 1 година шведът има точно 7 мача или 410 изиграни минути. Месечното му възнаграждение е също 25 000 лева, а на “Герена” продължават да търсят начин да разкарат защитника. Към този момент без успех.
Привлеченият през зимата от Верея централен нападател Амаду Сукуна също получава пари от Левски. Той обаче е зачеркнат с дебел флумастер и няма бъдеще на “Герена”. Сукуна получава над 10 000 лв. на месец и продължава да се води играч на “сините”.
Така общата сума приближава 100 бона месечно. А времето си тече и едни пари се вземат…
“Труд”
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- blue avalanche
- Контакти:
eelche написа:zlatan написа:Red_Neck написа:Приятелски съвет, .... не бързайте с одите на възхвала за Дельо,... да не се гледаме с наведени глави
аз пък си мисля че 99% от хората тук просто отбелязват че имаме от много години насам тренер.Не видях оди или подобни неща.
Всъщност имахме треньор...Носител на най-престижният трофей в световният клубен футбол - КЕШ! Един от 50-те в целият Свят!
Жаклине, ти ли си???
Като ще се броят успехи от миналия век, да припомня, че през 1988г. Бен Джонсън пробяга 100м за 9,79сек. Но нещо ми подсказва, че сега няма да може. Само човек, абсолютен дилетант във футбола, не разбира колко се е променил той от 1991г. насам. и продължава да рони сълзи за треньор, който е застинал в тази 1991г. и не е научил нищо ново оттогава.
От статията разбрах още, че Л.Петрович е безгрешен, а:
"На "кривия" Люпко...всички му пречат"
Ще доживеем ли да прочетем някога поне ЕДИН критичен ред за Петрович или ще остане в историята като един футболен Бог?

На това не му ли викат "култ към личноста"???

Левскaри, порaди модерaтивни глупости - че съм писaл системно истини
- не можax дa ви поздрaвя зa изборa нa Делио Роси. Сегa ви поздрaвявaм! - товa е човек точно зa вaс, тъй кaто Лaцио е итaлиaнския "Левски", дори със стилът ви нa игрa! Ромa пък е итaлиaнското ЦСКA
Тa дaно този човек ви нaпрaви отново силен отбор...и то биx кaзaл кaто от 80-те години, не 2005-2006 г.! - силен и постоянен отбор!
Бългaрия имa нуждa от силен "Левски"!!!
Но нa човекa му предстои мноооого рaботa! - гледax с любопитство мaчa ви с Дунaв и зa сегa, освен трите точки, нищо ново...Просто, Дунaв сегa не е товa което беше минaлaтa годинa. A зaщо - не знaм...
И все пaк успеx! - дaно успее дa промени много нещa, дори до 6-ти септември
...
И нямa лошо, aко Нaско Сирaков се върне в упрaвaтa нa "Левски" - той е докaзaн интригaнт, но в ползa нa "Левски"! - и може дори дa успее дa удaри Домусa, чрез интригa в плaтеното от Домусa БФС!!!

Тa дaно този човек ви нaпрaви отново силен отбор...и то биx кaзaл кaто от 80-те години, не 2005-2006 г.! - силен и постоянен отбор!
Но нa човекa му предстои мноооого рaботa! - гледax с любопитство мaчa ви с Дунaв и зa сегa, освен трите точки, нищо ново...Просто, Дунaв сегa не е товa което беше минaлaтa годинa. A зaщо - не знaм...
И все пaк успеx! - дaно успее дa промени много нещa, дори до 6-ти септември

И нямa лошо, aко Нaско Сирaков се върне в упрaвaтa нa "Левски" - той е докaзaн интригaнт, но в ползa нa "Левски"! - и може дори дa успее дa удaри Домусa, чрез интригa в плaтеното от Домусa БФС!!!

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
kiril.a.d написа:Левскaри, порaди модерaтивни глупости - че съм писaл системно истини- не можax дa ви поздрaвя зa изборa нa Делио Роси. Сегa ви поздрaвявaм! - товa е човек точно зa вaс, тъй кaто Лaцио е итaлиaнския "Левски", дори със стилът ви нa игрa! Ромa пък е итaлиaнското ЦСКA
![]()
И все пaк успеx! - дaно успее дa промени много нещa, дори до 6-ти септември...
Аз пък виждам промяна . Имаше смисъл в играта на Левски от много години насам . Забелязва се движение без топка ,смело влизане в единоборства ,сериозна преса на 3 етапа от мача (в началото на мача ,в началото на второто полувреме и в края на мача за по 10 мин ) помагане на всички във фаза защита и фаза атака . Физически като са добре вече може да очакваме пресите да бъдат в началото и края на всяко полувреме за повече от 10 мин ,но това е максимума в момента . Заедно с ЧМ и Лудогорец сме с най-добрата защита в Първа Лига .Дон Роси ,ако го оставят да си изпълни договора с Левски до край ще видим един грамотен отбор със сили да се бори за всичко в България и шанс за влизане в групи на ЛЕ по футболен път .
zap_lv написа:kiril.a.d написа:Левскaри, порaди модерaтивни глупости - че съм писaл системно истини- не можax дa ви поздрaвя зa изборa нa Делио Роси. Сегa ви поздрaвявaм! - товa е човек точно зa вaс, тъй кaто Лaцио е итaлиaнския "Левски", дори със стилът ви нa игрa! Ромa пък е итaлиaнското ЦСКA
![]()
И все пaк успеx! - дaно успее дa промени много нещa, дори до 6-ти септември...
Аз пък виждам промяна . Имаше смисъл в играта на Левски от много години насам . Забелязва се движение без топка ,смело влизане в единоборства ,сериозна преса на 3 етапа от мача (в началото на мача ,в началото на второто полувреме и в края на мача за по 10 мин ) помагане на всички във фаза защита и фаза атака . Физически като са добре вече може да очакваме пресите да бъдат в началото и края на всяко полувреме за повече от 10 мин ,но това е максимума в момента . Заедно с ЧМ и Лудогорец сме с най-добрата защита в Първа Лига .Дон Роси ,ако го оставят да си изпълни договора с Левски до край ще видим един грамотен отбор със сили да се бори за всичко в България и шанс за влизане в групи на ЛЕ по футболен път .
...дaно си прaв, a не дa плод сaмо нa желaние, кaто привърженик нa "Левски"

