Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 23 окт 2022 14:30

miro_rz написа:
W84me написа:
ugly bug написа:Аааауууу , големи целувки по оста Подуене-Пловдив още преди дори да е започнал мача...
:-))

Слагай апартамента за Левски днес. Мача е готов.

Де си е охлюв?
Добре че те нямаме за фактор, до сега да сме в палатки вече!

Да бе, куца история. Трябва да седя сега 1 месец на тъмно :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 окт 2022 14:31

шивача написа:
honda написа:
ivo55 написа:Че и аз, без претенции да съм специалист, мога да ти гарантирам, че със Стоилов не може да има надграждане. Всичкире му идеи се изчерпват с това да изгони всички над 1,80 , които не са ЦЗ и да ги замени с джуджета и да докара от аматьорския футбол в Бразилия 3-4 тичачи по крилата и да им каже , че е правилно да са плътно отзад подредени и като им падне да тичат напред в контри. С това се изчерпват всичките му футболни идеи и знания.

Явно не си гледал мач на Левски на живо. Ако беше виждал състава на Левски щеше да знаеш ,че в момента Левски много вероятно да е най-високия отбор в ППЛ. Освен ЦЗ и вратарите ,всичките от които са около 1,90 . А.Краев е доста над 1.90м , Г.Миланов,Цунами и Ил.Стефанов са малко под 1,90м.
От титулярния състав под 1.80 са само двамата бразилци , а Ф.Кръстев е точно 1.80м. Всички останали - Ив.Попов, Петрис, Б.Бари са над 1.80.
Това ,което си написал е вярно за Мъри от периода му преди 2013-14 . В Ботев играеше с двама тежки централни нападатели(единия после мина в Лудогорец) ,в Астана също играеше с тежък централен нападател - имаше двама централни нападатели единия чернокож холандец , другия африканец и двамата около или над 1.90м.
това ,че Левски няма централен нападател е защото няма пари за сносен централен нападател. Един що годе сносен централен нападател върви не по-малко от 500 хил евро на година. Б.Бари беше опция ,но се контузи . Може да не беше "машина за голове" но е полезен играч.

хахахха, хонда, ти как ги измери тея лилипути, като цунами, кръстев и ивелин попов? От тея тримата ако има един близко до 1.80 аз си режа уя! От време уно футболистите ги пишат колко са високи, едно към гьогере.

Преди време един в този форум остана без м * * * след мача на ПСЖ с Барса , а сега ти остана без * * *.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 окт 2022 14:32

шивача написа:
honda написа:
ivo55 написа:Че и аз, без претенции да съм специалист, мога да ти гарантирам, че със Стоилов не може да има надграждане. Всичкире му идеи се изчерпват с това да изгони всички над 1,80 , които не са ЦЗ и да ги замени с джуджета и да докара от аматьорския футбол в Бразилия 3-4 тичачи по крилата и да им каже , че е правилно да са плътно отзад подредени и като им падне да тичат напред в контри. С това се изчерпват всичките му футболни идеи и знания.

Явно не си гледал мач на Левски на живо. Ако беше виждал състава на Левски щеше да знаеш ,че в момента Левски много вероятно да е най-високия отбор в ППЛ. Освен ЦЗ и вратарите ,всичките от които са около 1,90 . А.Краев е доста над 1.90м , Г.Миланов,Цунами и Ил.Стефанов са малко под 1,90м.
От титулярния състав под 1.80 са само двамата бразилци , а Ф.Кръстев е точно 1.80м. Всички останали - Ив.Попов, Петрис, Б.Бари са над 1.80.
Това ,което си написал е вярно за Мъри от периода му преди 2013-14 . В Ботев играеше с двама тежки централни нападатели(единия после мина в Лудогорец) ,в Астана също играеше с тежък централен нападател - имаше двама централни нападатели единия чернокож холандец , другия африканец и двамата около или над 1.90м.
това ,че Левски няма централен нападател е защото няма пари за сносен централен нападател. Един що годе сносен централен нападател върви не по-малко от 500 хил евро на година. Б.Бари беше опция ,но се контузи . Може да не беше "машина за голове" но е полезен играч.

хахахха, хонда, ти как ги измери тея лилипути, като цунами, кръстев и ивелин попов? От тея тримата ако има един близко до 1.80 аз си режа уя! От време уно футболистите ги пишат колко са високи, едно към гьогере.

Тръгвай да режеш израстъка, ама с тъп нож!

Вендерсон де Фрейташ Соареш, известен и като Вендерсон Цунами е бразилски футболист, който играе на поста ляв бек. През 2021 г., той подписва договор с Левски, който влиза в сила с началото на 2022 г. Уикипедия
Дата на раждане: 4 януари 1996 г. (възраст 26 години), Белем, Пара, Бразилия
Височина: 1,86 m
Настоящи отбори: ПФК „Левски“ София, Ботафого де Париба

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 окт 2022 14:33

W84me написа:
miro_rz написа:
W84me написа:
ugly bug написа:Аааауууу , големи целувки по оста Подуене-Пловдив още преди дори да е започнал мача...
:-))

Слагай апартамента за Левски днес. Мача е готов.

Де си е охлюв?
Добре че те нямаме за фактор, до сега да сме в палатки вече!

Да бе, куца история. Трябва да седя сега 1 месец на тъмно :)

Тоз Роналдо и за Калиакра Каварна не става!
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 окт 2022 14:34

miro_rz написа:Тоз Роналдо и за Калиакра Каварна не става!

За Соколите ще пасне идеално, алтернатива на Чикиньо!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 окт 2022 14:35

1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:Припошки рев по варнеския ВАР и сълзи по недадената дузпа за Черно море има ли ?!? Или щом не е за Левски , несправедливостта не е баш несправедливост ?

Нямаше никакви дузпи, днешната им декларация е много смешна и показва ниското им ниво.

Я бе, еклерите дузпа ли искат. Много са зле горките.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 окт 2022 14:36

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Гледах интервю на Сашо Диков с Огнян Донев, само 3 пъти са го карали да поеме Левски от най-високо място, но той все отказвал.За това което му се случва после има няколко обяснения, едното е, че си плаща затова, че заради приятеля си от ученическите години Любо Павлов/Пъпката/ се е включил в закупуване на медийна група.Втората версия е заради пуснатия слух, че иска да стане премиер, не се изключва и това, че е отказал да поеме Левски.

Ти не изпускаш нищо за Левски.

Какво да направя като във всеки корупционен, финансов или политически скандал в България изплува името на ФК Левски.Да не съм голословен, Виваком,Държавна лотария,а сега Огнян Донев.

Пропуснал си примерно югоембаргото - един невисок бизнесмен от едно ловешко село направи не малко пари от неспазването му.
Случайно същия бизнесмен с инициали ГГ да е е бил съдружник с небезизвестния Желко Ражнатович -Аркан , най-търсения човек в Европа ,признат за международен терорист с влезнали в сила присъди в практически всички държави в Европа.
Заради толерирането на ГГ ( и такива като него ) влизането на България в ЕС беше забавено с близо 10 години.
Заради оказване на нерегламентирана държавна помощ към Кремиковци ( и любимия ти клуб) беше ли наложена наказателна санкция към България от ЕС ?
Все още очаквам коментара ти относно доклада на "Аликс Партнерс" и съвсем случайното "Аз щъ въ издържам" не съвпада ли с въпросния доклад. Вярно ли е, че ГГ не е върнал и една стотинка от посоченото в доклада като дължимо?
Случайно ОЛАФ да е санкционирал България заради един търг с едни джипки? - Доколкото си спомням един колега от форума твърдеше ,че всичко било чисто , да се сещащ кой беше този колега :)?
В момента в САЩ случайно да има заведено дело срещу България свързано с "Петрол" за 1 млрд долара ?
Разбирам ,че не си особено умен( много пъти си го доказвал) ,но на твое място когато от едната страна има влезли в сила присъди, решения на ЕС и т.н. , а от другата страна твърдения пред Сашо Диков , бих си мълчал. Защото обратното е смешно.

Написах само какво е казал Огнян Донев, не вярвам да лъже, от вас не чух коментар на неговите думи, а включихте стандартните текстове които са готови и само ги копирате.Гриша Ганчев Вие си го коментирайте, аз питам ПФК Левски беше ли свързан с Виваком и Държавната лотария, за строителните фирми с държавни поръчки друг път ще питам.Много ми харесва когато някой ми дава оценка какъв съм, поласкан съм, особено оценителят като притежава почти целият център на София и го дава под наем и шофьорът му е израелец.

