metodito написа:Може би Челси го правят и то именно с 4-1-4-1 понякога, ама това е Челси.
Време е и ние да го правим, нали Спас ни превръща в Челсито на Балканите.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Може би Челси го правят и то именно с 4-1-4-1 понякога, ама това е Челси.
koisa написа:metodito написа:Може би Челси го правят и то именно с 4-1-4-1 понякога, ама това е Челси.
metodito написа:popokutepetel написа:....
++ за анализа. Само да допълня нещо. Забравил си някой - Джери. Не съм фен голям на 4-1-4-1, защото, ами, да една идея по-дефанзивна си е. Та в оформения своеобразен "диамант" между Йорга - на "дъното", отстрани Пирго и Ал Ал, Джери имаше важната роля за неговия връх. Изпълняваше ролята си на разбивач супер добре и учудващо чисто. Той забавя атаката на противника, а Ал Ал и Пирго я доубиваха. Но пък 4-1-4-1 бее идеална за потенциала, с който разполагахме, а именно това, че повечето ни футболисти бяха дефанзивни, като почнеш от Прохазка и Мечката, през Бурабия, Джери, Ал Ал, Веско, Пирго и Сашко. Включваш Йорга и стават девет дефанзивни футболиста. Да искаш да играеш атакуваща и агресивна схема, трудна работа. Може би Челси го правят и то именно с 4-1-4-1 понякога, ама това е Челси. Друг отбор с дефанзивни по позиция футболисти, но с успешен атакуващ стил е Юве. Там последно преброих в някакъв мач от ШЛ - осем дефанзивни футболиста.
metodito написа:koisa написа:metodito написа:Може би Челси го правят и то именно с 4-1-4-1 понякога, ама това е Челси.
Ми, а дано, ма...
Оф, не знам, дано наистина тази селекция и Дельо да не ни вкарат във финансов гроб. Аз си мисля, че ако имаше нещо Краси Иванов щеше да се разсмърди. Срас трябва да е много внимателен и за "доброжелатели", които 100 про вече гравитират около него. Самият Срас претърпя метаморфоза, която ми е много странна...
metodito написа:Ами, не знам. Габриел, Нар, Сандьо, Гомес. На Рошу едва ли му е ниска много заплатата. Като добавиш и Дельо.
popokutepetel написа:
Ами то схемата е нещо относително и зависи от изпълнителите. 4-1-4-1 при дефанзивен вариант в Бг върши не лоша работа срещу повечето отбори и е една идея по-офанзивна от 4-2-3-1, но както виждаш в доста от мачовете на Каузата те успяват да играят атакуващо и при нея поради много подвижната средна линия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта