Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ivo55 » 23 окт 2022 11:06

Че и аз, без претенции да съм специалист, мога да ти гарантирам, че със Стоилов не може да има надграждане. Всичкире му идеи се изчерпват с това да изгони всички над 1,80 , които не са ЦЗ и да ги замени с джуджета и да докара от аматьорския футбол в Бразилия 3-4 тичачи по крилата и да им каже , че е правилно да са плътно отзад подредени и като им падне да тичат напред в контри. С това се изчерпват всичките му футболни идеи и знания.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 окт 2022 11:43

Припошки рев по варнеския ВАР и сълзи по недадената дузпа за Черно море има ли ?!? Или щом не е за Левски , несправедливостта не е баш несправедливост ?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 окт 2022 12:55

ivo55 написа:Че и аз, без претенции да съм специалист, мога да ти гарантирам, че със Стоилов не може да има надграждане. Всичкире му идеи се изчерпват с това да изгони всички над 1,80 , които не са ЦЗ и да ги замени с джуджета и да докара от аматьорския футбол в Бразилия 3-4 тичачи по крилата и да им каже , че е правилно да са плътно отзад подредени и като им падне да тичат напред в контри. С това се изчерпват всичките му футболни идеи и знания.

Ама тогава защо му даваш съвети как да е първи, след като той твърди, че не може да има напредък, а от друга страна ти също допълваш, че без пари няма как да постигне нещо. Дай му съвет да е четвърти/пети някъде.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 окт 2022 13:03

gihuelo написа:
Dust написа:Сините си нямат голаджия. Толкова по въпроса за резултатите.
Между другото за временно класиране награди дават ли се?

Нямат и вратар . Това момче е много талантливо, но според мен още му е рано да е титуляр и капитан. Поне за българските стандарти.
Да но пък имат най-добрата халфова линия - Попето, Миланов, Кръстев , Стефанов . Краев колкото и да го плюят е единственият им халф с отлична физика който може да се сбори с маймуните по 195см на другите отбори.
Мъри си носи кръста за селекцията и за липсата на централен нападател.
Освен Уелтън другите двама бразилци не са нищо особено и има доста по-добри футболисти от тях дори в А група.
Реално от топ 8 имат победа само над нас , но с уговорката че ние сме потресаващо слаби и с треньор който сега се учи и има общо 50 мача зад гърба си.

И много ми е смешно като чуя от Стоилов и от хора от форума ,че видите ли отбора трябвало да извърви някакви етапи на развитие преди това нищо не ставало :)
Какъв етап на развитие трябва да биеш Септември, Славия , Локо СФ ?
Числото на Любо на кой етап от развитие е за да те бие с 10 човека? А Локо ПД ? Те пък са 6-7 човека нови и чисто нов треньор. Вчера имаше един Каракашев , този и във Въстаник Войнеговци няма да е титуляр.
Още по-смешно е оправданието на някой хора тук " Ама те не ни надиграха"
Ама до там ли стигнахме на Герена да се узпокоявате ,че Локо ПД не са ви надиграли ! Е то оставаше и да ви надиграят.
Все едно ние да се оправдаваме след като ни убиха от игра и тотално ни надиграха , че примерно головете им бяха малко случайни след рикушети . Особено този за купата.

В ситуацията вчера не само Андреев беше виновен, а и останалите футболисти. Да не говорим, че защитата е колеблива през този сезон и няма нищо общо с играта в отбрана в началото на 2022 година.

Мъри и всички останали в ръководството се провалиха в лятната селекция, като това беше повече от видно. Може би и подготовката не е била най-добрата.

От няколко седмици се повтаря, че вашия отбор е лавина, непобедим, шампион, да взимате вестници, защото сте първи и т.н. Всичко това се говори от ваши фенове, а ти твърдиш, че сте били потресаващо слаби и с треньор, който сега се учи? Много е лесно така да подцениш победата на съперника.

Септември, Славия и Локомотив Сф не сме ги побеждавали и с много по-силни отбори, не е най-неочакваното нещо. ЦСКА 48 и Локомотив Пд са в челото на класирането, като мачовете срещу тях е логично да са тройни. Дори Лудогорец направи грешка срещу ЦСКА 48, а в същото време бие Рома. Тази статистиката се вади при изиграването на всички мачове, за да се види дали наистина може да се прави генерална оценка от нея.