Освен Огнян Донев ( аз знам за 2 пъти ,но може и да са 3 пъти , не мисля ,че е особено важно) мога да ти посоча и доста други имена на които ББ е предлагал да "поемат" Левски - ТИМ, Б.Манчев, В.Златев ,А Кюлев, С.Безуханова(НР), Б.Манолова(Сименс) от тях примерно единствено Ал.Кюлев плати за 2 терена и имаше интерес да поеме школата но нещата се разсъхнаха .По една или друга причина никой от тях не се обвърза с Левски . Други като Черепа, Сп.Русев, Ат.Петров и Ант.Щерев( Пещера) приена "предложението" и в определени моменти бяха реалните собственици на Левски в различни моменти после по една или друга причина си биха камшика.
Същото важи и за любимия ти клуб - без да претендирам за изчерпателност мога да спомена Цв.Василев, Домусчиеви( за кратко после отидоха в Разград),Л.Цоцорков (лека му пръст) ,Вълка, Черепа ,В.Папазки и ГГ.
Дали това е порочна практика - за мен да. Но повярвай ми много трудно някой бизнесмен ще се навие да дава относително "честно" спечелени пари за професионален футбол. Или ще го прави да си чеше егото - това не продължава дълго време или ще го прави защото му е било "предложено"( "предложение" на което не може да откаже по причини нямащи нищо общо с футбола).
Ако си мислиш ,че ГГ е собственик на любимия ти клуб по напълно безкористни причини значи или си безкрайно наивен или си малоумен. Когато имаш стотици милиони лв. задължения към държавата и си придобил активи за стотици милиони лв като си влезнал с десетина мутри в офиса на една компания и си изхвърлил законния и мениджмънт и си се самообявил за собственик (ГГ) едва ли можеш да откажеш "предложение" на върховния макак. За всеки е ясно ,че ако откажеш "предложението" ще бъдеш попилян( напълно законно).
Очаквам да ми посочиш с кое действие на държавата спрямо Левски , държавата е била ощетена?
Докато аз мога да ти посоча доста действия на държавата спрямо собственици на любимия ти клуб с които е била ощетена държавата и това не са мои съждения - за това си има решения на ЕС , доклад на независима разследваща компания( световния лидер в този тип дейности)).
От доста време те моля да посочиш с какво точно държавата е ощетена от Виваком в момента в които имат един и същ собственик с Левски? Доста пъти съм ти напомнял ,че "Виваком"(БТК) е приватизирана доста преди да има каквито и да е отношения с Левски.
Държавна Лотария? - какво общо има ФК Левски? Трябва ли да ти напомням ,че компанията беше "ударена" ( според мен с право) точно в периода ,когато беше собственик на Левски , а развивала същата дейност 5 години преди това и как точно едни и същи суми станаха изведнъж дължими( според мен с право) точно в периода когато "пое" Левски , а преди това не бяха дължими.
Това не прави ли твоята теза на пух и прах.
Все още очаквам да ми посочиш на кой собственик на Левски или на самия клуб са били опрощавани държавни вземания . Докато аз мога да ти посоча доста такива случаи за любимия ти клуб и съответните му собственици.
Аз не знам Левски да е имал собственик със сериозни интереси в строителния бизнес ( изключвам "пещерняците" ,но на тях това не им е основния бизнес ,а по-скоро периферен) , докато единия от вашите строителния бизнес и изпълнение на обществени поръчки е основния му бизнес.
Между другото как ще коментираш ,че единия от собствениците ви се обаждал на депутатите да лобира за ГЕРБ?
Апропо преди време същия "пишман собственик" не беше ли обявен дори като водач на листа в депутатските листи на ГЕРБ ( бе изключен от тях по определени причини) и не стоеше на предизборните материали на ГЕРБ?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 окт 2022 14:43

W84me написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:Припошки рев по варнеския ВАР и сълзи по недадената дузпа за Черно море има ли ?!? Или щом не е за Левски , несправедливостта не е баш несправедливост ?

Нямаше никакви дузпи, днешната им декларация е много смешна и показва ниското им ниво.

Цяла България се смее на тази неадекватна декларация.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 окт 2022 14:47

1914.1902 написа:
W84me написа:
1914.1902 написа:

Цяла България се смее на тази неадекватна декларация.

Те много слаби горките, за една бройка да паднат от тоя Спартак, дето е събран от спирката.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 окт 2022 14:55

шивача написа:
honda написа:

Недей така, футбол си футбол , но секиша си е секиш . Аз лично без футбол мога ама без уй не мога :)
Аз самия съм висок 186 см - Цунами е по-висок от мен или на същата височина като мен ( заради прическата му) , Ив.Попов е малко по-нисък от мен с не по-вече от 2-3 см, Ф.Кръстев е по-нисък от мен с 5-7 см.
Може да приемем данните за ориентировъчни:
https://www.transfermarkt.com/levski-so ... on_id/2022

Върни се в “Левски”