Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Гледах интервю на Сашо Диков с Огнян Донев, само 3 пъти са го карали да поеме Левски от най-високо място, но той все отказвал.За това което му се случва после има няколко обяснения, едното е, че си плаща затова, че заради приятеля си от ученическите години Любо Павлов/Пъпката/ се е включил в закупуване на медийна група.Втората версия е заради пуснатия слух, че иска да стане премиер, не се изключва и това, че е отказал да поеме Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
- damyanov1963
peliforewer написа:Гледах интервю на Сашо Диков с Огнян Донев, само 3 пъти са го карали да поеме Левски от най-високо място, но той все отказвал.За това което му се случва после има няколко обяснения, едното е, че си плаща затова, че заради приятеля си от ученическите години Любо Павлов/Пъпката/ се е включил в закупуване на медийна група.Втората версия е заради пуснатия слух, че иска да стане премиер, не се изключва и това, че е отказал да поеме Левски.
Ти не изпускаш нищо за Левски.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Изпуснал е мнението на Кашай.
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:peliforewer написа:Гледах интервю на Сашо Диков с Огнян Донев, само 3 пъти са го карали да поеме Левски от най-високо място, но той все отказвал.За това което му се случва после има няколко обяснения, едното е, че си плаща затова, че заради приятеля си от ученическите години Любо Павлов/Пъпката/ се е включил в закупуване на медийна група.Втората версия е заради пуснатия слух, че иска да стане премиер, не се изключва и това, че е отказал да поеме Левски.
Какво да направя като във всеки корупционен, финансов или политически скандал в България изплува името на ФК Левски.Да не съм голословен, Виваком,Държавна лотария,а сега Огнян Донев.
W84me ( Блатер) ..
-
- Контакти:
1914.1902 написа:Изпуснал е мнението на Кашай.
Не съм го изпуснал Кашай, унгарският тарикат изкара, че отборите с лоби в БФС са ощетявани, а тези които нямат лоби са толерирани.Унгарецът не е будала, знае какво да говори, щом е излъгал руснаците и са му плащали, българите са му много по-лесни.Аз нямам вина, че Огнян Донев е казал нещо свързано с Левски, спомена и за постоянен фалит.
W84me ( Блатер) ..
- LoveAndPeace
- Контакти:
peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:Гледах интервю на Сашо Диков с Огнян Донев, само 3 пъти са го карали да поеме Левски от най-високо място, но той все отказвал.За това което му се случва после има няколко обяснения, едното е, че си плаща затова, че заради приятеля си от ученическите години Любо Павлов/Пъпката/ се е включил в закупуване на медийна група.Втората версия е заради пуснатия слух, че иска да стане премиер, не се изключва и това, че е отказал да поеме Левски.
Какво да направя като във всеки корупционен, финансов или политически скандал в България изплува името на ФК Левски.Да не съм голословен, Виваком,Държавна лотария,а сега Огнян Донев.
Олаф , жипки , боклука на София , едно ловешко/плевенско ОПГ .........
Аааауууу , големи целувки по оста Подуене-Пловдив още преди дори да е започнал мача...
:-))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:Гледах интервю на Сашо Диков с Огнян Донев, само 3 пъти са го карали да поеме Левски от най-високо място, но той все отказвал.За това което му се случва после има няколко обяснения, едното е, че си плаща затова, че заради приятеля си от ученическите години Любо Павлов/Пъпката/ се е включил в закупуване на медийна група.Втората версия е заради пуснатия слух, че иска да стане премиер, не се изключва и това, че е отказал да поеме Левски.
Пропуснал си примерно югоембаргото - един невисок бизнесмен от едно ловешко село направи не малко пари от неспазването му.
Случайно същия бизнесмен с инициали ГГ да е е бил съдружник с небезизвестния Желко Ражнатович -Аркан , най-търсения човек в Европа ,признат за международен терорист с влезнали в сила присъди в практически всички държави в Европа.
Заради толерирането на ГГ ( и такива като него ) влизането на България в ЕС беше забавено с близо 10 години.
Заради оказване на нерегламентирана държавна помощ към Кремиковци ( и любимия ти клуб) беше ли наложена наказателна санкция към България от ЕС ?
Все още очаквам коментара ти относно доклада на "Аликс Партнерс" и съвсем случайното "Аз щъ въ издържам" не съвпада ли с въпросния доклад. Вярно ли е, че ГГ не е върнал и една стотинка от посоченото в доклада като дължимо?
Случайно ОЛАФ да е санкционирал България заради един търг с едни джипки? - Доколкото си спомням един колега от форума твърдеше ,че всичко било чисто , да се сещащ кой беше този колега :)?
В момента в САЩ случайно да има заведено дело срещу България свързано с "Петрол" за 1 млрд долара ?
Разбирам ,че не си особено умен( много пъти си го доказвал) ,но на твое място когато от едната страна има влезли в сила присъди, решения на ЕС и т.н. , а от другата страна твърдения пред Сашо Диков , бих си мълчал. Защото обратното е смешно.
Последна промяна от honda на 22 окт 2022 18:20, променено общо 1 път.
ugly bug написа:Аааауууу , големи целувки по оста Подуене-Пловдив още преди дори да е започнал мача...
Слагай апартамента за Левски днес. Мача е готов.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема