Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот gihuelo » 23 окт 2022 09:45

Dust написа:Сините си нямат голаджия. Толкова по въпроса за резултатите.
Между другото за временно класиране награди дават ли се?

Нямат и вратар . Това момче е много талантливо, но според мен още му е рано да е титуляр и капитан. Поне за българските стандарти.
Да но пък имат най-добрата халфова линия - Попето, Миланов, Кръстев , Стефанов . Краев колкото и да го плюят е единственият им халф с отлична физика който може да се сбори с маймуните по 195см на другите отбори.
Мъри си носи кръста за селекцията и за липсата на централен нападател.
Освен Уелтън другите двама бразилци не са нищо особено и има доста по-добри футболисти от тях дори в А група.
Реално от топ 8 имат победа само над нас , но с уговорката че ние сме потресаващо слаби и с треньор който сега се учи и има общо 50 мача зад гърба си.
Изображение

И много ми е смешно като чуя от Стоилов и от хора от форума ,че видите ли отбора трябвало да извърви някакви етапи на развитие преди това нищо не ставало :)
Какъв етап на развитие трябва да биеш Септември, Славия , Локо СФ ?
Числото на Любо на кой етап от развитие е за да те бие с 10 човека? А Локо ПД ? Те пък са 6-7 човека нови и чисто нов треньор. Вчера имаше един Каракашев , този и във Въстаник Войнеговци няма да е титуляр.
Още по-смешно е оправданието на някой хора тук " Ама те не ни надиграха"
Ама до там ли стигнахме на Герена да се узпокоявате ,че Локо ПД не са ви надиграли ! Е то оставаше и да ви надиграят.
Все едно ние да се оправдаваме след като ни убиха от игра и тотално ни надиграха , че примерно головете им бяха малко случайни след рикушети . Особено този за купата.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 окт 2022 09:54

gihuelo написа:
Dust написа:Сините си нямат голаджия. Толкова по въпроса за резултатите.
Между другото за временно класиране награди дават ли се?

Нямат и вратар . Това момче е много талантливо, но според мен още му е рано да е титуляр и капитан. Поне за българските стандарти.
Да но пък имат най-добрата халфова линия - Попето, Миланов, Кръстев , Стефанов . Краев колкото и да го плюят е единственият им халф с отлична физика който може да се сбори с маймуните по 195см на другите отбори.
Мъри си носи кръста за селекцията и за липсата на централен нападател.
Освен Уелтън другите двама бразилци не са нищо особено и има доста по-добри футболисти от тях дори в А група.
Реално от топ 8 имат победа само над нас , но с уговорката че ние сме потресаващо слаби и с треньор който сега се учи и има общо 50 мача зад гърба си.
Изображение

И много ми е смешно като чуя от Стоилов и от хора от форума ,че видите ли отбора трябвало да извърви някакви етапи на развитие преди това нищо не ставало :)
Какъв етап на развитие трябва да биеш Септември, Славия , Локо СФ ?
Числото на Любо на кой етап от развитие е за да те бие с 10 човека? А Локо ПД ? Те пък са 6-7 човека нови и чисто нов треньор. Вчера имаше един Каракашев , този и във Въстаник Войнеговци няма да е титуляр.
Още по-смешно е оправданието на някой хора тук " Ама те не ни надиграха"
Ама до там ли стигнахме на Герена да се узпокоявате ,че Локо ПД не са ви надиграли ! Е то оставаше и да ви надиграят.
Все едно ние да се оправдаваме след като ни убиха от игра и тотално ни надиграха , че примерно головете им бяха малко случайни след рикушети . Особено този за купата.

Поздравления за анализа. Рядко срещано във форума.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 окт 2022 09:59

ivo55 знае ли, че Мъри има шампионски титли в различни първенства? Точно той ли ще го учи по какъв начин да играе срещу останалите отбори?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 окт 2022 10:11

1914.1902 написа:ivo55 знае ли, че Мъри има шампионски титли в различни първенства? Точно той ли ще го учи по какъв начин да играе срещу останалите отбори?

Къде са губиш
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 окт 2022 10:14

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
damyanov1963 написа:Баси, то излиза че ние освен ловешкото тире други немоеме биеме!

Смятай колко са зле , затова са така активни.

1. ЦСКА (София) ЦСКА (София) 13 10 1 2 24:8 31т. . Левски (София) 13 22:7 26т.

За това купено първо място отдавна предупредих, да сте чели. После не казвайте, че не съм ви споделил да заложите. : )

Изображение

Не е вярно. Първото място беше откупено за загуба срещу вас и разрешително за строеж.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 окт 2022 10:15

По времето на златния дъжд в Астана, с бюджет многократно по-голям от на конкурентите и вързано магаре на скамейката щеше да стане шампион в Казахстан. Този "специалист" е отговорен за доста от най-големите излагации на подуянския отбор, което хич не ми пречи на мен.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 окт 2022 10:21

ivo55 написа:По времето на златния дъжд в Астана, с бюджет многократно по-голям от на конкурентите и вързано магаре на скамейката щеше да стане шампион в Казахстан. Този "специалист" е отговорен за доста от най-големите излагации на подуянския отбор, което хич не ми пречи на мен.

Бройчо що не стана шампион в Казахстан и го изгониха като мръсно коте?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 окт 2022 10:25

Защото беше в тамошната Арда. И спечели купата с тях
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 окт 2022 10:39

Тройчо пък взе Купата със сборен отбор местни животновъди.Има и една Купа с местни камилари в Персийския залив.
Смисълът е, че с подръчни средства също се постигат резултати. Щото с кинти е лесно.

За мръсното коте по му отива на Мърльо натирен след чутовни успехи с национала.След което почти се пенсионира.Добре ,че вие го реанимирахте иначе още щеше да лови риба.

Апропо Стойчо се върна в България заради ковида щото спряха първенството

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 окт 2022 10:56

ivo55 написа:По времето на златния дъжд в Астана, с бюджет многократно по-голям от на конкурентите и вързано магаре на скамейката щеше да стане шампион в Казахстан. Този "специалист" е отговорен за доста от най-големите излагации на подуянския отбор, което хич не ми пречи на мен.

Лил как стана шампион през 2021? Да не би да имат повече пари от ПСЖ? Не е само до парите.

Също така Мъри след Купата съобщи, че не може да обещае надграждане. Това е видно, не е излъгал хората. Не зная защо ти го замесваш в битка за титла и му критикуваш играта.

Върни се в “Левски”