Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Нагласен мач, още сутринта го бях казал, а след това спечелих и бас.
Ботев могат да се сърдят само на себе си.
Ако някой се чуди, защо сватбата вече не е международен съдия, а на негово място е Гидженов, трябва вече да си е отговорил.
В края на мача спести червени картони за Ботев. Също спести жълти картони за ЦСКА-София
Ако някой се чуди, защо сватбата вече не е международен съдия, а на негово място е Гидженов, трябва вече да си е отговорил.
В края на мача спести червени картони за Ботев. Също спести жълти картони за ЦСКА-София
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- slash1912
- Контакти:
us1980rm написа:Нагласен мач, още сутринта го бях казал, а след това спечелих и бас.
То много трудно да прогнозираш точно тоя мач.Аз мога отсега да ти кажа един в неделя.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:us1980rm написа:Нагласен мач, още сутринта го бях казал, а след това спечелих и бас.
То много трудно да прогнозираш точно тоя мач.Аз мога отсега да ти кажа един в неделя.
Не е ли събота :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
От гола на ЦСКА-София до края на мача, чистото игрово време беше ПОЧТИ 7 минути. Сватбата дава 5 продължение. Той и 15 да беше дал, нищо нямаше да се случи, но как пък един път не дадоха реално продължение?
slash1912 написа:us1980rm написа:Нагласен мач, още сутринта го бях казал, а след това спечелих и бас.
Пуснаха го всички типстъри в инстаграм и телеграм.
W84me написа:От гола на ЦСКА-София до края на мача, чистото игрово време беше ПОЧТИ 7 минути. Сватбата дава 5 продължение. Той и 15 да беше дал, нищо нямаше да се случи, но как пък един път не дадоха реално продължение?
Отиди бе , отиди ти да свириш един мач...!
Ще бие и "24 часа на Льо Ман" по продължителност.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Mного ме кефят тез циркаджии(футбалерите),те го настъпват,пада и се хваща за коляното..............
Последна промяна от teerr на 19 окт 2022 20:51, променено общо 2 пъти.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
ugly bug написа:W84me написа:От гола на ЦСКА-София до края на мача, чистото игрово време беше ПОЧТИ 7 минути. Сватбата дава 5 продължение. Той и 15 да беше дал, нищо нямаше да се случи, но как пък един път не дадоха реално продължение?
А не, неперспективен съм, като Сватбата и аз.
W84me написа:ugly bug написа:W84me написа:От гола на ЦСКА-София до края на мача, чистото игрово време беше ПОЧТИ 7 минути. Сватбата дава 5 продължение. Той и 15 да беше дал, нищо нямаше да се случи, но как пък един път не дадоха реално продължение?
А не, неперспективен съм, като Сватбата и аз.
Слагаш 15 часовника на ръцете, всеки един на различна часова зона и ги почваш.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?