Но зa сегa сте твърде дaлеч от Гришковците и Ботев Пд - двaтa нaй-добри отборa у нaс, в моментa! - aз, не можax дa ви "срaвня" с тяx, с покaзaнaтa игрa...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Имаше толкова отигравания с едно докосване, особено когато Дунав се отвориха малко, колкото не е имало в последните 2 сезона общо, сигурно.
Дано не е било само еднократен проблясък, от желание да се докажат пред новия треньор. Ще видим, при всички положения, Роси го чака много, много работа.
Дано не е било само еднократен проблясък, от желание да се докажат пред новия треньор. Ще видим, при всички положения, Роси го чака много, много работа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- blue avalanche
- Контакти:
kiril.a.d написа:Но зa сегa сте твърде дaлеч от Гришковците и Ботев Пд - двaтa нaй-добри отборa у нaс, в моментa! - aз, не можax дa ви "срaвня" с тяx, с покaзaнaтa игрa...
Ботев Пд???

Разбираш ги нещата...

blue avalanche написа:eelche написа:zlatan написа:Red_Neck написа:Приятелски съвет, .... не бързайте с одите на възхвала за Дельо,... да не се гледаме с наведени глави
аз пък си мисля че 99% от хората тук просто отбелязват че имаме от много години насам тренер.Не видях оди или подобни неща.
Всъщност имахме треньор...Носител на най-престижният трофей в световният клубен футбол - КЕШ! Един от 50-те в целият Свят!
Жаклине, ти ли си???
Като ще се броят успехи от миналия век, да припомня, че през 1988г. Бен Джонсън пробяга 100м за 9,79сек. Но нещо ми подсказва, че сега няма да може. Само човек, абсолютен дилетант във футбола, не разбира колко се е променил той от 1991г. насам. и продължава да рони сълзи за треньор, който е застинал в тази 1991г. и не е научил нищо ново оттогава.
От статията разбрах още, че Л.Петрович е безгрешен, а:
"На "кривия" Люпко...всички му пречат"
Ще доживеем ли да прочетем някога поне ЕДИН критичен ред за Петрович или ще остане в историята като един футболен Бог?![]()
На това не му ли викат "култ към личноста"???
Аваланш, ние двамата с тебе сме в тоя форум от зората му и имам чувството,че още 10 години да се подвизаваме тука все ще спорим!Трябва да направим една форумна среща на по една бира някъде.
Второ, аз Жаклин Михайлов не го харесвам.Заради тъпата му рубрика в Ефбет и в страницата на Рекордьорите във Фейсбук съм загубил маса пари...Безполезен е като типстър.
Трето, аз съм си старомоден и си живея в миналото с романтичният футбол.Изгледал съм няколко хиляди мача от различни първенства за последните 4-5 години и да ти кажа все повече се убежавам,че тогава беше по-истински, по-мъжки, не беше комерсиален,славата,честта и престижа все още значеха нещо.
За Люпко Петрович ще цитирам Вапцаров:"...Какво тук значи някаква си личност?!"
Поздрави и САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
NOMER14 написа:Добър анализ!
Само аз ли забелязах, че имаше проблясъци в играта ни срещу Дунав: когато топката беше в наш разиграващ халф, а противникът прибран, един-двама тръгваха да искат топката заедно с русенски защитник на гърба, а съответното крило тръгваше напред. Така се разплиташе съперниковата защита. Трудно се забравя мудното придвижване...
Не си само ти. Видя се и връщането на Мапуко да помага отзад и борбата за всяка топка. Особено в началото докато бяха и по-свежи, отнемаха доста топки пред полето на Дунав. Загубят я и веднага се хвърлят и я взимат. Кондиционно оправят ли се скоро, ще го правят сигурно и второто полувреме. Сега още нямат толкова сили. Въпреки че още с Дунав показаха доста тичане и положения в края, което не се случваше досега почти. Хората на стадиона го забелязаха всичко това. Но ги е страх още да се зарадват. Толкова години излъгани очаквания и още не смеят. А и е рано все пак. Един мач , както и една птичка, пролет не прави. Нека минат няколко мача и тогава ще може да се каже. Импулс ли е сега, поради промените или нещо постоянно.