Не ни надиграха не е оправдание, а е нещо, което се споделя в значение, че има позитиви в играта на отбора.
Последна промяна от 1914.1902 на 23 окт 2022 13:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 окт 2022 13:30

1914.1902 написа:
ivo55 написа:Че и аз, без претенции да съм специалист, мога да ти гарантирам, че със Стоилов не може да има надграждане. Всичкире му идеи се изчерпват с това да изгони всички над 1,80 , които не са ЦЗ и да ги замени с джуджета и да докара от аматьорския футбол в Бразилия 3-4 тичачи по крилата и да им каже , че е правилно да са плътно отзад подредени и като им падне да тичат напред в контри. С това се изчерпват всичките му футболни идеи и знания.

Ама тогава защо му даваш съвети как да е първи, след като той твърди, че не може да има напредък, а от друга страна ти също допълваш, че без пари няма как да постигне нещо. Дай му съвет да е четвърти/пети някъде.

Не знам защо си измисляш някакви неща. Аз гарантирам, че и с пари няма как да надгради.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 окт 2022 13:30

W84me написа:
ugly bug написа:Аааауууу , големи целувки по оста Подуене-Пловдив още преди дори да е започнал мача...
:-))

Слагай апартамента за Левски днес. Мача е готов.

Де си е охлюв?
Добре че те нямаме за фактор, до сега да сме в палатки вече!
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 окт 2022 13:31

gihuelo написа:
Dust написа:Сините си нямат голаджия. Толкова по въпроса за резултатите.
Между другото за временно класиране награди дават ли се?

Нямат и вратар . Това момче е много талантливо, но според мен още му е рано да е титуляр и капитан. Поне за българските стандарти.

Вратар винаги може да сгреши и вратарските грешки обикновено са фатални и винаги се вижда и помнят.
Снощи Левски спокойно можеше да водят 3:0 преди гола на Локо.
Сините пред гола като ги гледам имам усещане, че двама сами да са срещу вратаря пак не могат да вкарат.
Бари колкото и да не блести явно си е вършил добре работата.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 окт 2022 13:44

Явно не си гледал мач на Левски на живо. Ако беше виждал състава на Левски щеше да знаеш ,че в момента Левски много вероятно да е най-високия отбор в ППЛ. Освен ЦЗ и вратарите ,всичките от които са около 1,90 . А.Краев е доста над 1.90м , Г.Миланов,Цунами и Ил.Стефанов са малко под 1,90м.
От титулярния състав под 1.80 са само двамата бразилци , а Ф.Кръстев е точно 1.80м. Всички останали - Ив.Попов, Петрис, Б.Бари са над 1.80.
Това ,което си написал е вярно за Мъри от периода му преди 2013-14 . В Ботев играеше с двама тежки централни нападатели(единия после мина в Лудогорец) ,в Астана също играеше с тежък централен нападател - имаше двама централни нападатели единия чернокож холандец , другия африканец и двамата около или над 1.90м.
това ,че Левски няма централен нападател е защото няма пари за сносен централен нападател. Един що годе сносен централен нападател върви не по-малко от 500 хил евро на година. Б.Бари беше опция ,но се контузи . Може да не беше "машина за голове" но е полезен играч.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 окт 2022 13:53

LoveAndPeace написа:Припошки рев по варнеския ВАР и сълзи по недадената дузпа за Черно море има ли ?!? Или щом не е за Левски , несправедливостта не е баш несправедливост ?

Нямаше никакви дузпи, днешната им декларация е много смешна и показва ниското им ниво.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 окт 2022 14:21

honda написа:

Явно не си гледал мач на Левски на живо. Ако беше виждал състава на Левски щеше да знаеш ,че в момента Левски много вероятно да е най-високия отбор в ППЛ. Освен ЦЗ и вратарите ,всичките от които са около 1,90 . А.Краев е доста над 1.90м , Г.Миланов,Цунами и Ил.Стефанов са малко под 1,90м.
От титулярния състав под 1.80 са само двамата бразилци , а Ф.Кръстев е точно 1.80м. Всички останали - Ив.Попов, Петрис, Б.Бари са над 1.80.
Това ,което си написал е вярно за Мъри от периода му преди 2013-14 . В Ботев играеше с двама тежки централни нападатели(единия после мина в Лудогорец) ,в Астана също играеше с тежък централен нападател - имаше двама централни нападатели единия чернокож холандец , другия африканец и двамата около или над 1.90м.
това ,че Левски няма централен нападател е защото няма пари за сносен централен нападател. Един що годе сносен централен нападател върви не по-малко от 500 хил евро на година. Б.Бари беше опция ,но се контузи . Може да не беше "машина за голове" но е полезен играч.

хахахха, хонда, ти как ги измери тея лилипути, като цунами, кръстев и ивелин попов? От тея тримата ако има един близко до 1.80 аз си режа уя! От време уно футболистите ги пишат колко са високи, едно към гьогере.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”