Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Aз ще го чукам тоя крокодил, само да няма пишка.
Как ще има .... :D? Гледайте видеата на мацката.
Днес очаквах доста по-голям ентусиазъм във форума от колегите от Подуене. Дали стана ясно какво точно казаха Ивков и Насо? :) Явно неудачите на Тиквата в парламента, се отразяват и на настроението при подуенци!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Няма какво да се коментира чак толкова. Клубът представи новите членски карти, а аз си взех. Това направиха и много други познати, с които си пишем в най-различни групи и чатове във фейсбук. Целта е единствена - Левски да бъде спасен, като феновете на ''сините'' се опитват да дават каквото могат.
С тез карти може ли да се ползва отстъпка?
За един приятел питам.
За един приятел питам.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:С тез карти може ли да се ползва отстъпка?
За един приятел питам.
Може, златната ми карта носи отстъпка, като правя 300-400лв на месец, 30-40лв ми остават, да отида на кафе :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ozzimozzi написа:Днес очаквах доста по-голям ентусиазъм във форума от колегите от Подуене. Дали стана ясно какво точно казаха Ивков и Насо? :) Явно неудачите на Тиквата в парламента, се отразяват и на настроението при подуенци!
Подуенци като ви шляпаха последния мач, после се беше скрил като мишка.
Ентусиазъм ли търсиш? За един мач на Герена събираме хора, колкото вие за 5-6 на Екотой. За 1 година събрахме за Левски толкова пари, колкото вие не сте вкарали във вашия клуб сигурно 5 години назад.
И до последно няма да оставим Левски, така както вие оставихте ЦСКА и припознахте Литекс.
Ето това е ентусиазъм, козимози.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
W84me написа:ugly bug написа:С тез карти може ли да се ползва отстъпка?
За един приятел питам.
Може, златната ми карта носи отстъпка, като правя 300-400лв на месец, 30-40лв ми остават, да отида на кафе :)
Ужас!
Съсипаха я тая държава!
Човек да няма пари за едно кафе....
:-D
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:W84me написа:ugly bug написа:С тез карти може ли да се ползва отстъпка?
За един приятел питам.
Ужас!
Съсипаха я тая държава!
Човек да няма пари за едно кафе....
:-D
Тоз бая е захлебил по-управлението на Герб!